Jag glömmer dig aldirg..

Jag glömmer dig aldirg..

Stort tack till Linda som varit så snäll och gjort om några bilder till mig :D

Ännu en sväng in på FL..

Jaha, vilken trevlig lördag man hade då..
Fick åka in på FL på koll igen efter att jag haft så mkt förvärkar/SD att jag inte sovit knappt nå på natten.. I allafall så körde dom en CTG-kurva på mig, kollade tappen och gjorde UL. Bäbisen mådde bra och tappen också. Men jag hade ont så fick Bricanyl som är livmodersavslappnande och fick ligga med CTG-kurva ett tag till.. Som tur började Bricanylen verka och de hjälpte så jag fick åka hem, skönt. Dock gjorde medicinen mig skakis och döv i hela kroppen. Sov hela kvällen, men vaknade med en stunds mellanrum. En gång när jag vaknade till hade jag hemsk hjärtklappning så jag trodde hjärtat sku hoppa ut kroppen och jag bara skakade utan att kunna kontrollera min kropp.. Så vaknade jag av att bäbisen hade hjärtklappning 2 ggr också, liv rädd blev jag, men somnade på något konstigt sätt om iaf..

Nu har Bricanylen släppt så gott som, känner mig fortfarande lite skakis och håller mig i sängen en stund till. SD har börjat lite smått igen, blir mer och mer sakta men säkert.. Suck.. Nåja, får väl lära mig leva med det.. Bara ca 50 dar kvar typ..

Annars är jag lite besviken på en viss person som sa "vi hörs lite senare" (typ)..  Men icke, inte de minsta lilla ljudet.. Trodde du brydde dig pytte pytte pytte liiiiite iaf eftersom det är DITT barn det också handlar om men ack så fel man kan ha. Men det är ju som vanligt när det är helg då, oftast.. Va ska man säga, hade du brytt dig mer om det vore vardag eller?!? Menmen, tänker inte uppdatera dig längre om vad som händer och sker med vårat barn, jag orkar inte. Kommer du ens bry dig när den kommit till världen? Ja undrar ja.. För då kan du då fan inte komma och gå som du själv vill eller bara bry dig när du känner för det..

OCH NEJ, jag är inte arg bara besviken och de är 2 helt olika saker!

Nu är jag lessast!

Jahaaa! Har typ sovit 4 timmar i natt, totalt! Vaknat stup i kvarten av dessa jävla sammandragningar och sen när imorse var det precis så att det sku fortsätta på en gång ja vakna.. SUCK!

Borde väl egentligen ringa in till FL eftersom det var en order jag fick av dom, men känner mig som jobbig om jag gör de åsså är det egentligen ingenting, utan bara livmodern som har damp på mig eller nåå.. Men normalt kan de ju icke vara.. Borde nog ringa ändå och höra med dom.. Orkar bara inte fara dit.. Vill bara få nå tips om vad ja ska göra för att de ska sluta så jag får sova lite tack!

Ska pröva om det hjälper med ett varmt bad nu HEJDÅ!

Can´t sleeeeeeeeep!

Vet inte vad jag ska ta mig till..
Är tröttare än tröttast men kan inte sova pga alla dumma sammandragningar som gör ont och är obehagliga.. Förstår mig inte på de här just nu, varför kommer dom när jag sitter still och tar de lugnt? Och varför när jag vill sova? Vila ska ju hjälpa att hålla livmodern avslappnad men tydligen inte ikväll/natt.. Dom är oregelbundna men ibland kommer dom några på rad och dom håller i sig rätt länge ändå =/ Huu.. Bara inget är galet.. Ger de sig inte i natt och fortsätter imorn så ringer jag till FL, egentligen har jag fått order att höra av mig minsta lilla förändring och om det inte försvinner när jag vilar.. Men klockan är typ mitt i jävla natten och det enda jag vill är sova så detta svammel får vänta tills jag fått sova några timmar faktiskt !! Förhoppningsvis är det bara svammel som magen håller på med.. Och då är det nog borta på nå timmar..

Har suttit och kollat runt och försökt klura på namn till knodden.. Har väl hittat några som är coola, ovanliga eller söta men jag vet inte.. Dom har som ändå inte fastnat nog hårt ännu.. Men en sak har jag då kommit fram till, vill ha ett namn som representerar en människa och inte nå som man hellre hade satt på ett husdjur eller rockgrupp, och det ska vara lätt att stava och uttala.. Tarzan, Mercedes, Pochahontas (eller hur fan de nu stavas) NEJ TACK, och vi skippar gammelnamn som Leif och Barbro också!! Förbannat va svårt det är..

Många tror att det är en tjej, några få gissar på kille.. Jag har ingen aning längre.. Har ju som känts som en tjej, men gick över till att kännas som en kille.. Men ändå blir jag påmind om den där gången hos anett när hon sa till sin mage "sparka om du är en tjej" och den sparkade inte.. Och så sa jag till min mage "sparka om du är en tjej" och så sparka den.. Hennes visade sig ju vara en kille på UL sen så bara därför har ja tagit skrocket på lite mer allvar haha.. Men något ja inte tror på eller går efter är hjärtljud, hur magen ser ut eller om man har mer ont hit och dit, SVAMMEL! Ändå kan jag bara tänka på killnamn, känns som att jag inte vill komma på nått tjejnamn heller, de känns som fel på något sätt.. Ojoj, hur ska detta sluta!? Har iaf en känsla av att jag och Linda inte kommer få samma kön, varför vet jag inte, bara något jag känner på mig haha..

Är på mys och gos humör, undra om man sku laga nå gott till middag imorn och införskaffa sig nå sällskap kanske? Om man nu blir av med dessa jävla SAMMANDRAGNINGAR!

Fuck this shit !

