Gott nytt år :)

Idag är det sista dagen på år 2007, känns jävligt nice! :D
Kan lova att 2008 kommer bli ett mycke bättre år även om många av dagarna detta år varit underbara, MEN det har hänt för mkt sorgligheter i år också.. Flyen & Danne finns inte med oss längre, livet är orättvist.. Sen har året haft sin upp & ner gångar.. Men det föddes en liten Oliver i år också vilket är det bästa som kunnat hända, så något bra har året fört med sig också :)

Har sovit hos mamma i natt, Oliver var grinig igår kväll men när han somnade där just efter 12 så har han sovit som en ängel, vaknade och åt just före 5 och sen sov han till nå på 8.. Och nu ligger han och sover i mosters knä :)

Ska hoppa in i en dusch och börja fixa i ordning lite grejjs.. Ska till Tanja senare, jippi! Oliver ska få vara kvar här hos hans mormor då :) Gruvar mig för att lämna honom men jag vet att det kommer gå bra för han trivs med mormor :)

Hms.. Måste förbi hemma och leta mina jävla skor, blir toookiiii annars.. Har hur mkt skor som helst men just dom jag ska ha hittar jag inte och jag SKAA ha dom! Annars blir jag less för det är dom som passar till klänningen för mina andra som hade kunnat passa har nedersta delen på klacken lossnat för en så där 10 månader sen och ja har inte orkat fixa de än mohoho laat tjej!

Närå, nu ska ja göra nå vettigt av sista timmarna på året.

Bajbaj and happy new year!

dingelidingdong

Nu har Daniel varit här nån timme och hälsat på, tror Oliver tyckte de var kul att träffa pappa :) Och just när Daniel farit, bara typ 3 min efter, så spyr Oliver ner heeeeela soffan 2ggr, fur att jag hade en filt över :P

Håller på att plocka ihop lite saker, ska till mamma och sova i natt, hon kommer snart och hämtar oss :) Oliver ligger i sin säng och tittar på hans spelande sängmobil, han tycker den är väldigt intressant, mammas lilla ängel :)

Nåjaa, imorn är det fest, moahahaha.. Hoppas det inte är så himla kallt, för jag ska ha en av mina nya klänningar, och NEJ daniel, jag tänker varken ha långkalsonger eller skoteroverall till hahahaha jag tänker vara full nog för att inte frysa, mohooohohoo :D

Bajbaj!

1 månad

Idag blir Oliver 1 månad, bad jag inte någon stanna tiden kanske!? 
Från hans 2 veckors dag och fram till nu har han bara träffat sin pappa 3ggr.. 2 ggr den 3e veckan och 1 gång på julafton, dvs en vecka sen sist nu, dååååååååååååålig stil är allt jag kan säga.. Oliver kommer inte se Daniel som sin pappa i slutändan om han inte börjar visa åt honom nu att han faktiskt är hans pappa.. För en pappa finns då för sitt barn och träffar det ibland..

Annars så mår vi toppen! Oliver har varit grinig i natt från de att ja skrev sist i bloggen.. Men han somnade när jag pussade honom på pannan iaf :) han sover så oroligt nu för tiden efter att han ätit sitt natt mål.. Magen som sätter igång och härjar för honom då :/ Så mormor (min mor) har varit och tagit hand om Oliver en liten stund mellan 9-11 så jag har fått sova då för att orka med dagen :)

Har då sagt till Daniel att om han vill träffa sin son så kan han göra det i dag på dagen, sen är det upp till han om han vill de eller inte.. Så vi ser ju, vill ju bara Olivers bästa när jag arrangerar mig.. Men Daniel verkar inte bry sig just nu, men jag är inte förvånad... Och inte spelar det mig nån roll heller, jag och Oliver klarar oss utmärkt utan honom, meeen alla barn behöver sin pappa, med vissa få undantag.. -inget dumt, eller illa menat åt någon, spec inte till D. -

Senare idag ska jag till mamma iaf och hälsa på.. Så blir det en tripp förbi tuna också och hälsa på nå folk, snacka shit och må gott ;P

ZZZzzz..

Hojja är trött som jag vet inte vad.. Men bebisen har vaknat nu och fått mat och torr blöja, och då brukar han ju somna om.. Men icke, nu ligger han här och skrattar och tänker då inte sova.. Själv skriver jag typ i sömnen haha

godnatt till den som sova kan!

.

Säg aldrig jag älskar dig, om du egentligen inte bryr dig.
Prata aldrig om känslor, om dom inte finns där.
Håll aldrig min hand, om du ska såra mitt hjärta.
Säg aldrig jag ska, om du inte planerat att börja.
Titta aldrig i mina ögon, om allt du säger är en lögn..

