OOOONTTTT

Hojja, att det skulle göra ont med värkar visste jag ju redan men att det skulle göra så här ont, usch.. Och ondare kommer det ju göra!

Kunde inte sova, att ligga i sängen var hemskt, men gick och la mig och somnade vid 01.30.. Vaknade igen några gånger av hemska värkar.. 03.30 gav jag upp, då gick det inte att somna om mera.. Sitter här och fördriver tiden.. Har börjat klocka värkarna, dom gör ONT! Det där med andas är verkligen inte min grej, får typ panik, haha ojoj hade inte velat se hur jag beter mig när dom kommer.. Än är dom handterbara och kommer med ca 5 min mellan när ja sitter på ett spec sätt som gör minst ont ;P Vill inte ens veta hur det ser ut.. Innan ja gick och la mig kom dom med 3-4 min mellan, men efter att ha sovit lite är dom på ca 5.. Hade verkligen velat ta mig ett varmt bad nu, men 1. grannarna dödar mig väl! 2. rädd att värkarna ska avta, vill juuu ha bebis idag helst!.. Så de får vara..

Ska till BM 10.00, om det inte blivit värre vill säga..

Oooh, shit jag tror aldrig ja haft så här ont i mitt liv.. Ska trycka i mig alvedoner.. Vill inte åka in för tidigt och bli hemskickad, och thats it!


lilla bebis är såå sööt

Har vart in till förlossningen en sväng och gjort CTGkurva och UL. Bebisen är bara föööör söt där inne! Efter en liten blödning och en väldigt lugn bebis jämnfört med annars så ville dom göra en kontroll.. Synd bara att bebis har det liiite för bra där inne i värmen, annars kanske den hade vart ute nu.. Nåja.. Läkaren retade lite så får se om det kommer igång snart?

Jag måste vara helt jävla desperat, haha.. Min enda plan för kvällen innan jag lägger mig och sova är 500 situps och thats it! Men va faan, om man inte prövar kan ju ändå inget hända.. :P

Håret blidde bra förresten, jäääättteee mörkt, ser typ svart ut, nåja de duger :)

Nä nu kanske man ska sätta igång med dom där 500 situpsen om man ska hinna.. Nog är ja en vig sprätt men inte såååå vig hahahah


BF + 8

Börjar bli less på den här rubriken nu.. Suck.. Lilla bebis, varför är du sååå envis?

Igår var jag på storheden och slösade pengar med farmor och farfar.. Sen hjälpte dom mig upp med granen osv. Pappa kom och drog nå elgrejjer osv. Och så åt vi kyckling, ris & currysås :D MUMS!

Ska fortsätta fixa klart med lite pynt och sånt idag.. Även färga håret för nu är jag less på tigerfrillan!

Annars så är allt "pain in the ass".. Orkar inte nå mera! Fy faaan..

BF + 7

Okej, nu börjar jag bli riktigt less på att bebisen ska vara så envis! KOOOOM UUUT!

Håller på att plocka och fixa lite julmys här hemma, ska till storheden sen och slösa lite pengar med farmor och farfar.. Köpa hårfärg och nån matta osv. Sen ska farfar få ta upp mina andra julsaker från källaren så jag får he upp julgranen, haha.. Snacka om att vara tidig med julgran men va faan, jag älskar julen och vill ha de klart så det är mysigt åh såå när bebis kommer :D

Vardagsrummet är så stort så de blir tomt fast man har massa möbler så julgranen får fylla ut lite tillsvidare.. Har hittat ett jätte fint glas-skåp på ikea som ja ska köpa till vardagsrummet men först måste ju bebisen komma ut innan jag kan börja åka på så långa trippar ;D Måste fixa de där med soffa också, den jag har provisoriskt nu är ful och jag hatar den! :P

Måste hänga upp mina nya tavlor på toan också, köpa nå slags korg/hylla och krokar till badrummet osv. Så får hoppas man hittar nå vettigt idag :) Nya mattor till sovrummet och nån tavla eller ljusgrejjs att ha på väggen ovanför byrån i hallen.. Det är mycke man måste fixa, men när man väl är där och ska handla så har man glömt hälften! NU HAR JAG DET UPPSKRIVET! :D

Succkkkkkkk, orkar inte vara gravid längre, jag blir psyk i hela skallen dygnet runt!