Myyyys =)

Daniel har varit förbi och hälsat på för en stund sen, trevligt =)
Jag vet inte hur han lyckas men jag blir lugn av att han säger att allt kommer gå bra när det är dax, så nu är jag inte lika "panikslagen" längre över hur förlossningen kommer gå, de känns skönt. Ingen mår bra av att stressa upp sig över sånt redan.. Jag fick som ro i kroppen, vilket verkligen behövdes.. =) Dock fick väl lillkatten mindre ro, haha =P

Ikväll ska jag ta det lugnt, se film och äta godis bara =) Och massa glass förståss =P

Nu ska jag laga mat, kyckling och söt/sur sås eller undra om man sku ta curry ändå.. Nåjaaa nått med kyckling iaf =)

Fredag igen..

Känner mig trött och hängig idag, vandrar runt i mina egna tankar.. Har massor kvar att fixa och dona med innan buset tittar ut, och jätte nervös har jag gått och blivit.. Ryggen spökar och har massor med sammandragningar =/ Det känns konstigt som uppe på magen, gör lite ont och såå, men de är nog ingen fara, det går väl över på nå tag förhoppningsvis..

Syster har bränt ut de flesta av mina bilder från gamla datorn nu, är väl en sisådär 1000 bilder även fast jag hade rensat innan.. Sitter och velar om jag ska sätta i skivan och titta på dom eller inte, de flesta bilderna är ju på min Fly.. Vet inte om jag orkar se dom just nu, kanske sparar det till senare, när jag känner mig redo att gråta hata och sakna..

Kan inte någon bara ge mig en kram och inte släppa taget på hela dan typ.. Känns som om det är det enda jag behöver just nu..

Nä, ska gå och göra nå mat och typ, eeh, sova vidare sen..

Far fyller 40 idag :)

Dagen började.. Hms.. Daniel väcker mig. Mkt trött tjej som efter många om och män tar sig upp ur sängen och beger sig till mjölkudden och hem till mamma. Sen vidare till vårdcentralen för rutin kontroll hos BM, lite knas med blodtrycket och nå prover så det skickades på odling (får svar på måndag) och trycket ska kollas igen nästa vecka. Tog en runda förbi pizzerian och hämta en kababpizza på vägen tillbaka till mamma, MUMS! Hann typ äta den och sen var det bara knalla tillbaka till VC.. Dax för föräldrautbildning..

..Det var typ jag och Daniel och 4 andra "par" och hon Maria (BM).. Vi fick typ snacka med varandra och sånt.. Pratade om förlossning och såg en film.. Fika och sånt.. Fick en massa papper typ.. Var faktiskt intressant och man fick lite uppfattning om vissa saker.. DE GÖR ONT ATT FÖDA BARN! Gaaah.. Kände mig helt gråtfärdig vid vissa tillfällen men höll tårarna borta och tur var väl de..

Sen körde Daniel mig till pappa, tack så mkt :) Mamma sku uti akuten med kusinen typ.. Pappa fyller 40 idag.. Gammel gubben, haha.. De första pappa gör när jag kommer in genom dörren är att komentera min storlek på magen -tack jag vet att jag är feeeet-.. Sen lägger han handen på magen..

Pappa: Sprattlar den nå nu?
Jag: Joo när den känner för de..
Bäbisen: -drar till en jävla spark-
Pappa: -hoppar baklänges- skriker typ, DEN SPARKA, DEN SPARKA!
Och hela släkten blir nyfikna och samlas i hallen..

Haha..

Har nytt ätit, sitter och väntar på tårtan.. Är som gode less på en jävla idiotkärring som inte slutar trackasera mig.. Nu har hon skrivit nå jävla brev och tror att ja ska ställa mig och läsa upp hennes patetiska psykiska självömkan inför hela släkten? Gud förbannad är jag.. kan hon inte bara fatta att jag vill inte ha nå med henne att göra!? Hör hon av sig en jävla gång till så kommer jag personligen knalla in på polisstationen och göra en anmälan för jag har sagt åt henne att lägga av nog många gånger nu! Sluta förölja mig och trackasera mig, TACK!

Undrar hur jag ska kunna sova i natt.. Har typ ont i magen av oro inför nerkomsten av babyn nu.. Blir typ gråtfärdig så fort jag tänker på de, gaaah! Och de går fan inte att tänka mkt annat nu när man har det färskt i minnet och så fort babyn drar nå moves så blir man påmind.. Men på nått sätt ska jag nog få ut den, bara han Daniel inte svimmar ska de nog gå.. :P JAG ÄR RÄDD NU!

Nu, tårta.. Byebye! Och grattis "morfar" :P


V 33, och ännu en onsdag.

Idag, onsdag igen, och det började med ett helvete.. Vaknde vid halv 9, färgade första färgen i håret, så när man står och kletar i de så hör man krasch, då har katterna dragit en glaslampa i golvet massa tusen bitar överallt.. Så en 45 min senare när man just fått bort färgen då säger de krasch igen, då har dom hoppat upp efter väggen och dragit ner en tavla på Fly i golvet, TUSEN BITAR! Och jag som har ont i ryggen och knappt kan böja mig kan inte ta upp glaset så mamma fick komma och göra de.. Tack.. Så for vi till stan sen och jag skulle köpa en present till pappa som fyller 40 imorn, men inte fan fanns de någonstans i hela stan de jag skulle köpa heller, så jag har inte köpt nått ännu vilket betyder PANIK! Sen for jag hem, vilade en timme, vilket behövdes.. Bakade en kladdkaka och käkade middag sen kom mamma, maggan, ida och peter hit och hälsade på :D Trevligt :) Fick ett jätte fint fat med ljus av maggan och dom, tacktack :) Nu är jag tröttis.. Men måste se sjukhuset senare ikväll och 2½män :P Seeen ska jag äntligen sova..