Slösa inte min tid, om du vet att du ändå inte är värd den..

blogg neard

Idag har det varit en mys dag här hemma bara.. Skulle ha tvättat men orkade inte för Oliver har varit mammasjuk och bara velat vara i famnen.. Maggan & Peter var förbi en stund och hälsade på, trevligt :) Även mamma & Danne kikade förbi och lämnade nå saker.. :)

Nu sover Oliver, han somnade på min mage, sååå mysigt.. Börjar redan gruva mig för hur det ska gå att vara ifrån honom några timmar på nyår.. Mamma ska vara barnvakt så han ska sova där.. Jag ska till Tanja på nyårsfest, ska bli jätte kul! :) Hojja, har inte druckit sen i mars och på nyår blir det en öl eller två, men det blir lugnt eftersom man har en bebis att ta hand om dagen efter, men de gör inte mig något, även om jag aldrig varit den som kan ta de lugnt :P

Och den som säger att man är en dålig mamma bara för att man roar sig någon gång då och då kan dra igen käften snabbt! Livet slutar inte för att man blir mamma, man kan ändå roa sig och fortsätta umgås med sina kompisar även om det inte blir lika ofta! Och att jag lämnar bort honom till min mamma över en natt är inget fel, jag behöver också få lite "egen tid" för att få andas eftersom jag är själv med Oliver om dagarna annars.. Ingen orkar om man aldrig får lite luft.. Alla behöver den luften för att kunna och orka vara en bra mamma till sitt barn, thats it. Jag kommer aldrig sluta "leva" mitt liv bara för att jag har ett annat liv att ta hand om nu, MEN Oliver kommer alltid ingå i mitt liv hädan efter, vilket jag är med än lycklig över :)

Nu ska jag mysa ner i sängen med sötnosen igen, snosa lite på honom :)

sweeeeet

Bebis har inte riktigt sovit så bra i natt så har fått vara vaken ganska mkt men nu är vi pigga igen :) Eller jag är, bebis håller just på att somna om efter att ha hållit mig vaken ett tag nu redan :P

Har fått in bilderna från mobilen på datorn nu, duktig therese :) Lagt upp ett eget album "bilder från mobilen 07" för den nyfikne, även nya bilder i Olivers mapp på honom.

Annars äre väl inte mkt som sker idag, eller jo, men de är hemligt moahaha ;D

   


tankar

Oliver har somnat ganska nyss, han har varit lite grinig hela kvällen och bara velat vara i min famn.. Mammas lilla hjärta.. Och ont i magen har han haft, stackarn..

Tankarna åker virvelvind, sitter och tittar på bilder på Fly.. Många kanske tror att jag har kommit "över" han eftersom det inte är ofta jag nämner honom nu mera.. Men det har jag inte, jag tänker på honom varje dag och snosar på hans grimma som fortfarande hänger på sin egna krok på väggen i mitt sovrum.. Bara de att jag inte riktigt har tid eller ork att skriva ner mina tankar nu mera.. Och jag måste säga, det är ganska skönt att ha fullt upp hela dagarna, jag hinner fundera mindre på allt runt omkring, allt som är jobbigt.. Men när jag ligger i sängen och myser med Oliver så ligger jag och funderar mkt..

Jag vet att jag gjorde rätt val när jag valde att bli mamma, det är helt underbart och jag har väldens finaste son.. Men jag har fortfarande dåligt samvete för att jag valde bort Fly.. Hade jag inte behållit barnet så hade Fly fortfarande varit hos mig.. Men Oliver är det bästa som någonsin kunnat hända.. Det finns inga ord för den kärlek jag känner för  honom.. En mammas kärlek till sitt barn är något så otroligt.. Jag trodde aldrig att det skulle vara så här känslostarkt som det är.. Jag blir tårögd bara av att tänka på att det finns människor som inte får uppleva den känslan..

Oliver är hela mitt liv nu, jag älskar honom så högt.. Inga ord kan beskriva det jag känner.. Jag älskar livet.. Skulle Oliver försvinna från mig skulle jag också försvinna.. Jag skulle aldrig kunna leva utan honom nu..

Ska försöka få igång min fotoskrivare imorn så jag kan skriva ut lite kort på Fly och Oliver.. Varje ögonblick är ett minne för livet..

Nu ska jag därimot krypa ner i sängen med min bebis och sova, natti natti..

4 veckor

Idag blir Oliver hela 4 veckor, oj vad tiden går fort! Någon stanna klockan snälla? Vill inte att min prins ska bli nå större..

När vi vaknade begav vi oss till bvc, Oliver väger nu 4490gram och är 55cm lång :) Dvs, han har gått upp 640gram och växt 2 cm på 1 vecka & 2 dar.. :) Efteråt gick vi till mamma, jag tog en dusch och sen for vi med Tanja på storheden en sväng, var på systemet och åt på korvgubben :D

Är hos mamma nu, Oliver sover.. Ska snart åka hem och städa lite.. Sen blir det myyyys i soffan med godispåsen resten av kvällen ;) Man måste ju spara på krafterna om man ska orka med nyår :)

Sprutar du så sprutar jag, hahaha bara Tanja som fattar och tur är väl de :P

matvrak

Oliver har i princip bara ätit sen vi kom hem från stan.. Och spytt ner mig och så har jag fått söva om honom flera gånger nu.. 2 av gångerna somnade jag också.. :P

Huu är massa trött, men har ingen ro att sova när lillen sover så oroligt.. Måste vänta tills han somnar ordentligt för natten..

Imorn är det bvc, har en känsla av att min bebis har gått upp ett antal gram, det känns som det sen jag började med tillägg..

Plikten kallar.. :)


för myckee folk

Hojja vad de var folk på stan! Usch och blä!!
Nåja.. Jag och Martina tröck oss då fram med barnvagnarna.. Köpte en klänning på Gina T. Fikade på mat & prat, SHIT va kö och folk.. Träffade en massa människor man inte sett på jätte länge, kul.. Var på systemet och köpte klart till nyår..