BF + 6

Okej, de blir en snabbis nu bara för det går typ inte att skriva blogg på mammas dator för de blir knäppt uti massa saker.

Vi lever, ingen bebis har velat sig ut ännu.
Förutom att jag har mina vanliga jävla förvärkar och mensvärk som alltid annars så har jag sjukt ont i bäckenet, svanskotan är ett rent helvete och det känns som man får elektriska stötar i underlivet när man går eller när bebis ligger och försöker pressa sig ut utan framgång. Och som salt i såren så är det ju självklart att man skulle halka och sträcka magen och ryggen så har jätte ont av de så jag bara vill gråta när ja rör mig (meeen ja ramlade aldrig, de var ju tur för de hade blitt ett magplask och de hade inte vart bra för bebis).. Usch, nu har ja en värk, ajajajajajaj.. Anledningen till att ja skriver de är för att ja ska försöka koncentrera mig på tangenterna och skrivandet eftersom det blir lättare att ta värken dåå..

Inge ork har man heller efter 1½timmes sömn i natt. :( Men försdöker hålla igång och tänkte försöka orka mig till stallet ikväll, en sista gång innan bebisen kommer.. för sen lär det dröja några veckor innan man kan pallra sig dit igen..

SUCKK är de enda ja känner i skallen just nu.. Allt är bara för mkt.. Jag brukar ha tålamod och inte ge upp, men det finns gränser för hur mkt en kropp tål.

humörsvängning?

Öh, jaha..
Så fort man öppnar käften så ska man tydligen "börja" med nå.. Jag har ju fan inte sagt nå, den här gången är de då fan inte mitt fel om jag blidde arg för de var inte ens för den saken. Men de är ju tydligen alltid jag som har problem och inte ska börja.. Jääjää jag har inte ens vart sur eller nå men ändå blir man behandlad som skit SOM VANLIGT! Tack så hemskt mkt. Visst att man kanske förtjänar den behandlingen när man gjort nå men om man inte gjort ett dugg och får den behandlingen ändå då är det fan inte kul. Men visst, orka inte prata med mig nu jag tänker inte störa dig.. Men var inte så säker på att jag orkar prata med dig sen då..

Förstår inte vad du får ut av att börja gorma? Tycker du kan tänka dig för hur du behandlar andra människor, för de är inte på ett speciellt snällt sätt du gör de. Men visst, om du tycker att det är så man ska behandla folk så ska jag börja behandla dig så också så ska vi se hur roligt du tycker de är. Någon skulle verkligen behöva ge dig en tankeställare för du har fan i mig inge respekt för andra människor.

Nå väl, de är ju du som får skit för de sen.

Är då hos mamma nu, sitter och trycker i mig nybakade lussebullar och är trevlig. Snart är det mat också, hoho, sen ska ja på uppdrag! :D

BF + 5

Ja fy faaan va äckligt less jag är idag.. Och jag har inte vaknat på rätt sida kan ja lova så skyll dig själv om du börjar disskutera med mig idag, det är på egen risk! Jag lovar ja är en millimeter från att starta världskrig!

Nåja, var ut till alvik igår och åt massa god mat, kul att träffa maggan och dom :) Alla var verkligen proffs på att prata engelska med Kate, haha.. Ett gott skratt förlänger livet, vilket jag behövde.. Det var trevligt :)

Hade tänkt städa lite idag, dammtorka och sånt.. Men har då verkligen tappat lusten nu tack vare världens existerande idioter..

Bebis, ett tips är att du kommer ut nu.. Behöver något positivt innan jag exploderar av ilska och då blir de inge kul för dom som redan är födda!! Så snälla kom uuuut!

Vill bara be vissa personer fara och flyga rent åt helvete men de är nog inte de bästa att göra om något skulle hända just nu..

Det märks att jag har vart för snäll på sistone..


BF + 4

Men jasså, kunde det vara en mer envis bebis? njaaae.. Varför vill den inte komma ut för?