..för att kliva upp typ 7 imorn, åka till mjölkudden och lämna prover, sen tillbaka till BM 11.30 och sen 13.30 tillbaka igen åh då ska Daniel följa för vi ska på sånn där föräldrautbildning eller va de nu heter, lite spännande :) Det slutar då vid 16.30, då är det brottom till hertsön och pappa för vi ska äta vid 17 och massa.. PLUS ATT jag måste hinna åh köpa nå present till han också.. Hur ska detta gå!?!? Jag som har sträng order att VILA! Hms.. Och får absolut inte stressa för blodtrycket.. Bra dära ajja..

Och dessa jävla sammandragningar tar kååååååååååål på mig snart.. Dom kommer som i perioder nu, och dom gör ont och är obehagliga bläääää!

Jag kramar hans grimma varje dag..

Det har varit en lång dag idag.. Allt bara snurrar i skallen.. Orkar inte mer ikväll..

Imorn är det 2 månader prick på datumet sen Flyen somnade in. Det gör så ont! Jag vill bara ha honom tillbaka, jag saknar honom såå.. Ingen kan någonsin ta hans plats, ingen.. Sista veckan har jag inte varit mig själv, även om dagarna knallat på som vanligt så har jag funnits i mina egna tankar, inget annat än Fly har snurrar i skallen på mig.. En dag satt jag 4 timmar i sträck och kollade på bilder på honom, samma bilder om och om igen, jag bara grät och grät, konstant i 4 timmar.. Har sovit med hans grimma på kudden brevid mig i sängen 4 nätter på rad nu.. I lördags låg ja och krama den nästan hela dan och bara grät.. Jag försöker verka glad till alla runt om kring mig, låssas som ingenting.. Men jag är inte glad, jag är ledsen hela tiden för att jag saknar honom såå.. Det gör så ont.. Han var det enda "äkta" jag någonsin haft.. Allt annat i livet har bara varit som ett jävla fia med knuff, som om alla knuffat omkull mig när något "bättre" dykt upp eller om man "tröttnat".. Jag har Flys saker nere i källaren, brukar gå dit när jag känner mig ensam och bara sitta och titta och känna på dom.. Hans mys-borste, som han alltid brukade stå och leka med i boxen när jag borstade han.. Den luktar fortfarande min Fly, min sötaste finaste ponnyskrutt..

Orkar inte skriva mera, börjar bara gråta tills jag blöder näsblod..=(


Kalix hela dan.

Haha, somnade typ 5 min efter jag uppdaterat bloggen igår, så orkade inte se nå film, trött tjej :)

Vaknade av att mamma rinde idag vid 9 och väckte mig, så kom hon och hämtade mig just före 10, så bar det av till Kalix.. Var till småkusinerna och hälsade på, heeelt söta :) Mormor och morfar var också där, kul att träffa dom nån gång också :) När vi for hem var vi förbi långt uti skogen i Kamlunge och genom Töre och massa och kolla på hus, så nu är jag less på att åka bil :P Fick då med mig massa bäbiskläder och bilbarnstolen och så hem nu, ska ta och plocka upp allt strax.

Ikväll ska jag väl inte göra så mkt, får se om det blir att se film ikväll istället, haha, om jag inte blir allt för trött :P

Haft ett antal sammandragningar idag, men det är lugnt, inte värre än vanligt iaf. Så det är vila vila vila för mitt lag som alltid annars, ha.

Måste ta tag i de här med alla sladdar överallt också, pappa måste komma och fixa nån dag innan jag blir galen, jag hatar sladdar och ändå drar jag dom åt alla håll och kanter.

Förlossningen, igen..

Jaha, var in till förlossningen idag igen.. Fick göra en sånn där CTG kurva lr vad de nu heter. Visade en massa massa sammandragningar på kort tid, vissa kändes mer än andra. Fick även göra UL för att kolla så jag inte öppnat mig nå ännu, och det hade jag inte. Men hon sa så att den kommer inte idag, men hon kan inte säga att den inte kommer på söndag eller nästa dag. Gaah! Den får fan inte komma ännu, har massa att fixa klart juue!

FIck order om VILA, allt som har med promenad och röra på mig var helt uteslutet typ. Minsta lilla förändring måste jag ringa in igen. När jag har massa sammandragningar ska jag lägga mig och vila och går de inte över eller lugnar ner sig på 30 min måste jag höra av mig och komma in igen.. Hjälp.. =/

Kul att ligga hemma själv under täcket och ruttna bort? Nää! Less Less.. Hade ju som ändå velat göra nå nytta.. Måste ju städa hemma och fixa upp hyllan och speglarna och bordet och lamporna och göra klart åt bäbisen och shoppa de sista och massa.. Hur ska detta gå? Och hur fan ska jag kunna hinna fixa klart allt nu?

Dessutom är det läskit att vara själv hela jävla tiden typ.. Tänk om de händer nå och ja måste in mitt i natten?!? Va ska jag ta mig till då? Oh shit.. Jag är nervös och rädd och orolig nu..

SUCK med stora bokstäver passar utmärkt.