Kom väl hem för en stund sen, myser med bebis framför tvn. Ska ta och pröva klänningen och kläderna jag köpte igår sen. En lååång varm dusch när bebis har somnat.. :)

Måste även ta och klura in bilderna från telefonen till datorn.. tur att man är teknisk, eller sååå icke!

hejhejhej

Jahapp, när man gick och la sig i natt igen *glad över att bebisen sov*.. Gissa vad? Joo bebisen vaknar och spyr ner hela sig själv och sängen så det vara bara börja tvätta barn och byta sängkläder, suuckk. Nåja, efter många om och män somnade han om iaf.. Men han sover jätte oroligt, ligger och skriker i sömnen och hoverar med armar och ben :/

Mamma är här nu så jag ska hinna vila en stund innan det är dax att fara till stan och möta martina för en fika på mat och prat :) Blir där vid 14 - tiden ifall nån annan är sugen att haka på :P Bara höra av sig :)

Nä, nu vila.. Bajbaj!

Hur mkt är du värd?


NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Annan - 700 kr
[X] Brunhårig - 200 kr
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 1000 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr

ÖGONFÄRG ?
[x] Blå - 1000 kr
[ ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[X] 18-20 - 200 kr
[ ] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[X] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[ ] Nej - 4000 kr
[x] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[x] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[ ] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[x] Svart - 4500 kr
[X] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45-52 - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[ ] 38-41 - 1000 kr
[x] 38-36 - 500 kr (men egentligen 35 :P)

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[X] Röd - 6000 kr
[X] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[X] Svart - 1000 kr
[X] Rosa - 1000 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Annan - 500 kr
[ ] Blå - 450 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[ ] Ja - 5000 kr
[x] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[ ] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag är värd:
42100

Snodde av Linda :P

Snacka om att vara knäpp som är vaken nu.. Nåja, min kiddo somnade först mellan 00-01 i natt.. Han skulle vaggas till sömns.. Men så somnade jag själv också när jag skulle natta honom.. Och så vaknade han för en liten stund sen och ville ha mat så då fick han de och så somnade han om på en gång men jag vart ju pigg.. Men nu är jag trött igen så ska kila i säng igen.. Hade då feber när jag gick och la mig tidigare och ont som faan i ena bröstet, igen.. Men har pumpat så de har börjat släppa.. Skönt!

Mamma, ring inte och väck oss!


mellandagsrea :)

Sovit hos mamma i natt, skönt med lite hjälp ibland :)

Blev att åka in på mellandagsrean idag med Dessan & Lina.. Alla barn fick stanna hemma, mamma hade Oliver medans.. Saknade min prins varje minut men det hade aldrig gått att släpa med vagnen på stan idag bland allt folk.. Blev lite kläder till Oliver och nå plagg till  mig med.. Men måste in till stan igen senast fredag åh hitta nå till nyår och gå på systemet.. Sen blev det iaf middag i gstan hos ingergerd med mamma och dom..

Väl hemma har jag myst jääärnet med min bebis som just somnat.. har varit bebissjuk och snosat på han i flera timmar.. Jobbigt att vara ifrån prinsen även om det bara är för en liten stund :(

Nu sover han sött.. De ska jag också göra snart ;)

god jul i efterskott lr nå

Igår var det julafton, mysigt och trevligt men jobbigt.. Ingen jjulkänsla och massa trött.. Nåja, alla klappar var då jätte fina, tack. Oliver fick ju såklart mest av alla, väntat? Jo :P Thats it.

Annars händer inte så mkt, tänker inte gå utanför dörren idag.. Har sprängande huvudvärk, lite feber och är allmänt hängig.. Så mamma har varit här en stund och hjälpt mig idag.. Och hon kommer tillbaka på en stund med nå färdiglagad mat för jag orkar inte laga nån idag..

Mellandagsrean med Dessan & Vincent imorn om jag mår bättre, hoppas.

God Jul & Gott nytt år, bajbaj!

23 december

Idag har man hunnit vara till farmor och tvätta en sväng, så blev det storheden med pappa och fixa sista klapparna.. Tillbaka till farmor och äta och sånt.. Väl hemma fick Oliver bada, sen fick han mat och så myste vi i sängen med hopp om att han skulle somna.. Men jippi, han spydde upp all mat, och det var inte lite heller.. Så det var bara börja om från början och göra om allt på nytt.. Och då somnade han, så nu sover han några timmar förhoppningsvis..

Ska ta och plocka ihop lite här hemma och slå in julklappar.. Sen ska jag också sova.. Är så sjuukt trött..

Ajja, julafton imorn, inga sura miner.. Synd bara att vissa ska vara så jävla dryga ibland!

tröttis

Har varit hos mamma hela dagen idag.. Mormor & morfar är i lule så dom har varit och träffat Oliver och så var jag över till Eva så fick Mia klippa mig.. Blev bra :) Måste bara få ordning på mitt hår, de vill sig som bara till att vara som det alltid varit haha.. Sen for vi till ingergerd i g-stan och hälsa på en snabbis innan mamma körde hem oss.

Har legat och myst med min bebis i sängen men han har somnat nu.. Han tycker det är så mysig när man ligger och stryker han på håret så han oftast somnar fast han inte är trött.. Men idag var han trött :) Jag är också trött så ska kila och sova strax..

Imorn blir det bara att vara hemma och städa och tvätta och mysa och bada och sånt :)


min bättre hälft

Jorå.. Idag har man varit på stan och slösat pengar som vanligt..
Alla klappar är fixade utom en.. Sen blev det även en jätte snygg tunika till mig och ett par jeans.. Och Oliver fick en söt tröja att ha på julafton och ett par byxor till tröjan jag köpte åt han igår :) Så åt vi på Mat & Prat också :) Syster och Jessica var med som barnvakter när jag pröva kläder :D

Vart en sväng till mamma sen också efter stan.. Och sen körde hon mig och buset till Tanja & Stefan en stund :) Så var Lina, Tommy, Tobias, Tove, Emelie & Hanna också dära.. Spelade massa spel men min bebis var lite grinig så jag tittade mest på och myste med honom ;) Som kul att skratta åt dom andra istället för att göra bort sig själv moahaha.