Knappt sovit i natt heller, gav upp där just före sju och satte mig vid datorn och fördrev tid istället.. Hunnit se massa barnpogram och ätit frukost redan.. Nåja, ingen kan ju klaga på att jag sover bort hela dagarna längre iaf :P

Buhäää bebis kom uuut!

Ska till alvik senare, maggan ville så gärna att ja skulle komma och de lät ju skoj :)

BF + 3

Suckk, nu är jag less på denna väntan.. Bebis verkar vara den mest envisa som finns!! KOM UT!

Har vart på storheden och knallat runt med mamma idag, sen har jag bara vart här och slöat och varit ut med hundarna en sväng. Ätit pizza och såå..

Vars är mina STARKA MÖRDAR VÄRKAR????
Jag tycker dom kan komma nu! :P

Nä nu ska ja göra nå vettigt så den kanske trillar ut nån gång.. Less att gå och ha ont när inget händer :/

BF + 2

Ojojoj, när har den lilla tänkt komma egentligen?
Gud vad jag är less på att vänta, inte har jag tålamod och nerver för sånt här.. Hojja..
ENVISA UNGE! :P

Ska till farmor och farfar idag, farfar fyller år.. Förhoppningsvis går det att locka ut den med lite tårta ;D

Skulle behöva ta en prommis så den kanske vill ut, men hur kul är de? Hade ju vart mkt kulare om man fått ta med sig vagnen ut på prommis.. BLÄ!

Hej då, liten är vild!

BF + 1

..och ingen bebis ännu..

Sovit på BB i natt, fick mig nå tabletter och en spruta med morfin.. Oj va skönt de ska bli att få sova tänkte jag, men tjii fick ja! Hög som ett hus blidde ja men inte kunde ja sova.. :(

På morgonen när jag fått i mig massa god frulle så gjorde vi en ny CTGkurva, den visade bra.. Förvärkar med 6min mellanrum.. Öppen 2cm och lite tapp kvar.. Ingen bebis ännu alltså.. Men vi kan ju hoppas att det startar snart för nu har ja inte mkt glöd kvar i kroppen alltså.. Gårdagens personal var UNDERBAR! Dagens mindre underbar, förstår inte att vissa ens får jobba bland andra människor, dumma sura kärringar, blä!

Så nu är man hemma och har fått med sig yttligare en sovdos hem som jag ska pröva ikväll.. Hoppas går ju alltid!

Är så trött och slut i hela kroppen nu så jag vet inte vad ja ska ta mig till.. Desssutom, så har ja ju dom där förvärkarna också, vilket inte gör saken lättare..

Så jag ber alla..
LÅT MIG VARA! Vill inte ha nå frågor eller kommentarer på MSN, vill inte ha nå SMS, vill bara vara IFRED! Är de så svårt att förstå?! Och de gäller alla! LÅÅÅÅÅÅT MIIIIIGGGG VVVVAAAARRRA och sluta va så jävla nyfikna uti hur allt går, jag säger till hur allt går/gått när JAG känner för att göra de..

Suckk

20 November 2007

Dagen då våran lilla bebis är beräknad har äntligen kommit..
Men bebis verkar inte vilja sig ut, enivs och tjurskallig som pappa & mamma redan..

Som jag väntat på den här dagen, ojoj.. Och så vill den inte ens komma ut :( Vet inte vad jag ska ta mig till, vill ju ha min lilla bebis här och nu! Jag räknar minuterna "tick tack tick tack" men inget händer.. Kommande dagar kommer bli jobbiga, gruvar mig så hemskt.. Inte för att den ska ut, utan för att jag måste gå och vänta och vänta när jag redan väntat nog.. Jag är rastlös, har inget tålamod och absolut inte nerver för att vänta nå mer.. :/

Var då in till FL igår, tog med mig tabletter hem för att försöka sova.. Hjälpte inte, kroppen blev bara skakis och ja har bara sovit 2½ timme drygt i natt.. Är hur trött som helst.. Men som dom sa igår, hjälper inte pillerna så är de bara höra av sig imorn kväll så får du en spruta i julskinkan.. Suck.. Jag vill inte ha nån spruta, jag vill ha min bebis!!