Min kära lilla pånniii

Jag orkar inte mera, jag vill bara ha honom tillbaka! Jag vill inte vara lessen längre och vara rädd för att sova på grund av alla drömmar.. Jag behöver min Fly.. Jag bara gråter och gråter så gott som varje kväll när jag är själv, jag gråter tills jag börjar blöda näsblod.. Jag kramar hans grimma och luktar på den flera gånger om dagen, jag ligger och tittar på den innan jag ska sova, den har fått en egen krok på väggen brevid min säng.. Jag har inte ens klarat av att tvätta linnet jag hade på mig sista dagen med fly, sista gången jag kramade honom.. Jag vill inte att "han" ska försvinna från det.. Jag klarar inte av att inse att han är borta föralltid och aldrig mer kommer tillbaka.. Jag vill inte inse de.. Jag vill bara åka och ta på han ett täcke när det regnar ute så han inte fryser, pussa hans varma mule och andas i hans mjuka päls.. Jag vill sitta på hans rygg och bara skritta runt i skogen i höstvädret och sjunga "Va du är söööt min kära lilla pånnii" som jag alltid gjorde.. Bara mysa på i skogen som vi brukade, jag och han.. Jag är INGENTING utan honom.. Älskling, kom tillbaka..

sNiiigel LivEt, Yoooo0!

Vissa tror att jag inte fattar ett enda skit, men ni ska ha jävligt klart för er att jag vet mer än ni tror, men jag orkar verkligen inte bry mig längre i vad fan som pågår. Ni kan göra vad fan ni vill, tycker bara det är fjantigt att behöva använda "gåtor" för att tala om det för mig..

Jag trodde aldrig jag skulle klara av att leva "singellivet", eftersom jag är en sånn där människa som hatar att vara ensammen och måste ha kramar och uppmärksamhet hela tiden. Men det är fan skönt att vara singel, man slipper känslan att "sitta fast" samtidigt som man får kramar och uppmärksamhet ändå , hihi ;) Ingen som ställer krav på en eller sårar en med otrogenhet och dylikt, så skööönt! Passar mig perfekt just nu eftersom jag inte behöver lita på någon, vilket även är det sista jag skulle kunna göra just nu med tanke på all jävla skit man fått ta förr, har verkligen inget förtroende för killar längre efter allt -du- gjorde mot mig. Men jag tackar dig för att det blev som det blev, för -du- är verkligen en kass pojkvän, men en väldigt bra vän och vänner måste vi vara nu när den lilla kommer snart :) Jag jobbar på att acceptera att det är som det är och att det är så det kommer vara.. Du med ett "nytt" liv och jag med ett "nytt" liv.. "De är ditt och mitt barn, inte vårat.."

Känns som om du tyckt att ja varit jobbig, irriterande, ivägen m.m. på sistone, men oroa dig inte. Jag ska inte störa ditt "privatliv" längre! Jag har fullt upp med mitt eget nu ;) 

Fucking jävla onsdag!

Igår ikväll när man var på helt bra humör skulle det ju självklart förstöras av en massa förflutet, mer orkar jag fan inte berätta. Fick man sova på natten då? Nää, somnade först vid 2-tiden nån gång, vaknade före 6 och låg vaken i över en timme utan att kunna somna om tack vare alla jävla fucking mardrömmar! Så ringde väckarklockan 07.30 kul jul! Bar iväg till Ikea med farmor, farfar och faster just efter åtta, fyndade en massa små prylar nå bord till tvrummet, en hylla och såå.. Var över till finland och kolla lite också.. Köpte nå byxor också. Åt massa på mat efter vägen och såå.. Kom hem vid 16-tiden, så de vart en lång dag idag..

Har sprängande huvudvärk och det svider i ögonen för att jag är så trött. Har haft sjukt mkt sammandragningar som typ "stuckit" i magen samtidigt.. Har typ 4-5 sammandragningar i timmen, ibland mer tillåhmed. Obehagligt och ont av stickningarna.. :/ Behöver nog vila men kan inte somna nu för då kan jag inte sova i natt och jag behöver verkligen få sova, har sovit så jävla dåligt på sistone så det är sjukt.

Annars vet jag inte riktigt hur det står till med mig, helst av allt hade jag bara viljat slå sönder datorn och telefonen, låsa dörren och dra ner persiennerna och aldrig mer träffa omvärlden.. Samtidigt som jag känner mig ensam och tom.. Allt är skit skit skit idag. Skulle kunna slå in skallen på allt som har en typ..

Vill bara vara i fred..


Move on :)

Jorden snurrar lika bra fast du har ramlat av..
Just nu bryr jag mig inte om någon annan än mig själv. Snacka egoistiskt, men jag mår bra av att bara behöva tänka på mig själv just nu, det är vad jag behöver för att orka må bra just nu, thats it. Känner mig som en känslokall människa som skiter i alla andra, but I don´t care.. Men bara för att jag inte känner för att bry mig just nu, betyder det inte att andra inte betyder något för mig, kom ihåg det. Så länge har jag gått och tänkt på en människa så mycket att jag glömt bort mig själv. Nu kommer jag ihåg mig själv och bryr mig bara om det. Och lill*n såklart, men de är ju en del av mig i 8 veckor till om allt går enligt planerna.

Too Little, Too Late..
Jag tror det var det du skrev ett du sett den där filmen som fick mig att inse hur allt ligger till, jag tror även det var en del av filmen. Det känns som om allt är tvärtom. Jag vet att jag sagt att en vacker dag kommer jag gå vidare, då är det försent, och jag tror jag börjar närma mig den dagen nu, och på ett sätt känns det faktiskt skönt. Hur mycket jag än tycker om dig och vill vara med dig så har jag insett att det är verkligen inte värt alla sår och tårar, det är inte värt att må dåligt för. Ber du om mig vänskap, är det med ett nöje jag glädjer mig till de, men ber du om mer än så, tror jag att jag har modet att säga nej, nej tack skulle jag nog säga så som det känns idag. Jag ska ta ett nytt kliv, bara jag :) Och det där klivet, det har jag redan påbörjat :)

Jag har inte mått så här bra på väldigt länge, även om tankarna från allt förflutet spökar hela tiden, så lär jag mig hela tiden att bearbeta dom och gå vidare, åh det känns förjävla bra :D Let´s move on girl!