Sen har jag och min bättre hälft en hemlis nu som ingen får veta :P Haha lr hur Tanja? :) Jag älskar hemliisar ;D

Har nyss nattat en arg Oliver, han tyckte jag var seg med maten fast jag skyndade mig allt var jag kunde.. Men de är inte lätt att kyla ner kokande vatten till 30 grader när man inte får tillsätta något i det.. Stackarn..

Nu ska jag också hoppa i sängen, är trött som en sömngångare!
Imorn blir det mjölkudden för mormor & morfar kommer till lule så dom vill träffa Oliver och så ska jag klippa mig på eftermiddan hos mia :)


3 veckor :)

Idag blir Oliver 3 veckor, oj vad tiden går fort. Önskar att man kunde stanna tiden en stund.. Vill inte att han ska bli större, tycker han är alldeles lagom nu ju ;)

Ska fara in till stan nu och köpa klart julklapparna.. även förnya min egna garderob med något plagg.. Hoppas bara syster kommer in till stan sen för annars blir det så jobbigt om man ska prova något och så har man vagnen och bebisen att hålla reda på samtidigt.. Annars har jag då skrivit en lista på telefonen över allt jag ska inhandla, har ju en tendens att glömma bort vad det var ja for in till stan för annars, höhö ;)

Just ja, köpte en ny mobil i förrgår.. Den tar väldans bra bilder så ska försöka mig på att lägga in nå bilder på datorn ikväll.. Tekniska Therese, hahahaaa vilket skämt! Och min pappa som är elektriker.. Han måste komma och fixa min nya fotoskrivare åt mig också, den vill inte skriva ut som den ska.. Antar att jag trycker på fel knapp bara eller nåå.. Ojoj :)

Jag har bestämt mig nu, ska ta den där lägenheten på Tuna.. Så man får närmare till allt + att Oliver får eget rum :) Så den 1 Mars är det byebye örnäset! :D Lite synd när man har nya tapeter och allt nu men de löser sig.. Efter dagens upptäckt vill jag inte bo kvar! Thats it!

Mammas hjärtegull :)

Bebisen sover nu = rastlös therese.
När han är vaken vill man ibland att han ska sova en stund så man får lite tid för sig själv och allt annat som ska göras.. Men när han väl sover vill man bara att han ska vakna så man får pussas och kramas med honom.. Mammas hjärtegull :)

  

Tiden går så fort, imorn blir Oliver 3 veckor.. Känns fortfarande som om det var igår.. Det syns att han har växt sen han föddes, eller jag ser det iaf.. Vill inte att mamma bebis ska bli nå större juue :P

Det tär på krafterna att vara mamma, men jag var inställd på att det skulle vara mkt jobbigare nu i början än vad det är. Vi har börjat få lite rutiner och Oliver har börjat sova jätte bra på nätterna *peppar peppar ta i trä*.. Livet som mamma är lätt som en plätt jämnfört med vad jag hade ställt in mig på, och det känns verkligen jätte bra. Hela mitt liv är förändrat, jag är förändrad.. Men allt är förändrat till något mkt mer positivt än det varit. Jag älskar mitt liv och min vardag.. Det känns som att mitt liv äntligen har börjat, fått en mening och en ny start. Just nu saknar jag ingenting, hela mitt liv är fulländat känns det som.. *Bortser från saknaden av min Fly..* Jag trodde verkligen inte att man kunde vara så lycklig som Oliver gör mig.. Dom starka känslorna jag känner för den lilla krabaten går inte att beskriva, det är något bara en mamma kan känna. Kärleken till min son kan ingen ta ifrån mig..

Allt är så underbart och jag skulle inte byta bort mitt liv mot något i hela världen. :)

snart juul..

Shit, de var mkt folk på stan idag så orkade inte springa runt.. Ja vet, kommer vara mkt mer folk imorn och ändå sköt jag upp alla inköp tills då, smaaaart lr så inte! Blev fika istället med Dessan & Vincent, Martina & Lucas på M&P.

Meeen.. Köpte ändå en tröja & ett nappband till Oliver.. Och en julklapp till syster.. Så har gjort bort en julklapp WOHOO!..

Sen har Daniel varit och myst med Oliver en stund.. Då passade jag på att ta mig en dusch i lugn och ro, skönt :)

Hms.. Mår som dåligt över hur jag ska göra på julen.. Vill som inte fundera på det ens.. Hur jag än gör kommer någon bli besviken.. Suck.. Helst av allt vill jag bara låsa in mig och sen kan den som vill hälsa på, hur lätt hade inte det varit? Menmen..

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med min älskade underbara bebis och bara må gott :) Han har blivit så glad och börjat vara nöjd och vaken sen han började få tillägg på kvällen.. Det är så roligt att ligga och titta på honom då, alla små uttryck och blickar..