Nä, det här kommer bli en väldigt lång dag verkar det som..

buhää

Har vart till Bm idag, fick order att ringa förlossningen lite senare ikväll för att få en sovdos så jag får vila annars kommer jag aldrig orka när det blir dax tydligen.. Så då blir det väl antingen nå tabletter som inte funkar och så hem i säng.. Eller så blir den en spruta i julskinkan och sova över där borta.. Bläblä.. Vill ju inte men måste väl..

Suck.. Är hos mamma nu.. Ska väl ta och äta nå om de går.. Vart och ätit tårta just hos moster.. Lilla Arvid fyller 3år idag.. :)

Tjohejtjohooo

sömnproblem?

Ja man kan ju undra sig va fan jag gör vaken nuu, klockan är ju bara halv 7 ännu.. Men det ska ja tala om, jag kan bara inte sova, jag är trött men jag kan inte sova! Vet inte varför.. Har suttit vid datorn sen halv 6 nu och bara fördrivit tid, HALLÅ JAG ÄR TRÖTT OCH VILL SOVA NUUUU! Men det går inte :(

Har inte sovit mkt alls i natt ändå, haft förvärkar bläbläblä! Imorn är det BF, kom ut nu typ tycker jag så ja kan få nå jävla roooooo nån gång!

Att Therese är vaken så här tidigt bådar icke gott för humöret.. Tycker verkligen synd om dom som ska stå ut med mig idag, jappjapp. Är redan på krigsstigen..!

Har då vart i stallet hela helgen och kollat på tävlingarna, skönt tidsfördriv.. Även vart till farmor & Farfar igår åh såå..

Ska till BM idag 15.30 om de inte hunnit starta.. Hade ju hoppats på att det skulle ha hunnit starta så jag skulle slippa gå till den där kärringen men så verkar det tyvärr inte vara.. :( Ska försöka hinna med en sväng på stan innan och röra lite på mig, äta på dagobert, de var länge sen nu.. Hoppning ikväll om jag ids, får se, hade vart skönt.. 

Ääh, far åt h-vete nu ska ja försöka sova eller nååååå!

envisa bebis

Jahapp, Therese har vaknat! Woohoo!
Gick och la mig vid 21 igår, trött som en annan sömngångare.
Somnade dock inte förrän vid 22, vaknade och somnade om igen ett antal ggr under natten pga bebis som tyckte vi skulle vara vakna och förvärkar som tyckte att jag inte hade nooog, jajja.. När det väl gick över vid 5 på morronen så fick ja sova till just efter 9, innan junior väckte mig igen :)

Lilla envisa bebisen vill inte komma ut verkar det som, håller mig på sträckbänken sp där så jag har just under komma ut strecket ooonnnt. Bara 2 dagar kvar till BF, kommer säkert få gå över fast jag börjat öppna mig och har värkar till och från, vissa som verkligen KÄÄÄÄNNNNNSSSS! Blä.. har varken nerver eller tålamod till att gå över.. Den måste komma idag tycker jag, för imorn fyller Arvid år och på tisdag fyller flera andra år och så går hyreskontraktet ut på tisdag och då får den fan inte stanna längre. På onsdag,  den 21:a hade den kunnat fått komma, men då är det en onsdag och jag hatar onsdag, dom är dåliga så de går inte, på torsdag fyller farfar år så då får den inte heller komma och på fredag har linda chansat på att den ska komma och vi kan ju inte låta hon ha rätt ;) *visst?* ;)

Nä kom idag tycker jag, fast iof.. Ska till farmor och farfar och äta massa gott sen så om ja kan får göra de först tack :) Farmor ska göra den där såsen ju, svin sugen på den! :)

Nä om man kanske skulle röra lite på sig, ringa och höra om farfar kan köra mig till stallet lite :D Så man får röra på sig så kanske den kommer snart!

See Yah!

4 dagar kvar

Gud förbannat, somnade inte förrän just efter 12 i natt, vaknade efter max en halvtimmes sömn med ont i hela kroppen, höll på att frysa ihjäl fast jag hade massa täcken och fleecefilten och allt.. Tokig huvudvärk, kändes som om hela skallen sku explodera så fort ja öppnade ögonen.. Så låg och blunda men kunde inte sova mer än 15 min som max i sträck fram till 5 imorse.. Då ringde jag till förlossning och sa att de här går inte..