Tama fåglar sjunger om friheten..

Jaha, då sitter man här efter en helvetes natt med mardrömmar.. Vaknade vid halv 6 imorse av att jag grät hysteriskt och började blöda näsblod, fick obehagliga sammandragningar och hade tungt att andas. Det kändes så verkligt, jag upplevde den värsta dagen i hela mitt liv, igen.. Dagen då mitt hjärta somnade in.. Jag saknar honom så mycket..

Det är ännu en dag då jag känner mig helt obrydd i omvärlden, skiter fullständigt i vad alla andra gör. Känns som att ingenting spelar någon roll för mig just nu, mer än mig själv. Jag tänker inte lägga mig i vad andra gör med deras liv längre, vill dom förstöra sina liv eller göra något bra med dom är deras bekymmer, inte mitt, men då ska ingen lägga sig i mitt heller.

Luften runt mig känns lugn, jag känner mig lugn, det är som om hösten kommit med nya friska andetag och jag vill bara vara. Ta en dag i taget liksom.. Det är som om tiden står still fast dagarna bara rusar förbi. En del av smärtan i hjärtat har stannat upp, tagit paus, det känns skönt.. Jag har inte behovet att sakna dig eller längtan av en kram just nu. Jag vet inte om det är att jag en gång för alla håller på att släppa taget eller om det bara är ett uppehåll i tiden i väntan på hur allt kommer bli om 8 veckor drygt, men en sak vet jag, du är inte "huvudpersonen" i mitt liv just nu i allafall, och det känns faktiskt skönt, för det får mig att må bra. Jag känner mig "fri" på något sätt för första gången på väldigt väldigt länge.. Fri som en fågel..

"Tama fåglar sjunger om friheten, fria fåglar flyger"  Tycker det stämmer rätt bra. Jag sjunger inte bara om friheten längre, jag flyger!



Regn helvete!

Såg den där filmen igår, den var rätt bra, men tyckte det var jobbigt att se den. Det var jobbigt att se hur filmen slutade, för jag vet att min "film" inte kommer slut så.. Det svider lite i en faktiskt..

När jag kom hem igår från farmor orkade jag verkligen ingenting, tände bara lampan i hallen och la mig på sängen med kläder och allt och bara somna till en stund. Sen halvsov jag och såg nå tv till sent i natt, myste lite med magen och bara tog det lugnt. Var inte alls på humör för något alls. Ville bara vara i lugnet..

Idag har jag därimot vart på stan med Dessan och Vincent en sväng. Fy fan va det regna! Och självklart pajja båda våra paraplyer och vi vart dyngblöta! Hade Vincent medans Dessan körde, det var lite läskit men det gick jätte bra, snällt barn :) Träffade lillasyster en sväng också, hon går ju skola där på NTI som är vid Ninas :)

Väl hemma från stan och blötare än blötast blev det ett vaaaaaarmt bad. Kände mig så kall och stel, ont överallt typ. Vilket jag har fortfarande.. Är på ett sånt där humör då jag bara vill vara i allt det lugna igen.. bryr mig inte så hårt vad omvärlden gör, I don´t care.. Är så himla trött och känner mig hängig.. Helst av allt vill jag bara gråta, jävla satans helvete känns det som, allt brukar känns så mkt bättre när man fått gråta.. Men jag kan inte gråta, vet inte varför.. Känner mig så jävla obrydd, men varför bry sig egentligen ändå?

Nu ska ja lägga mig och glo nå tv och invänta mitt seeega filmsällskap ;)


7 Månader av upp & ner gång..

Gick och la mig nå på 1 i natt med hopp om att kunna somna. Vred och vände på mig säkert 500 gånger, tankarna snurrade och jag kunde verkligen inte somna. Kollade på klockan en sista gång 04.27 sen somnade jag till slut.

Jag har inte sett den där filmen, men jag kan inte låta bli att "analysera" det du skrev igår. Och de är varken på gott eller ont, det är bara vad jag tänker och tycker..

Men du sa att filmen var som dig och mig fast utan krig, sen sa att du att du får som dåligt samvete nu och förstår att jag har det jätte jobbigt. Det känns faktiskt bra att du kanske börjat förstå att det inte är en dans på rosor att vara gravid, även om du nog förstått det lite iaf tidigare. Men om den där filmen var utan krig och du utgått från de när du säger att du förstår att jag har det jätte jobbigt, lägg då till krigen och allt de så kan jag tala om att jätte jobbigt bara är förnamnet på ett rent helvete vissa dagar. Jag har på något sätt tagit mig igenom 7 MÅNDADER som varit ett rent helvete vid vissa tillfällen, lite bättre andra dagar. Så på något sätt ska jag nog ta mig igenom de 2 MÅNADERNA som är kvar också. En sak vet jag då väldigt starkt, att under dom 7 månaderna, hur dåligt jag än mått och hur jobbigt det än varit, så har jag ALDRIG NÅGONSIN ångrat det valet jag gjorde, ALDRIG! De lilla barn som lever inom mig är den som fått mig att klara mig igenom 7 månader, ingen annan, inte ens jag. Du har funnits där och stöttat mig till och från, och de värderar jag väldigt högt ska du veta. Men du har även haft en stor del i att det varit så jobbigt ibland, en del i att jag blivit lessen och varit sårad, dom stunderna har du vårat barn att tacka för. Den gången då allt kom fram och blev bekräftat hur du hade betett dig mot mig och gått bakom ryggen på mig så länge, hade det inte varit för att jag hade den lilla i magen då, då hade jag seriöst hoppat från en bro eller nå, så dåligt mådde jag! Men tack vare den lilla i magen så tog jag mig igenom det.. Jag har rätt att offra mitt eget liv för att slippa må dåligt men jag har inte rätt att offra någon annans, det var därför jag orkade mig igenom, jag var tvungen helt enkelt, för vårat barns skull. Man brukar säga att man är gravid 280 dagar, så av dom 280 dagarna är det 66 dagar kvar, det är ingenting jämnfört med dom 214 som redan gått. Men det som varit har varit, ingen kan ändra det förflutna. Det enda jag kan göra är blicka framåt, ta en dag i taget och försöka göra det så bra som möjligt sen är det upp till dig om du vill vara med sista dagarna eller inte, men du ska veta att jag värderar minsta lilla "bra" du gör väldigt väldigt högt, det är något jag alltid gjort.

