flyttaa

Jahapp, då går flyttlastet strax! :D Har just gjort mig själv och Oliver i ordning, ska käka nå frulle medans pappa hämtar släpet :) Har även hunnit babbla med karln en svängom, han sku också komma sen ;D

Näniii, här kan jag inte sitta, hej håååå hej dåååå!


How cuuuute! Han håller flaskan själv! haha :)

ingen sorg i göteborg

Wiie hooo! Nu sitter jag hos pappa med min dator i högsta hugg! Gissa om de är skönt med internet? Jaaapp! Som less när det inte kommit igång hemma ännu, men nu skiter jag i de för imorn går flyttlastet till Tuna och där finns det internet! :D Allt i läggan är nerpackat så ska sova här i natt :)

Veckan som gått har varit toppppppen! Umgåtts med Patrik, shoppat, fika på stan, babysång, stallet osv osv.

Idag köpte jag även en ny vagn till Oliver, fick bli en Quinny Freestyle i beige/sand färg. :) Ides inte tjorva med tyskarna till slut iaf.. :P

 
Nya vagnen :) *nöjd*

 
Oliver badar :) & Kääärlek på hög nivå! :)


Gooó karln :)


sunshine

Wiie :) Är på mest bra humör! Massa sol och härligt väder ute :)
Har varit på babysång på morgonen med tjejerna och barnen. Sen åt vi på mat och prat och tog en svängom på stan :)
Sitter hos mamma nu, ska ta och pallra mig iväg till stallet på ett tag, mest skoj :) Underbart väder för en ridtur i solen, dock blir det icke de idag, blir en tur på plan ikväll för jag hinner inte ut innan det blir mörkt :/ ATTANS! Sen ska jag vara med söt-sötare-sötast innan han börjar jobba :) P har ledigvecka till veckan, då ska vi hitta på en massa skoj :) Hoppas det är lika bra väder då!

Nä nuu nii.. njuta av det vackra vädert en stund innan stallet, kanske hinner ta en prommis i solen, bara mata Oliver först innan jag packar ner han i vagnen :)

 
Hojja vad jag saknar min älskade Fly... :´(

cheesecake

Okej..
Lördagskvällen innehöll bakis therese och mys med P. :) Och jag & dessan som gick och hela fredagskvällen nästan och gorma att vi inte var fulla? Vi lär ha varit för de kändes dagen efter, hahaha..

Söndagen blev min son kidnappad av sin pappa, dom for ut till alvik en stund. Medans passade jag på att packa (läs min mamma, haha).. Jag låg i soffan och såg film och var på mindre bra humör! Daniel sa att det gick bra att ha oliver men ja har bestämt att han får ta och lära känna han bättre innan han tar han igen, för olivers skull IFALL det skulle bli något. Sen när Oliver kom tillbaka så for jag med han till min farmor och farfar och åt middag, mest gott :) Hem och i säng tidigt!

Imorse vaknade jag och kunde inte somna om, tror klockan var typ 5? Oliver sov fortfarande. Patrik kom efter jobbet (han sluta 6) och gjorde min morgon till en bra morgon, vi låg och pratade om allt mellan himmel och jord, massa myys :) Så badade jag oliver också och gjorde han klar, sen for jag till mjölkudden och mamma :) Nu sitter man här och har ätit pizza, fyfy, efes a la therese special! :D Oliver skrattandes och nyvaken i famnen :)

Längtar tills på fredag för då flyttar man till tuna :D Sen på lördag blir det mys i kallax sägs de..

MÅSTE BAKA CHEESEKCAKE INNAN JAG DÖÖÖR AV SUUG EFTER DEN HAHAHAH

Han Patrik är som goó ;)


min prins

Hojja, känner mig massa tärd idag! Konstigt? Nää, man mår väl som man förtjänar! Tog det iaf lugnt igår, eller ja drack och drack och drack men blev typ inte full?! Men sen när vi skulle börja dra oss mot KG och käka, då var dessan full hahaha how cute she was! Så var Patrik snäll och körde hem oss när han sku och jobba, haha stackarn börja 5 imorse.