Så fick åka in och göra alla dessa konstiga prover hit och dit. Nu sitter jag hos mamma och väntar på att klockan ska bli ett typ så ja får gå vidare till vårdcentralen och lämna mer prover.. Fick välja mellan de eller sitta 4 timmar minst och vänta i sunderbyn, valet var ganska självklart. Och jag säger då de, helvete va ont dr gjorde och gör när förvärkarna kommer, huvva! Har börjat öppna mig nu så det jobbar på för fullt. Måste bara få igång värkarna lite till så kanske vi har en bebis på utsidan innan helgen är över. :)

Närå, nu ska ja vila lite innan jag trillar av stolen pga trötthet.

alvik

Happs, när Daniel slutat jobba så kom han och hämtade mig så for vi till Alvik och åt palt :) Mums! Hans mormor är ju bara för sööt, man får sig ett gott skratt :) Det var som trevligt :)

Liten där inne har varit vaken ett bra tag nu.. Livmodern tränar på, har förvärkar i massor, började bli starkare när vi var i Alvik och det fortsätter bara bli starkare och starkare och plåga mig mer och mer.. Dock inte tillräckligt starkt :/

Ont ont ont ont.. Ryggen har också börjat värka också, nog för att den gjort de hela dan men de blir värre och värre.. Som vanligt när det blir kväll :/

Nu ska jag mysa ner mig i ett varmt bad och sen lägga mig i sängen och se tv. Har inte vilat nå idag så är jätte trött..

På tisdag går hyreskontraktet ut.. :)

känner mig så duktig :D

Men va faaan, har sprungit upp och ner till tvättstugan och förrådet 4-5 gånger nu men inte kommer det nån bebis! Bläää! Men duktig är jag då som tvättar och städar :D Ska ta och snabb diska bort de sista innan jag ska kuta ner till tvätten igen..

Chokla är gott, lussebullar är gott, pepparkakor är gott, julmust är gott.. Gottgotteligottgott :D


WOOHOO!

Jää, trevligt uppvaknande, snöar massa ute juue :D
Jippihooooo! Mig ääääälskar snöö!

5 dagar kvar nu, väntar med spänning på att det ska sätta igång på riktigt, men bebis verkar trivas för bra där inne för att vilja komma ut :/

Har tvättstugan kl 14 idag, fördriva tiden och påskynda bebisen lite kanske? :) *håller tummen!*

Tänkte ta och laga nå goood mat också till middag typ, blev så himla sugen på fläskfilé nu så ojoj :)

Nu snöar det ännu mera, massa, mest! :D Måste ju ta och gå ut en liten vända iaf, och känna på härligheten ;D

lilleman flyttar hemifrån

Så ja, nu har vi vart och lämnat min älskade lillkille till några i gammelstan, han kommer få det toppen dära, så nu är det bara hoppas att han och den andra katten kommer överens men det verkade då inte vara något beskymmer :)

Usch, gruvar mig att fara hem, kommer kännas tomt även om jag har 2 krabater till där hemma.. Sitter hos mamma nu.. Undra om man kanske skulle köpa nå godis på vägen hem så man kan tröst äta lite :P

Fast har ju vart duktig åh gått till coop idag och köpt pepparkakor, haha, GOTT! Men det tog 1 jävla timme för mig att knalla dit och tillbaka, jaha bara rullatorn som saknas moahaha.. Njae, men snart kommer nog den lilla ut och då ska det nog bli farrt på mig igen, hoho :D

Saknar han som redan, han vill inte ens bli lämnad, han ville inte gå ner från min famn.. Älskling..

6 dagar kvar

Idag ska jag inte sova bort hela dagen eller bara ligga och vila fast jag känner att de är vad jag skulle behöva.. Knappt sovit i natt, haft massa värkar som gör ont i ryggen och har mensvärk hela tiden.. Så idag ska jag röra på mig vare sig jag vill eller inte för nu jävla vill ja ha ut bebisen! :D Orkar inte vänta 6 dagar till, och absolut inte gå över tiden NEJNEJ inga nerver eller tålamod till sånt :P

Annars så ska lilleman flytta hemifrån på prov idag, nån family uti g-stan som ska ta honom. Buuhuu, men de blir bäst så..

