Förlossningen, igen..

Jaha, var in till förlossningen idag igen.. Fick göra en sånn där CTG kurva lr vad de nu heter. Visade en massa massa sammandragningar på kort tid, vissa kändes mer än andra. Fick även göra UL för att kolla så jag inte öppnat mig nå ännu, och det hade jag inte. Men hon sa så att den kommer inte idag, men hon kan inte säga att den inte kommer på söndag eller nästa dag. Gaah! Den får fan inte komma ännu, har massa att fixa klart juue!

FIck order om VILA, allt som har med promenad och röra på mig var helt uteslutet typ. Minsta lilla förändring måste jag ringa in igen. När jag har massa sammandragningar ska jag lägga mig och vila och går de inte över eller lugnar ner sig på 30 min måste jag höra av mig och komma in igen.. Hjälp.. =/

Kul att ligga hemma själv under täcket och ruttna bort? Nää! Less Less.. Hade ju som ändå velat göra nå nytta.. Måste ju städa hemma och fixa upp hyllan och speglarna och bordet och lamporna och göra klart åt bäbisen och shoppa de sista och massa.. Hur ska detta gå? Och hur fan ska jag kunna hinna fixa klart allt nu?

Dessutom är det läskit att vara själv hela jävla tiden typ.. Tänk om de händer nå och ja måste in mitt i natten?!? Va ska jag ta mig till då? Oh shit.. Jag är nervös och rädd och orolig nu..

SUCK med stora bokstäver passar utmärkt.

Kommentarer
Postat av: Linda

Huvva ! lider med dig, nu är det faen bara att ligga och ruttna så att det inte händer nå.. men du har mig dagligen på msn :)

2007-09-21 @ 17:09:13
URL: http://lwikman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0