Idag blir det så lite rörelse som möjligt. Ska ta igen tiden som jag missade med min son igår/natt och så blir det mysa med karln bara :) Måste ha pizzzzzza!!! Och godis till melodifestivalen [som suger hästballe satans dåligt det blivit på sistone, vilkeeet skäänt!]

Imorn sägs det att Daniel ska ha Oliver själv en stund.. Åka med han till alvik.. Behöver jag säga att jag gruvar mig nå jävulskt.. :/ Vet inte varför.. Men det känns bara så konstigt.. Oliver är som inte på sitt bästa humör dom här dagarna som varit.. grinig så fort han inte fått vara i min famn typ när han är vaken.. Daniel känner inte ens oliver, vet inte hur han funkar, när han ska äta, hur mkt han ska äta, varför han gör si och såå.. Och jag tycker inte om att han ska åka bil dit ut.. Vem ska trösta honom om han blir lessen?? Då behöver han trygghet och det känner han inte hos människor han inte träffat så ofta.. tycker det är för tidigt för det här ännu :( Självklart vill jag att dom ska ha oliver men tycker dom kan lära känna honom först, och att han ska få lära känna dom och kunna känna tryggehet.. Jag menar, oliver är hos min mamma ibland när jag är i stallet osv men hon har träffat honom så gott som varje dag sen han föddes, det har inte daniel. Daniel har bara varit och hälsat på Oliver 3ggr sen nyår!? Visst, träffa honom 2ggr också i typ en kvart men de är ingenting jämnfört med vad ett barn behöver.. Nä de här känns inte bra för mig :( Blir tårögd och får ont i magen så fort jag tänker på att oliver ska iväg nån timme imorn.. faaaan!
Och den som tänkt yttra sig om "barnsligt" att bli så här, behåll era kommentarer för er själva för ni vet fan inte mkt om saken!

   

  

Det finns ingen, INGEN, som kan förstå mina känslor för denna underbara unge.. Han är syret jag andas. Tack Oliver för att du gjort mig till den jag är idag, mamma älskar dig mest av allt!

P, cutiepie ;D

groggen vettni

Sitter hos martina åh groggar åh svammlar :)
Har käkat fläskfilé i värsta goda såsen åh potatisklyftor.. Ja, åh såklart cheesecake.. Ja lovar, det är de godaste som finns! :)

Nu = piggelinis och sen krogen! Fett nice :)

Patrik, me like ;)

SKÅL!

parteey

Varit på babysång med martina & lucas på förmiddan, sen en sväng på stan med tanja, mest trevligt :)
Sitter hos mamma nu och inväntar att hon ska komma hem så ja får börja göra mig klar osv.

Ikväll blir det hänga med martina och dessan, förhoppningsvis lina också [du ska meee] !! Martina fyller år imorn så vi ska fira, mohoho :) Blir middag och sånt, sen krogen. Får se vars man hamnar, lutar mot cleo :) Kuuuul !!

Annars så väger iaf oliver 7085g och är 60,5 cm lång, kuuubiken! [dock var detta i måndags] ! Han är hur snäll och go som helst. Ligger gärna och sprattlar med leksakerna eller sitter i knät och bara tittar :) Han måste verkligen vara det finaste som finns ! Och han är min :)

Patrik är sötaste ;)

Ha så kul ikväll för de ska ja, tralalalalaaa :D

shoppa shoppa

Okej, var ett tag sen, men lulebo är seeega så har fortfarande inget internet hemma! Men ärligt, jag bryr mig inte så hårt längre, har fullt upp med annat :) Och om en vecka flyttar man :D Gissa om jag längtar? Oooh jaaa!