Huu, ja har så ont i skallen att jag inte vet vad jag ska ta mig till.. Men jag kan varken sova eller sitta still.. Ska ta och göra nå nytta här hemma nu, kanske pyssla lite med ramarna och korten så jag får det klart nån gång. Sen ska jag till farmor och äta italienskt, MUMS, min favvo rätt :D Min farmor och farfar är verkligen dom bästa, längtar tills på onsdag då vi ska till finland och ikea :)

Kanske uppdatera nå ikväll om jag orkar..

Hur dum är du? (:

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr (i kanten)
(x) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd 
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
( ) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
(x) du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen

Jojo, de med armbågen var ju bäst!
Man sku ha 18 för att vara dum, jag hade bara 15 :D

Fångad i en bubbla.

Det är som att leva i en bubbla, du tar dig inte ut förrän du klarar av att spräcka den. Jag slår och slår på insidan av bubblans väggar, ingenting hjälper, jag tar mig inte ut. Jag slåss om det lilla syre som finns kvar, tillsammans med jobbiga drömmar, tårar och sår som svider. Vars ska jag finna ork att spränga den? Syret är snart slut och orken i kroppen blir hela tiden mindre och mindre. Jag försöker hålla mig lugn men paniken kryper i blodet. Jag är inte stark längre, vill bara ta mig ut och bort från allt det onda, jag orkar inte stå öga mot öga med verkligheten längre. Jag som alltid haft en så stark vilja, alltid ställt mig upp när någon knuffat omkull mig, orkat slå tillbaka. Jag har inte den viljan kvar, du tog den från mig. Inget och ingen har någonsiin kunnat krossa mig, men du har lyckats.

Som jag en gång sa, den som kan krossa mig är den människa som verkligen lyckats "fånga" mig men även den människa som inte förtjänar mig fast det kommer vara den människa jag svårast kan släppa och den människa som har mitt hjärta..

En dag kommer jag spräcka bubblan, gå vidare, andas någon annans syre och vara glad. Men tills dess ska jag samla på mig ork och ny styrka för att ta mig ut från platsen där tiden står stilla. Jag lever i nuet, och accepterar dagen som den är.

Sen en sista rad till en person som ja inte vet om den läser eller inte men iaf. Jag hoppas vi kan vara vänner nu utan att behöva ha våra diskutioner, och då syftar jag mest på dom jag startar, förlåt och jag ska försöka att inte ha damp :) Men kom ihåg, även om jag inte har det i tanken så "du får = jag får" och inte ett ord sen.

Have a nice day, I will ;)

Stygg vovve!

Jag skiter fullständigt i om du horar runt eller va fan du nu håller på med. Men jag skiter inte i att du ljuger för mig yttligare en gång. Du gör mig så satans förbannad ibland att jag bara vill banka in skallen på dig, har du inge vett alls där uppe? Ibland får man ju undra om du är en människa ens!? Med tanke på att människor har iaf lite vett och lite känslor och omtanke i kroppen för att behandla andra människor med respekt. Men en sak är då säker, jag tänker inte respektera dig förrän du visar respekt för mig. Åh du, ta reda på vad ordet RESPEKT betyder, du lär behöva de.

Måste bara nämna att det finns en brud som jag inte känner men kan prata om det mesta med, man får en liten energikick av henne, tack Linda :) Skönt med någon som förstår mig :) Jävlat va ja längtar tills vi "vikmans" får plöja gatorna i stan med räjservagnarna :P

Känns som att jag fått en liten energikick nu och känner mig massa busig :) 

Ska fara till doktorn nu. 

Fuck Y. shuuu! 


En kram

En kram, så varm & mysig. Att få andas in "dig".. Det var en så underbar och skön känsla, som samtidigt gjorde ont. Ont att veta att du kanske kramar en annan nästa dag. Allt bara snurrar, fick panik när du farit, på både ett bra sätt och ett dåligt. Fick sammandragningar, magen kände på sig att jag blev "stressad". Jag vet inte varför jag utsätter mig själv för det om och om igen. Men du är den enda människa som kan få mig att må så bra och vara så glad för en stund, och det vill jag inte vara utan. Jag vill inte vara utan dig heller, men det är inte mitt val. Det enda val jag kan göra är att inte bli sårad igen, jag måste skydda mig själv för att inte bli så sårad och ledsen som jag en gång varit tack vare dig. Jag hatar att sova med kuddar, men jag kommer sova med kudde idag, den kudden som fortfarande doftar dig.. Jag vet inte hur det går till, men jag blir lugn i hela kroppen och slappnar av när jag känner den underbara doften av dig.. Jag kan inte låta bli att le, fast tårarna bränner bakom ögonlocken. Men jag är inte ledsen, jag vet inte varför tårarna rinner, det är som om dom "bara" finns där.. Om någon skulle fråga mig hur jag mår nu, så vet jag faktiskt inte vad jag skulle svara, kan man säga "dåligt, men jag mår bra" ? Det är jobbigt just nu, det kan jag inte förneka, men jag lever vidare på din kram, en bra kram.

Jag behöver sova nu, på kudden som luktar dig..