Imorn ska jag på systemet btw. Första gången sen man fyllde 20 :D

Jag älskar mitt liv nu! :D


Fyllehicka ;)

Igår hann vi med mycke.. gick på stan med mamma & Eva en sväng.. Åt på dagobert så kom Mia dit också.. BVC med Oliver, han vägde 3850g & var 53cm lång.. dvs 2cm längre och 180gram tyngre än förra veckan :) Sen gick vi till mamma, julfest uppe i lokalen så åt massa varmkorv och pepparkakor, Oliver träffade tomten första gången *moahaha..* Sen for vi med mamma på storheden och handlade.. Väl hemma blev det sängen! :)

Idag ska vi på stan med Dessan & Vincent. Jag ska handla lite julklappar och så blir det fika på Mat & Prat efter springet på stan :) Undra vad man ska hitta på åt Oliver i julklapp.. !? Det är ju som bara kläder han har användning för och de har han redan ÖVERFULLT av.. och dessutom tänkte jag spara det till efter jul då det blir rea :) Men nå kul ska man väl kunna hitta på :) Sen kommer nog Daniel hit ikväll.

Oliver har fyllehicka, igen, haha.. Hojja tycker så synd om honom när hela bröstkorgen hoppar! Och de hjälper inte att hålla han varm, han har ändå hicka stup i kvarten!

Livet som mamma kallar :D *Det är uuuunderbart! :D


:)

Natten har varit som dom 2 sista nätterna, rätt bra :) Har fått sova.. Han har bara vaknat och bytt blöja och ätit var 3:e timme.. jätte skönt :)

Idag ska vi på stan med mamma en sväng och kolla en ny telefon åt mig och fixa nå grejjer.. Sen ska vi till BVC 12.45 och väga pysen, är ganska nyfiken nu på vad han väger.. För har han gått upp bra i vikt så har han ätit bra och de tycker jag att han har men man vet ju inte riktigt hur mkt näring hans kropp tagit upp.. Efter de så blir det att vara hos mamma och hänga, dessan kanske sku komma förbi där också så sku vi ta en prommis också (ligger i inför sommaren :P)..

Nåja.. Oliver är i allafall sötast idag i sina jeans och labansockar :P

  

Nä nu ska jag gå och göra buset klar för avfärd :)


godnatten

Idag har jag bara myst här hemma med min bebis, inte har vi orkat oss ut i de dåliga vädret inte :P

Sen kom mamma hit med Olivers ögondroppar och så passade jag på att duscha då.. Så fixade vi igång min fotoskrivare också så nu kan jag göra alla dessa kort och allt vad jag nu har planer för :)

Daniel kom efter jobbet och lekte med junior några timmar.. Sen när han for vid 20-tiden så fick junior hoppa i pyjamasen och så la vi oss i sängen så fick han äta.. Både jag och bebis somnade men självklart så blev vi båda väckta också för mamma ringde, och då hade jag ändå telefonen på ljudlös, suckk.. Ajja.. Myste lite med han på magen för han vart ledsen, men fort gick de över när han fick ligga på min mage och mysa.. vet inte varför han tycker om de så mkt men de gör han :) Sen var det matdax igen, och nu sover han sött..

Jag är jätte trött, ska också lägga mig och sova.. Gick bara upp för att släcka alla lampor, hinka jordgubbssaft och borsta tänderna :P

Natti natti

Oliver stavas med ett L i alla almenackor där man har namnsdag osv så jag kommer stava mitt barns namn så, thats it för den som undrar eller tänker göra sig dum på den gröna lilla coktailfrukten..

fördriver lite tid

Har pratat med vårdcentralen och BVC, Oliver har ögoninflamation, thats it. Så nu har man fått utskrivet på recept nå ögondroppar åt honom och så ska vi till BVC imorn på vanlig kontroll och då ska dom kolla på hans öga osv.

Har passat på att städa lite här hemma idag när snutten än sover.. Han har varit lite mer grinig och trött idag än vanligt, kliar sig i ögat och lite sånt..

Väntar på att mamma ska komma med ögondropparna, hon fick hämta dom så jag slapp gå till apoteket i det tråkiga vädret.. Undra om det ens kommer vara nå snö på julafton!? Börjar bli måttligt less på att det riktiga vintern inte existerar ännu.. Vi bor ju faktiskt i norrland!

Om bara mamma kunde ta och komma nu och vakta lillen en snabbis så jag får hoppa i duschen, nog för att ja hade kunnat slänga han i babysittern så kan han sitta där och titta medans jag duschar som han brukar men han sover så gott nu så vill inte störa han, och vill inte lämna han själv i ett annat rum om jag inte hör ifall han blir lessen då, brukar bli ganska döv när ja står i duschen hahaha..

Längtar efter det nya året, år 2008.. Mitt nyårslöfte ska bli att lämna allt förflutet bakom mig och ta vara på framtiden med min son :)  Det som varit har varit, never coming back, och det känns så sköönt att inget av det förflutna rör mig i ryggen längre :) Jag är friiiiiiiiii :D

Nä, färdiisvammmmmmmmlat hejdå!


flytta!? :)

Har blivit tilldelad en 3:A på tunastigen 30 nu, funderar starkt på om man ska ta den så Oliver får ett eget lekrum, det blir nära till mamma osv.. Hade varit skönt.. Vill jag ha den så är den min, svårt att bestämma sig.. Ska åka och titta på den iaf.. Har ju några dagar på mig att bestämma mig :)

mammas prins :)

Oliver har sovit rätt bra i natt, samma som igår natt, skönt :) Fast självklart har det ju varit lite tårar, men de hör ju till när man är liten och har ont i magen.. Och han äter som en häst på natten, haha, jag är "tom" varje morgon..