Nu ska jag äta frulle och hoppa i nå kläder så man får fart på dagen. Försöka få tag i mamsen så man får de dära med katten bortgjort :/

Hej då hej då hej då hej då!

nästa gång det blir tisdag

..är det sagt att liten ska komma men jag hoppas den kommer tidigare.. Nu är ja less på att vänta :P

Har ont som f-n överallt och ingen stans idag.. Men tänkte ändå dra mig mot stan för Dessan ska klippa sig så ja ska pussa på prinsen ;) Skulle behöva ta en prommis till stan så kanske det kommer igång men mohaha om jag orkar, plåga sig lite, vi fååår see. Annars kan man ju alltid knalla hem till mamma sen, de är ju inte lika långt och då kan ju Dessan också gå med mig så jag får sällskap, haha snacka om att smida onda planer :P

Skulle verkligen behöva Dagobert, höhö, dessan brukar inte vara svår att övertala :P

Nä, här kan ja inte sitta hela dan!

Heeeiiiirååååå

skaffa dig ett liv

Vissa människor är verkligen dumma i skallen ibland, ja tål inte när folk håller på så där, det är så jävla barnsligt, mitt liv angår inte dig så sluta lägg dig i de för i h-vete. Den som vill kan ju ta åt sig.

Annars blev inte dagen som jag tänkt mig, tog ett varmt bad och sov sen bort dagen pga AJAJAJ.. Sen blev de att fa på JV Och hämta mat med karro, sen bar de av till klubben och glo på hoppning och nu sitter man här och snabb kollar bara..

Ska ta och göra nå vettigt innan ja sover, verkar ju bara vara folk med noll liv som arrangerar sig med att irritera mig vid denna sak just nu, och msn vill inte funka.

För övrigt har jag ondare och ondare hela tiden, kan den komma snart?


fakk.

Igår var man till Tanja och Stefan på inflytttningsfest, trevligt men for hem tidigt därför att!
La mig och sov innan 23, somnade och vaknade minst 3ggr i timmen fram tills 12 idag.
Jävla bööögnatt har det vart.

Idag då?
Jo, syster har vart här, trevlans. Så tog vi en prommis till coop och så har vi ätit nå god mat och lite sånt bara. Så hämta mamma och danne henne just.

Nu kan man använda datorn också, mamma hade med en ny mus till mig, mohaha :D

Annars är jag på krigsstigen idag, har ont och ett humör som inte är att leka med.

FAAAAAAAAAAAKKKKKKKKK!

Åh regnet de bara ööööser ner :(

Suuuuug!
Nån jävel hade snott all snö imorse när jag vakna, inte en jävla flinga kvar, bara massa jävla regn, toki blidde ja!

Har vart till Bm idag, gick fort, dom sku skicka nå odlingar hit och dit och höra av sig. Så sku ja tillbaka den 19:e om knodden inte hade kommit, men ja tycker den ska ha kommit då!

Var förbi mamii också, så var vi till storheden en sväng och handla, massa godsaker att gotta sig med i helgen, wiie :) Och så var vi och släppte hundarna och lite sånt.. :)

Ikväll blir det film och massa mys bara med allt socker :P
Imorn tänkte jag fara och kolla på tävlingarna på LRK på förmiddan och sen på kvällen blir det inflyttningsfest hos Tanja och Stefan på b-näset, moahaha höggravid therese ska på partajj :P Vilken syyn! Nåja, de verkar inte komma nå bebis när man bara ligger hemma och glassar :D

Shuuu!

underbara vintervärld

Äntligen!
Det är massa snö ute, och det bara snöar och snöar, underbart :)
Min älskade snöö är här nuu :D

Ska fara in till stan på en stund och fixa lite saker sen ska jag nog till farmor och farfar och baka lussekatter och negerbollar :) Har vart tusen sugen på dom där bollarna sen nån skulle nämna det igår :P Haha..

VINTERN ÄR HÄÄÄÄR :D

Nu får bebisen komma ut till den underbara snön tycker jag :)

(?̪●)

suckk

Våran lilla vilde där inne tränar karate, eller jaaa, de känns som den cyklar med benen typ.