Igår var man på stan med linda åh martina + bebisar :) Köpte alldeles för mkt, haha. Massa fina kläder osv. Så skulle jag gå på stan med patrik men fick så jävla ont i ryggen så for hem. Trodde seriöst jag skulle avlida av smärta, bläää.. Men efter många om och män packade vi in oss i bilen och for på barnens hus, sko kanonen och korvgubben, sen bara hem och myste :) Tanja var förbi med mina saker som jag glömt hos henne i samma veva som patrik for och jobba så snackade lite skit med henne, höhö :)

Vaknade 5 imorse, kunde inte somna om, halvsov en stund och så kom patrik sen när han slutat jobba där efter 6 imorse haha.. Oliver vaknade 7, fixade och donade så for vi till stan, mötte upp dessan och vinc. och gick på m&p och käkade :) Blev 3 nya pyjamaser, ett par jeans och en body till lillen :) Träffade martina en sväng också. :)

Nu sitter jag hos mamma, ska dra mig till stallet typ,inom snar framtid :P Oliver ska vara här medans :) Sen blir det hämta honom och bege sig hemåt och ta tag i packningen, SUUUUCK. Men tänkte passa på om ändå daniel sku komma och roa sin son en stund så behöver jag inte tänka på de i allt plocka och rens :)

På lördag fyller martina år, så det ska vi fira imorn typ, gissa om jag är taggad? jajjomän! :D

Hör upp!

1. Äh va gör de om han får lite ont i ryggen, vill man åka fint får man lida pint! MEN HALLÅ! Om ni har tänkt kommentera och inte kan skriva vem ni är kan ni lika gärna skita i att göra de alls !? Självklart kan han ha sittvagn nu, men bara därför betyder de inte att han ska sitta i den redan.. Ni som verkar veta så mkt om barnens ryggar verkar inte veta ett dugg om vagnar.. Vagnen går att lägga ner i fullt liggläge och så behöver man bara ha en åkpåse till det blir varmare.. Liggvagnen jag har nu är alldeles för varm trots att jag inte har åkpåse i den just nu, han svettas ju ihjäl! Med en sittvagn kan man öppna upp bättre så fort man går inomhus tex på affärerna på stan.. Så tack och adjö om den saken!

2. Helgen har varit supermysig! I lördags var vi till mamma, en sväng på stan, en stund hos farmor & farfar :) Sen for vi till kallax och myste :) Underbart väder på söndagen, men självklart tog vi inte med vagnen, attans! Nästa gång får den också följa så man kan gå ut och gå :) Idag har vi varit på stan och käkat på asian kitchen med matina&lucas, linda&nike :) Imorn blir det babydate i lokalen och kanske babysång innan det. :) Onsdag är det pasta på m&p, babysång på k-huset och SHOPPING på listan! :D

3. Nu ska jag till stallet och rida :D Sen hem och packa, flyttar ju om lite mer än en vecka bara :D

P ;)

beslutsångeest

Just när jag sku beställa vagnen så gjorde mamma ett sista försök att hitta den i rött.. Och gissa vad? vi hittade den!! Men nu är jag i valet och kvalet vilken färg jag ska ta..

Vad tycker ni? Kommentera :)

  

jag är en gräääshoppa!

och jag kan inte sitta still :P
Haha, som roligt med babysång :) Blev en sväng men emelie och jenny på de igår :) och så en sväng på stan.. Hängde hos mamma ett tag och sen hem.. Blev myys hela kvällen bara ;)

Så nu har mamma äntligen hittat vagnen jag ville ha.. Dock fanns den inte i den röd/gråa som jag ville så det blir en i grön/beige typ.. Eller ja, men en sånn här :)



Sitter hos mamma nu och hostar som en annan förkyld åsna, suuuck..
Idag blir det också babysång tror jag, med Dessan och vinc :) Måste höra om dom andra också ska med, hade vart kul :) Blir en sväng på stan innan iaf :P

Känner mig helt utvilad också, det är nice! Oliver har sovit som en guuuud i natt, tackar för det :)  Han börjar bli så stor min prins, 2½ månad, shiiiit ! Envis börjar han också bli, haha ingen kommentar!

Satt och kollade här på datorn, hittade en massa gamla bilder här på mammas dator, haha..
 
 
Jag får leva med det! haha

Nä, nu ska jag sluta svammla och göra nå nytta! Tyyyp, kamma håret kan ju va en bra idé, jää jää..