Nu ligger han i babysittern och pratar och hickar, som söööt :)

Huu, han har massa klet i ena ögat, ögoninflamation till 99% skulle jag gissa på.. Det började igår och har inte blivit bättre så sitter och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp.. Tycker så synd om honom.. :/

Idag ska vi bara mysa här hemma och vila upp oss lite, vill inte gå ut med han när ögat är så där :/ Och sen så skulle Daniel komma ikväll..

Nä, ska pussa på mitt lilla charmtroll :)

image16


Oliver Lilja

Nu har bebisen fått ett namn, Oliver Lilja blir det :)

GRATTIS LINDA & JOHAN TILL ERAN LILLA TJEJ! Det var på tiden ;) Hoppas allt gått bra :)

Bebis har varit ganska snäll i natt så jag har fått sova lite, det hjälper verkligen att ge lite tillägg på kvällen vid 22 innan det är dax för natten :)

Idag har vi varit med Dessan & Vincent till dollar, tog bussen till Tuna och sen gick vi därifrån, så knallade jag hem till mamma sen, hurtigt jajjomän! Så har jag varit hos mamma tills nyss typ :)

Blir nog att åka till stallet och kolla på hoppningen med Karro ikväll, det sägs att dom saknar deras största fan *dvs jag :P * haha.. Och så måste man ju visa upp underverket :D Skulle ju ha farit på avslutningshoppningen på lördag men det går icke för jag ska klippa mig då och mia hade inte tid nån annan dag menmen :)

Imorn blir det nog en slö dag, kanske hälsar på min farmor & farfar om man orkar.. Sen på onsdag måste jag med mamma och lämna in nå papper i stan och så har vi tid på BVC, ska bli kul att se hur mkt han gått upp sista veckan :)

Ska ta och äta lite mat nu medans mitt lilla hjärta sover :)

Det finns verkligen inget underbarare än att vara mamma!! :D

image14

slö söndag

Sitter och väntar på att Lillen ska vakna igen, har ingen ro i kroppen att ligga och vila nu när han sover för han sover så oroligt och knorrar och har sig.. fast jag skulle verkligen behöva vila.. menmen..

Ska ta och bada skrutten sen när han vaknar, och efter det blir det mysa i soffan resten av dagen.. Skulle egentligen behöva gå på en prommis men har inge ork. Skulle även behöva ta mig en dusch men törs inte lämna skrutten själv medans.. Och så skulle jag behöva laga nå mat lite senare också, får väl se när det blir, beroende på vilket humör bebisen är på.. Mammas hjärta kommer i första hand och kommer alltid vara så!

Hur jobbigt det än är ibland, så älskar jag livet som mamma, men det är väl inte så konstigt när man har världens finaste son!
 
Man är trött efter att ha hållit mamma vaken en hel natt igen :)


Jobbigt natt igen..

Jahaja, hur gick natten då?
Joo, lillen har varit vaken hela natten i princip. Han har ätit, ätit, ätit, ätit, ätit lite till och ätit ännu mera.. Bajsat ner hela pyjamasen, kissat på mamma, kissat i sängen, skrikit, ätit massa mera och varit allmänt gnällig och vaken.. Vilket betyder inge sömn för min del.. Så kl 7 imorse ringde jag mamma så kom hon och var med honom så jag fick sova 2 timmar.. Och under den tiden hann ju lillen såklart spy ner mormor och soffan och sig själv.. TUR att jag sov då!!

Nu ligger han och knorrar och halvsover i vagnen, antar att han vaknar och är hungrig snart..

Denna sömnlösa helg har verkligen tagit kål på mig, suck..

Sur? Nä.. Arg? Nä.. Besviken? JO!!
SÅÅ DÅLIG STIL! Tack så hemskt mkt.


stackars liten :/

Orkar verkligen inte skriva så mkt idag, är så hiiiimla trött..

Tack så jävla mkt säger jag bara!

Lillen har skrikit så gott som hela natten, känns som om inget hjälpt för att trösta honom.. Magen hans har kurrat och härjat dubbelt så mkt än vad den annars brukar, tycker så synd om honom.. Så har han varit grinig heeela dagen fram tills nu då han ligger och sover i mitt knä.. Men så fort jag lägger ner honom så blir han ledsen, måste sitta och stryka honom bakom ryggen för att han ska vara nöjd.. lider verkligen med honom, känns så hemskt när man inte kan göra något annat :(

Nä, ska försöka få i mig nå mat nu när han sover.. hur nu de ska gå när man inte kan lägga ner honom :/

Nåja, JAG kommer klara det här, om det så ska vara min egen undergång så kommer jag alltid göra mitt bästa för mitt barn och se till att han mår bra.

10 dagar till julafton

Kalla mig knäpp som är vaken nu men jag kunde inte somna om efter att jag gett lillen mat.. Har blivit lite att vända dygnen sen han kom.. Men nu sover han iaf på natten, vaknar bara och är lite grinig när han vill ha mat men det måste han ju få vara :)

Det är verkligen underbart att vara mamma, skulle inte byta bort det mot något i hela världen. Jag trodde verkligen inte att en liten bebis kunde fånga ens hjärta så totalt och snabbt, han betyder verkligen allt för mig. Det känns som om mitt liv är "fulländat", jag har allt jag behöver, jag har min underbara son. Det är verkligen som folk säger.. "Att vara mamma, är att ha hjärtat utanför kroppen"..

