Fyllehicka ;)

Igår hann vi med mycke.. gick på stan med mamma & Eva en sväng.. Åt på dagobert så kom Mia dit också.. BVC med Oliver, han vägde 3850g & var 53cm lång.. dvs 2cm längre och 180gram tyngre än förra veckan :) Sen gick vi till mamma, julfest uppe i lokalen så åt massa varmkorv och pepparkakor, Oliver träffade tomten första gången *moahaha..* Sen for vi med mamma på storheden och handlade.. Väl hemma blev det sängen! :)

Idag ska vi på stan med Dessan & Vincent. Jag ska handla lite julklappar och så blir det fika på Mat & Prat efter springet på stan :) Undra vad man ska hitta på åt Oliver i julklapp.. !? Det är ju som bara kläder han har användning för och de har han redan ÖVERFULLT av.. och dessutom tänkte jag spara det till efter jul då det blir rea :) Men nå kul ska man väl kunna hitta på :) Sen kommer nog Daniel hit ikväll.

Oliver har fyllehicka, igen, haha.. Hojja tycker så synd om honom när hela bröstkorgen hoppar! Och de hjälper inte att hålla han varm, han har ändå hicka stup i kvarten!

Livet som mamma kallar :D *Det är uuuunderbart! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0