Han Patrik är soom sööt ;)

long time no see

Wääääääääh!
Nu var det länge sen jag orkade bry mig om detta, nää skämt åsido! Ingen funkade dajtor hemma, bläbläblä! Känner mig handikappad? Jaaaaa vissst! Men det borde funka när som helst. Skulle börjat funka för länge sen.. Ajja.. Den som väntar på nåttt gott väntar aldrig för länge! :D

Vad händer i mitt och Olivers liv nu då?
Vi fikar fortfarande alldeles för ofta på stan, nog blir det en så där 2-3 dagar i veckan. FY FY! ;) Jag hänger i stallet 2 dar i veckan, senast i måndags flög jag av i skogen när en jävla idiot kom körande och la bilen på ställ mot hästen, finfin fläskläpp fick man :) I fredags var jag ut med tanja och stefan på olearys, slutade med att jag hamna på cleo med nå grabbs, haha, skoj :) Igår fick Oliver även ta en premiär dopp på badhuset, shit va kul det var att kunna "göra" något med honom.. Han tyckte det var jätte spännande :) Loka, Vilma och Nike var också med :) Myst med " -piiip- " 2 kvällar i rad också ;) Mig tycker väldigt bra om den människan :) Nu längtar jag till helgen :)

Kladdigt inlägg. ja vet, men har många bollar i luften samtidigt :D

Och sjuk är jag typ, svin jävla ont i halsen, tappar rösten med jämna mellanrum, snorig och jävligt..

Glad alla hjärtans dag :)

tanjan

Varit på begravning idag.. :/ Huvva :( Orkar inte skriva nått om de..

Sen blev de stan med tanja, stefan och oliver :) Åt på max osv.

Sitter hos mamma nu med tanja, ska strax dra till tanja och dricka öl :P Sen blir det nog olearys eller nå annat chill. Mamma är barnvakt! Ska bli skoj! Need this efter dagens tråkigheter..

GOODBYE!

godmorgon och glad påsk!

Jahaja, blev sent igår, kom hem just efter 21 :P

Upp tidigt idag tyckte Oliver, nåja, jag klagar inte, är på så himlans bra humör :) Slog på musik och Oliver låg och skratta och sprattla :) Sen tog vi bussen till mamma så nu sitter jag här och nöter :P haha.. Ska till stan på en stund med Dessan och vinc. Träffa linda och nike :) Och så blir det fika på m&p, linda sa att vi blir 16 barnvagnar, oh shit, haha hur ska vi rymmas? nåja de löser sig, skoj iaf :) På eftermiddan blir det stallet för min del :)

Imorn är det begravning, mindre kul..

Nu ska jag tralla vidare på  mitt underbara humör :D


mohohohihihaha

Jasså ;)

Har varit och rännt på stan hela dagen med martina & lucas, så åt vi på asian kitchen, då var linda & nike med också :) Sen blev de en fika på m&p också :) Mohoho skojj :)

Nu är vi alla hos dessan och chillar, vincent far runt som en raket på golvet. Längtar tills Oliver också kan krypa, men tiden går fort. :) Nu sitter han hos dessan och jollrar för fullt, haha. sweeet :)

Imorn är det torsdag, likamed fika och stall :)
Vill inte att det ska bli fredag, men den dagen kommer också.. :/

Just ja, blev 2 kjolar på stan, najjjs :) Dom passar till fredag, ena under dagen och andra under kvällen :) Måste bara flirta lite med en viss snäll människa så jag kan haka på resten av gänget.. Hade verkligen varit så kul eftersom de snart är 2år sen vi tog studenten..

Ajja, nu ska ja sociala vidare :D

Cutie ;)


friskk

Oliver är massa friska nu, wiie! :D

Har varit på 2månderskontrollen idag, han väger 6525g och är 60cm lång :) Lillkubiken ;) Mohoho :)

Sitter hos mamma nu och väntar på f&f, dom ska köra mig till stallet, massa nice att fara ut i skogen och rida :) läääängtar! Dra ett race mot måttsund, jajajajaja :)

Imorn blire öf på tuna med dessan och vinc.
Torsdag blir det nog fika i cityy och sen stall jäääh :)
Fredag... Begr. :/
Full vecka alltså.. Och då har jag skippat att notera vissa saker, de blir nog bäst såå ;)

För övrigt så är jag handikappad utan dator, bläblä.. Men snart är jag nog friskförklarad haha.. Guitarrhero så fort oliver slocknar till haha.. Jajja..