Idag ska jag på stan med Dessan en snabbis och sola, annars vet jag inte vad som händer. Tänker då sova en stund till innan iaf, annars kommer jag inte orka med fredag den 14:e December.

Nä, nu är det kallt :/ Bäst att krypa ner i sängen igen med grabbarna :)


fika

Idag har man varit på stan med bebisen för första gången, det gick SUPER BRA! Han var hur snäll som helst, trorvade inte ens när han skulle äta :D Och dessutom var han vaken i vagnen jätte mkt, hela vägen på bussen till stan och när vi gick på stan :)

Fikade med Dessan&Vinc, Ida&Wille, Lina&Ellen och Linn&Gabriel.. Det var trevligt :D Måste vi göra om :)

Så köpte jag en till sånn där tröja/tunika också.. en svart/vit :)

Tog bussen till mamma sen, så for vi och slösade lite pengar på dollar och såå.. Daniel var snäll och dumpade bilbarnstolen hos mamma när han for till g-stan. :)

Nu är man hemma, bebis ligger i sin säng och sover ibland, kan höra hur han pratar lite för sig själv ibland och sen när man går dit och tittar på han så somnar han om :)

Nä, inte har jag tid med det här inte.. Måste verkligen städa för de ser ut som "hej kom och hjälp mig men ingen kom"..

Tjoo :D


Lucia :)

Idag är de lucia, mysigt :)
Ska packa ner bebisen i vagnen snart och bege mig till stan och träffa Dessan och gänget, vi ska ta en lussefika på stan :)

Igår var vi till BVC med lillen, det gick jätte bra.. 51cm kort & 3670gram lätt :) Sen var vi förbi sportbutiken dära vid kvantum för Daniel sku kolla på nå jaktsaker, bebis bara sov :) Slöade hemma mest hela dagen, kände mig inte på så bra humör, vet inte varför :/ Så tog jag en prommis med bebis till affären och köpte chokla åt Daniel :P Och så blev det handen i lingonsylten m.m.. HAHA.. Att man inte ens får äta utan att den där token ska jävlas :P

Bebis levde om där vid halv 1 i natt, annars har han sovit, förutom typ en gång i timmen då han vaknat och velat ha mat, så äter han lite och somnar om :)

Grattis kusin Anna-Karin som fyller 22 idag :)

PS Idag är jag på bra humör :D:D:D

Ojoj, måste skynda nu så vi inte missar bussen ;P


Grattis till mig :D

Jahapp, då var man yttligare ett år äldre, halvvägs till 40, gaah! :P

Ibland kan  man ju undra om jag kan ha mer otur ?!
Fick ju antibiotika åh nå mer medicin för infektionen så jag mår bättre, men självklart har lillkillen reagerat mot medicinen genom mjölken så han har utslag över heela kroppen :( Stackars mammas prins.. Tycker så himla synd om honom.. Har pratat med doktorn som sa att vi skulle avvakta tills idag åh se om de går bort om jaginte äter medicinen men han är lika prickig idag också :/ Ska ringa igen åh höra hur jag ska göra med medicinen åh pojken..

Annars så blir det fika, smörgåstårta åh sånt idag :D Gottasteee!

Var för övrigt till mamma igår åh hälsade på några timmar, gick på en liten prommis med vagnen när mamma åh danne gick med hundarna, mysigt :)

Sötungen sover i mitt knä nu, sitter och skriver med en hand :P Ska gå och lägga han i sängen med Daniel nu så kan dom snarka ikapp medans jag gör nå nytta ;D

Hipp Hipp Hejdå!

Sista dagen som tonåring :P

Hojja, i fredags åkte jag på massa feber, på lördan blev det jouren och akuten mest hela dagen.. Fått en infektion efter förlossningen osv. MINDRE KUL! Äter en massa ÄCKLIG antibiotika och nå piller nu.. Dessutom har bebis haft massa ont i magen i helgen så han har inte velat sova heller på nätterna utan bara varit lessen.. :/

Men i natt sov han så gott som hela natten, var bara lite grinig där när Daniel kom och la sig och så har han vaknat och ätit bara :)

Imorn fyller man 20 också, känns väl inte så värst viktigt ?! Smörgåstårtan är det jag ser mest fram emot haha GOOOOOTTTTTTTTTTT!! :D

Bara 14 dagar kvar till Jul, och jag har inte hunnit eller orkat handla en enda julklapp ännu.. Börjar känna mig stressad.. Och har ingen aning om vad lillen ska få :/ Och eftersom jag inte mår så bra har ja inte hunnit göra julkorten heller :/ Gaaah! Får se om man kanske hinner göra dom ikväll? Beror väl på vilket humör bebisen är på och jag själv också för den delen.. Ajja..

Känner att mina inlägg börjar bli lite "kladddiga" här i blogg, sorrryyy! Men jag bara kladdar ner lite snabbt i farten när jag har tid.. Lovar att bättre mig nån gång framöver jajjomän.