Och jag har förvärkar till tuuusen, jävla mensvärk och konstigt ont i magen.. Ryggen känns som om den ska gå av.. Levern är söndervandaliserad av en krabat.. Det är jobbigt att andas.. Huvudet gör också ont.. Jag är trött.. Nu får det vara nog, kom uut!


inge intressant

Idag är man på lite bättre humör iaf, de är ju bra de.
Håller på att plcoka och städa lite här hemma, men det går inte speciellt fort när man är så stel att man knappt kan röra sig.. Nåja, hoppa hoppa hoppa så kanske den kommer snart.. :P

Lilleman hänger över dataskärmen nu, bäst att gå och roa han lite innan jag fortsätter städa och så ska jag hinna med en powernap också innan jag avlider av trötthet.

Snaaaart ;) 13 dagar kvar :D

just ja, glömde en sak

det snöar ute, jag älskar snö.
men den försvinner lika fort, precis som allt annat.

FAKKKKKK!

JÄVLA FAAAAAAAAN!

Hemsk natt.
Hemsk morgon.
Hemsk dag.

Och kvällen ser ju inte ut att bli bättre den heller.

Ett tips!
Therese är på krigsstigen idag så det är bäst att låta henne vara annars kommer det inte sluta kuul!

För övrigt har ja gjort mer slingor idag, ser ut som hej kom och hjälp mig men ingen kom i håret. Menmen, vill man bli fin får man lida piin.

Tur att man har Linda annars hade jag sprungit hej vilt med en kulspruta!

driver du med mig!? Haha

Sitter och snackar med lillebror på msn och väntar på att pappa ska hämta mig, vi ska till farmor och äta :)

Asså min lilla lillebror måste ha fått något slags hjärnfel på sistone, eller så kanske han äntligen blivit frisk!? Hahahaha Han har börjat träna som ett psyk!!!!!!! Ni vet, han datanörden som inte rörde sig en millimeter i onödan föruuuut!! Den där spinkiga pinnen har börjat träna ojoj, nåja de är ju bra de :D Stooora lillebror! Han fyller fan 18 i maj!

Och lilla syster börjar också bli stooor nu, hon har ju fyllt 15, nyss var hon 11 juue, tiden går fort. Hon har typ börjat gymnasiet, känns som det var nyss jag började de..

Huu, tiden går så fort, kan dom inte vara småa för alltid? Tänk hur fort våran lilla bebis kommer bli stor..

Dax att åååååka.


sweeet

Men jasså, inte tog jag mig ut på nån prommis igår inte, somnade om när jag ätit frulle och när jag vaknade igen hade det börjat bli mörkt ute och då törs man ju fan inte gå ut. Så myste på här hemma hela dagen, åt godis och såg film och åt mat och såg lite mera film, typ. 3 bad hann man också med.

Gick och la mig värsta tidigt, men kunde inte somna på många timmar, liten där inne levde rövare och förvärkarna plågade mig totalt. Somnat och vaknat hela natten, very fun NOT! Drömt en massa mysko drömmar också.

Måste göra dom där slingorna i håret idag så dom är på plats innan kidden tttar ut, annars händer väl inte så mkt idag heller, samma som igår typ :)


HOOOOOOOOW CUUUUUUTE!? Eh, jåååå.

pain

Natten har varit ett rent helvete!
Vaknat flera gånger av ont i magen. Två gånger hade jag sånn jävla "mensvärk" att ja inte kunde göra annat än gråta.. Försökte massera ryggen men det är ju lika lätt som att duscha utan vatten! Måste skaffa mig en slav innan jag avlider, för massage är fan det enda som hjälper lite grann iaf.. Inte mkt sömn i natt alltså..

Har även haft en sånn där ond värk på morgonen, eller ja, för en stund sen, fyy faaan. Och liten där inne är vild och har hicka stup i kvarten..

Nä nu ska jag äta frulle, sånna där goda varma bagetter med massa gott på och Oboy, oboy är bäst!

Sen ska jag, tro det lr ej, plåga mig själv ut på en prommis i den friska luften, allt för att få igång det hela ordentligt!!!!