Törnrosa, haha.

Vaknade av att mamma ringde och sa att jag sku till BM kl 14.15 istället för 16.30, skönt att få de bortgjort tidigare. Så en minut senare när man just håller på att somna om så får sms, tog typ 3 min att läsa en rad, haha tröttaste tjejen.. Jippi, nu ska ja sova vidare tänkte jag, men icke, buset i magen tyckte vi sku ha karateträning och inte alls sova, okejdå, bara vakna då.. Nu sover lill*n igen, men ja kan inte somna om för jag ser våra bästa år, sooom braaa!! Ska väl ta och göra mig klar snart och bege mig till stan en sväng och kolla på nå skor innan jag ska till doktorn.. Undra om de är lika kallt ute idag som igår, då måste jag fan leta fram vinterjackan så jag inte blir förkyldare igen..

Tömmer tankarna ikväll, hade ingen ork igår, fly snurrade i huvudet och tårarna brände på kinderna.. Jag visste att det skulle bli jobbigt, dock inte så här jobbigt..


Det kändes så verkligt, men vara bara en dröm.

Jag har tråkigt, känner mig rastlös men orkar inte göra något. Tankarna snurrar i huvudet, har sovit några timmar nu på dagen, dumma dumma drömmar. Jag hatar att drömma, vill aldrig mer drömma. Har hunnit drömma om alla som är jobbigt typ. Drömt om min Fly, att jag måste till min Fly och ta på han grimman, att vi hade tagit bort honom men han fanns ändå kvar, ja skulle ju bara ut och rida i höstvädret, mysa ner oss under en filt och lalla på i skogen, en härlig galopp efter spånvägen mot kallax, det kändes så verkligt, men allt vara bara en dröm, en dröm som aldrig kan ske i verkligheten igen!! Det gör så ont, jag vill ju bara ha honom tillbaka!! Allt känns så jävla meningslöst utan min Fly, dagarna är bara skit!! Det känns som att allt jag gör, allt jag ser, allt jag pratar om är relaterat till min påniii.. Jag gråter när jag ser korten på honom, jag vaknar på nätterna åh tårar fulla kudden, jag orkar inte mera! Jag vill bara vara med min Fly. Jag har aldrig i hela mitt liv saknat någon så mycket som jag saknar honom. Även om jag har en massa kompisar runt mig så känner jag mig helt ensam utan Fly. Jag känner mig så tom och övergiven fast det var jag som övergav han! Jag mår dåligt hela tiden för att jag svek.

Imorse när jag klev upp 6.15, tillochmed då vart jag ledsen för att jag brukar ju bara stiga upp så tidigt när jag ska till stallet och fodra hästarna och släppa ut dom ju, men det var inte de jag skulle göra. Åh, jag vill inge mer..

Var mot andra, så som du vill att andra ska vara mot dig.

När man förändrar sig liv och gör stora val i livet, de är då man verkligen ser vilka människor som är ärliga och äkta. De människorna ska man vara rädd om och respektera. Sen finns det dom som sviker, snackar skit och vänder sig totalt emot en, de är dom man ska släppa taget om, för dom är inte värd ens vänskap eller respekt. Man måste lära sig att leva med personer man inte tycker om eller kommer överens om, för dom har lika stor rätt till att finnas som dig, men du behöver inte respektera och komma överens med alla. Alla människor drar inte jämnt, så är det bara. Jag är glad att jag vet vilka dom "riktiga" är, många som man trott varit ärliga mot en har nu lagt sig långt ner på "näringskedjan" i mina ögon. Det är ingen sorg för mig att mista en sånn person från min "umgängeskrets", för personer som inte är äkta, är inte riktiga personer för mig. Och jag är glad att jag inte kommer överens med alla, för utan motgångar, finns inga medgångar.

Sen finns det några få människor man förälskar sig i genom livet, dom som förtrollar hela ens värld. Det är en underbar känsla som ingen vill leva utan. Men man måste vara rädd om sig själv, för det är den människa man älskar mest som kan såra en mest också. Hur många har inte fått sitt hjärta krossat mer eller mindre? Och glöm aldrig det jag en gång glömde, att hur mycket du än tycker om en person, så har den personen ingen som helst rätt att behandla dig som skit! Du är lika mycket värd som alla andra. Man måste lära sig att säga i från när någon behandlar en illa, även om det känns som att det är det svåraste man kan göra ibland. Jag har inte lärt mig säga ifrån ännu men jag lär mig och jag blir bättre på det, vilket resulterar i att jag blir starkare som människa för varje dag som går. Man kan lära sig att leva utan den person som betyder mest av allt i hela världen för en och den som har förtrollat hela ens värld, men det gör ont och det tar tid, det är något man måste bearbeta sig igenom. Jag har lärt mig leva utan den jag älskar, för jag vet att jag är värd så mycket bättre än hur den människan behandlat mig. I slutändan är det inte jag som går miste om något. Och även om allt vissa dagar känns skit och tårarna rinner som floder för att man saknar och längtar så intalar jag mig själv på något sätt att fortsätta dagen. Vem vet, en vacker dag kanske den perfekta prinsen/prinsessan dyker upp eller så kanske det blir "ni" två igen? Ingen vet vad som väntar i framtiden, men man måste lära sig att ta hand om sig själv och se till att man själv mår bra, för inte ens kärleken är värd alla sår den kan orsaka. Glöm aldrig att den människa du respekterar, även ska respektera dig, annars är han/hon inte värd dig och dina tårar.

En del känslor kanske aldrig försvinner, man man lär sig behärska dom och leva tillsammans med dom, istället för genom dom.


Ärlighet varar längst.