Snart är det lucia också, nice :D


huu

Nu har mamma kommit, tur de för hade aldrig orkat själv just nu, har sånn jävla huvudvärk, de bara slår blixtrar så jag vet inte vad ja ska ta mig till och alvedonerna hjälper inte.. :/ Tur att bebis är snäll iaf och sover nu :) Daniel har rymt igen, han sa vad han skulle göra men det har ja hunnit glömma för länge sen, bebisen måste ha tagit med sig mitt minne när han kom ut (skämt åh sido man börjar ju bli gammal).. Var väl lika att han rymde ändå för humöret är inte de bästaste när man har sepe huvudvärk.. Fast att han skulle fara så där tidigt och när jag sov var väl inte vad jag hade hoppats, hade varit skönt om man fått vakna lite till liv och hunnit få i sig nå mat innan menmen tur att man har en snäll mamma som kom så fort hon kunde, även om det tog en stund :)

Mamma älskar sitt lilla hjärta mest! :D

En vecka! :)

Om drygt en kvart är det prick en vecka sen lillen kom till världen, shit va tiden går fort ändå :)

I natt har han sovit, gud så skönt, tack Dessan för dropparna, dom verkar gjort susen :)

Orkar inte uppdatera här så mkt just nu, lillen ligger i min famn och drar mig i håret, haha, sååå sööt! Daniel han sover för fullt :P

tjooo :D


Lyckligast i hela världen!

Ojoj vad tiden går fort ändå, prick en vecka sen idag som jag gjorde mina 300 situps :P

Natten har varit minst sagt jobbig, bebis har inte velat sova utan bara legat och snuttat på mamma och haft bajsrace.. Så fort de kurrat till i magen på han så har han skrikit för han haft ont :( Så idag har det varit en trött mamma :/

Och när Daniel bytte blöja så kissade bebis hej vilt på pappsen ;) HAHAHA tänkte jag, en halvtimme senare satt jag själv med bebisbajs över hela mig, då hade magen hans haft race när jag ammade, så där fick ja allt :P

Annars så sover han nu, han har sovit sen 14 typ, ganska skönt för jag har också hunnit vila lite så nu är jag på bättre humör, men fortfarande trött som en sömngångare!

Daniel har farit hem en sväng och så sku han träna och sånt men han kommer väl snart igen.. Skönt för mig att få vara lite själv igen, det behövdes för att jag inte skulle gå upp i taket med mitt humör, för Daniel är underbar mot mig och lillen hela tiden och han förtjänar inte att få sig en utskällning bara för att jag är trött så de var bra att han rymde en stund, för hans skull :)

Maggan och dom skulle komma och hälsa på lite senare :) Och så ska jag tvätta kl 18 efter bebisen alla hyss ;P

Nu hör jag nån som trallar på i sängen, matdax skulle jag tro :)

JAG ÄR LYCKLIGAST!

image11

Att vara mamma..

..det är helt underbart!
Men.. Som vanligt finns det alltid ett "men"..
Har inte återhämtat mig riktigt efter förlossningen ännu, och det är en väldigt stor omställning både för kropp & själ.. Men det är väl inte så konstigt? JAG har ju blivit mamma för mindre än en vecka sen! :)

Det är tur att vi än så länge har en snäll bebis som inte gör mkt väsen av sig mer än när han är hungrig, och det är väldigt tur att han har världens bästa pappa som verkligen stöttar mig i allt, utan honom hade jag rätt ut sagt gått under jorden av trötthet och nervositet/nojjighet.. Han är våran hjälte!

Junior har inte fått något namn ännu, det är så fruktansvärt svårt, han ska ju liksom heta det hela livet.. Men vi har väl några namn som vi suger lite på iaf :)

Idag har vi då varit tillbaka till sunderbyn på läkarundersökning och vägning.. Han har gått upp 100gram efter de att han gått ner lite efter förlossningen så nu väger han 3550g :) Toppen tyckte dom där borta! Och läkarundersökningen gick jätte bra, det är en frisk kille vad dom kunde se :) Skönt att höra!

Nu är jag ensam med lillen för första gången, Daniel har farit på sin jägarkurs.. Men han blir bara borta någon timme och än så länge går det jätte bra :) Är ganska skönt att få vara själv en stund, känner att jag behövde det verkligen..

Satt och kollade på en bild på Fly idag, gud vad jag saknar honom.. Kommer ihåg att jag frågade där mellan värkarna inne i förlossningsrummet innan bebis kom om jag fortfarande hade på mig mitt halsband med hjärtat med min Fly där inne, självklart hade jag.. Ena barnmorskan (helt underbar) som vi hade på förlossningen frågade mig om honom för att prata om något annat där mellan värkarna, hon frågade vars han var och jag svarade "i himlen".. Tittade på daniel, tårarna brände bakom ögonlocken men jag släppte inte ut dom, jag tröck lustgasen mot ansiktet och fick en "extra" värk.. Nu därimot gråter jag för att jag saknar honom och för att det är för mkt hormoner som snurrar i min kropp.. Men jag är inte ledsen, det känns bara skönt i kroppen att få gråta av sig och jag är faktiskt glad, glad över det miraklet till son som jag fått.. Jag måste vara världens lyckligaste :)

Och till sist.. Tack för alla fina presenter lillen har fått :)

Nu ska jag mysa lite med sötungen innan Daniel kommer hem :)


Nu är han äntligen här! :D

Nu har han kommit!
Den 30711-2007 kl 08.15, på BF+10, kom våran lilla prins till världen.
3666gram lätt & 50cm kort, han är heeelt perfekt!

Ett stort tack till alla grattis osv. :)

Vi mår väldigt bra efter en jobbig förlossning men behöver vila upp oss och vänja oss vid allt det nya, men när jag har tid & ork så ska jag berätta allt, jag lovar :)
Jag var super duktig, men utan Daniel hade det aldrig gått, han är min hjälte i det hela! :)

Har lagt upp lite bilder på pixbox, http://theresen.pixbox.se för den som vill se prinsen! :)

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med dom där 2 sovande grabbarna en stund :)

image10


RSS 2.0