Dessan har sagt att den kommer idag, men det ser ut som att hon inte vinner den vadslagningen ;P

Undra om bebis har tittat ut innan den 11:e.. Isåfall vinner jag :P


bättre humöör

Nu är man på lite bättre humör..
Har laddat upp med massa godsaker, dvs godis och godis och lite mera godis ;P
Håller på att ladda hem nå filmer som jag ska se ikväll, nu när Therese har fått igång DC++ på datorn HELT SJÄLV efter många om och män, det tog bara så dära nästan 3 månader att få de på plats utan att spränga hela datorn :P Duktigt mongo! :D

Nu ska jag laga nå extra god mat och sen mysa ner mig i soffan och se film med alla tända ljusen och godiset i väntan på att världens finaste bebis ska få för sig att komma ut ;D

Ha en trevlig kväll för det ska jag ;D

hemska morgon

Yttligare en fredag då.. Och dagen kunde ju verkligen inte ha börjat bättre, suck.
Vaknade av att väckarklockan ringde 08.30..
Stel som en staty kravlade jag mig upp ur sängen på något vänster och fick på mig nå kläder iaf.. Borstade tänderna & kammade håret, sen var det bara heva sig ut i kylan och iväg till BM på mjölkudden.. Liten där inne i magen har varit helt galen från de att väckarklockan ringde så har jag inte blåmärken på revben och lever så sääg. Hojja, det gör faktiskt ont. Även "lättare" förvärkar heeeela morgonen SUCK!
Nåjaa, självklart så stack dom mig inte bara en gång utan 2, för dom glömde ta nått test. Aj ! Allt gick väl bra hos BM iaf, hon babblade och tror ja inte hon sa nått viktigt iaf. En halft vaken Therese med ont här och där och dåligt humör var ingen storlyssnare precis. Vägde mig också, det är ju deprimerande 62,5 JÄVLA KILON! För första gången i mitt liv har jag gått över 50 strecket, OCH 60 stracket.. GYMKORT.COM när liten ploppat ut, jajjomän! Åh lillskiten har fixerat sig ordentligt nu så skallen sitter där den sitter och thats it! Sen knallade jag iaf sakta men säkert till mammsen och nu sitter jag här och har ont i skallen med en vilde i mig och tröttaste ögonen i heeela världen typ.

Och helg är det, jag haaatar helgerna! Slå mig med en gummiklubba lagomt hårt så jag vaknar på söndag kväll tack! Och dessutom är det halloween helgen.. Förra halloween var jag och festade med Magda, och Raiijs.. Och så slutade de med att jag & Daniel gick på cleo, bara vi två. Och dansa, (haha?).. Jag hade min svart korsette på mig, enda gången jag använt den tror ja (?).. OCH JAG LÄR JU INTE KOMMA I DEN IGEN! FÖR JAG ÄR EN TJOCK JÄVLA VANDRANDE MICHELINGUBBE! JÄVLIGT KUUUUL NEJ!..

NÄ men hurru, dåligt humör.com? Eeeeh joo! TACK HEJ!

äntligen november

Äntligen är november häär.. Månaden som jag längtat efter i öhh, 9 månader nästan :P
Känns helt mysko att det bara är 19 dagar kvar, snart 18 ;D Men för mig får liten gärna titta ut här & nu.. Eller kanske inte här, men gärna på sjukhuset & nuu :P

Annars har ja inte gjort så mkt idag, knallade från tuna till dollar åh barnens hus med dessan och vinc en sväng.. och så knallade vi tillbaka igen, sen har jag bara små pysslat här hemma och så har Daniel varit förbi och hälsat på :) Petat på knodden i tjockmagen och jävlats med katten :P

Gaah, har haft "mensvärk" och "lättare" förvärkar mest hela dan.. Dom kommer jävligt tätt, typ max 5 min mellan varje.. Jobbigt.. Får hoppas att det lugnar ner sig i antal innan det är dax att sova och såå.. För dom blir alltid starkare och jätte mycke jobbigare senare på kvällen och under nätterna.. De är då jag verkligen bara vill ha en gummiklubba i skallen.. Och än har inte "allvaret" dragit igång.. !!

Nåja, hurru liten med hicka där inne, kom ut kanske? ;)

RSS 2.0