Just jaa, dopet bokat 29 mars. :) Skojskoj..

chilla lilla duu vaa :P

jag går i idee nu

Woohoo, säger bara, ett gott skratt förlänger livet! Jag, Tanja och Stefan har levt om och dragit klockrenaste kommentarerna idag. Bäst att inte nämna någon här. DET SUGER! Moahaha. Roligt roligt har vi då haft :)

The little man är fortfarande prickig, dock har han blivit hängigare nu :/ Nåja, det blir nog bra i slutändan.

Nu ska jag gå i idee ett tag, Oliver har ny 2 månaderskontroll på tisdag så då knallar jag nog förbi mor min och nöter lite om jag ids. Tills dess ska jag nöta guitarrhero och packa läggan :)

Luftbalong!

prickigkorv

Huhää, min dator är hos DR. Hans.. Haha, Pappa har fått ta den på fixning för jag är bäst på att söla ner och krascha sånna dära.. Nog för att den funkar men diverse saker på den bör absolut inte vara där :P Så nu sitter jag hos mamma och nööter :)

Oliver är prickigare än prickigast, full av utslag.. Men han verkar inte brydd av det för dom verkar inte klia och han är hur glad och tokig som helst, skönt det iaf.. Men inge kul att ens barn är sjukt :(

Ska och bowla med Tanja, Stefan och "-piiip-" på nå tag på Tuna. Kulkul :) This is going to be fun, mohohoho :D Oliver ska vara hos mamma medans för han har typ utegångsförbud ju! :)

Ska jag förklara känslan i min kropp, jag är så sjukt glad, älskar dagarna och att bara få vara.. "varför sväva på rosa moln när jorden är ett himmelrike?" Sen Oliver föddes har mitt liv bara blivit bättre och bättre för varje dag som går, helt sjukt vad ett barn och personer i ens närhet kan åstakomma :) Bara flytten blir bortgjord så kommer mitt liv vara perfekt! :D

Jag känner mig såååå friiiiii :D

guitarr hero = nu!

Nu sover Oliver lite, så ska nöta guitarrhero lite strax, höhö :) Jag är faaast !

Hms, på fredag om en vecka är det begravning.. jobbigt.. men sant, tyvärr.. Känns fortfarande så overkligt. :( Så får man träffa hela gamla klassen också, nästan, väldigt många som skulle komma iaf..

Imorn måste jag ta tag i packningen, inte länge kvar tills man flyttar nu.. Är mkt som ska packas och rensas, blä! :P Ska bli sjukt kul att inreda Olivers rum sen :)

Simma lugnt! Havet är djuuupt! :P

Lets plaay! :D

hemma igen

Vi blev kvar i sunderbyn igår, inlagd med Oliver på barnavd. för att han var så sjuk.. Idag mår han mkt bättre men är inte frisk.. Men man får ta i honom vilket man icke fick igår och det är ju ett framsteg. Dom vet inte vad han har.. Men det kan vara en virusinfektion, men som sagt.. Dom vet inte, för proverna visade ingenting? :/  Nå väl, han verkar ju vara på bättringsvägen så jag håller tummen :)

Blir att vara hemma och mysa hela helgen, så bebis blir frisk. Ska börja packa också :)

Lillebror och pappa var förbi med brorsans xbox360 så ja ska ha nått att roa mig med när vi inte får gå ut :P Kan säga att jag är heeelt såld på guitarrhero. Tommy sku visa mig hur man gör, höll på att trilla baklänges, saaatans vad han kunde spela, var tvungen att filma de och lägga in på datorn, men ids inte slänga upp de här ännu så jag gör det sen :P Nu blir de "ge herman en blås" hahaha och sen öva så man blir proffs på de där nån gång, måste ju klå brorsan i de sen (tror aldrig de kommer hända men kan hoppas)

Tjoooo!

 

RSS 2.0