Jag har lärt mig något väldigt viktigt den senaste tiden. Man kan inte ta något här i livet för givet och inget blir någonsin som man tänkt sig. Babyn i magen har fått mig att inse vad riktiga känslor är och vad kärlek är baserat på. Men det viktigaste jag har lärt mig är vad ärlighet är och hur viktigt det är med tillit. Sen jag blev gravid har jag börjat ändra mitt liv helt och hållet, man får en helt annan syn på livet, som man inte kan jämnföra med något annat. Att bära någon annan inom dig, känna hur det växer ett liv, den del av dig, känslan går inte att beskriva åt någon, den måste upplevas, men hur alla andra än upplever den känslan så kommer den aldrig vara desamma för någon. Men en sak vet jag, jag skulle aldrig någonsin vilja byta bort den känslan. Man växer väldigt mycket som människa på många olika sätt. Många säger att man är för ung, inte hunnit leva livet ännu, men vad är livet egentligen? Mitt liv började när jag gjorde mitt val att behålla barnet, innan dess var jag bara vilsen och visste inte vad jag ville eller vars jag ville ta vägen som människa. Nu vet jag, jag ska bli mamma.

Man blir aldrig full lärd här i livet, det finns alltid nya saker att upptäcka och man måste lära sig av sina motgångar för att kunna gå vidare och inte göra samma misstag igen. Jag har gjort alldeles för många misstag i mitt liv, men jag lär mig hela tiden av dom. Det största jag lärt mig är att ärlighet varar längst. Den människa som inte är ärlig mot dig, är inte värd din uppmärksamhet. Jag har varit alldeles för snäll mot folk som ljugit mig rakt upp i ansiktet, och jag får stå mitt kast för de, ingen kan ändra det förflutna, men du kan påverka din framtid. Man kan inte förändra världen på en dag, men man kan förändra den lite åt gången genom en bra sak i taget. Jag ska börja med att förändra något som nu mera är en av det viktigaste delarna i livet, lögner/ärlighet. Den som ljuger åt mig igen kommer inte existera i min framtid, jag förtjänar så mycket bättre än en lögn, precis som alla andra här i världen. Alla människor är värda en andra chans, men om man ljuger åt någon så ska man stå till svars för det också, annars är man inte värd den chansen. "En gång är ingen gång, två är två gånger för mycket", det är något jag tycker den som får en andra chans ska ta på allvar, i allafall om det är mig personen är oärlig mot, för jag tar dom orden på allvar hädanefter. Så tänk dig för vad som egentligen är värt det. Att vara ärlig och såra någon gör faktiskt mindre ont än att ge människan en lögn för att den ska må bra. Lögner kommer alltid fram förr eller senare och då gör såren ondare än om man varit ärlig från början..

Ärlighet varar längst..

Babymyyys ;)

Idag har jag varit med Dessan och Vincent hela dan typ :) Tagit en prommis till Coop och lite sånt. Så var annelie hit också nu på kvällen, dessans mamma :) Så har vi babblat och haft oss :) Nu är jag heeelt sluuut i kroppen..

Förkylningen har blivit värre, låter som en kråka när jag pratar, febern har kommit tillbaka och jag fick så fruktansvärt ont i magen för en liten stund sen och det har inte gått bort ännu. Går det inte bort tills imorn så vette fan vad jag tar mig till, ont gör det. Och mitt huvud har en stor jävla puls, suck. Vill ju bara bli frisk så jag orkar fixa och dona, det är ju bara 9 veckor kvar tills buset kommer och jag har massor att göra..

På tisdag är det glukosbelastning, och på onsdag halv fem har ja Bm möte. Sen är det meningen att jag ska jobba en vecka och sen gå hemma och mysa till bäbisen kommer.. "gravid" ledig eller va man nu ska kalla det. Men mår jag som jag gör kommer jag inte orka jobba.. Ska prata med Brittmarie på onsdag för jag har fan inge ork i kroppen, speciellt inte för att ställa mig och jobba på de där stället.. Även om jag längtar tillbaka till jobbet för att ha något att göra.. Jag tycker om mitt jobb för de är så störthärligt folk och vi har alltid kul, då går ju tiden fortare till buset kommer men jag kan ju inte kolapsa innan den kommit.. Åh, allt känns jobbigt och tungt i kroppen just nu..

Tänka sig, drygt 4 veckor sen.. Ajja.. Det är du som går miste om nå, inte jag.. Hoppas bara det inte kommer vara så här när buset kommer för det kommer jag inte gå med på, då är det ANTINGEN ELLER! Inget mellanting.. Så på ett sätt är det väl bra att det är som de är nu, för snart är det allvar igen..

Nä nu orkar jag inte det här nå mera, sängen nästa. Se ensam mamma söker, jääh :P


Natt-svammel..

Jahaja, ingen frisk människa får för sig att laga köttfärssås med tusen kilo vitlök i sisådär tio halv elva på kvällen, tur att jag inte är frisk då. Men inte fan hjälpte vitlöken nå mot dedn här jävla förkylningen, känner mig typ sjukare och näsan spelar trumpeeet! Gaaah!

För övrigt så längtar jag ihjäl mig snart på att buset ska titta ut och jag ska få klättra upp på hästryggen igen.. Just nu klättrar jag bara på väggarna här hemma och är måttligt less på att va sjuk! Suck.. Tur att buset där inne förgyller dagarna iaf..

Och nu har jag gått och bestämt mig för att nästa kuse blir fjordis också, dom är så himla söta och goa på alla sätt. Fast jag vill inte ha en "tjalle" fjordis.. Utan en med lite mer fart och form i fast ändå trygg och lydig och allt de dära.. Fast nästa vecka har jag väl hunnit ändra mig igen och bestämt mig för en arab eller nå haha, nä det ska vara lite grövre saker ;P haha..

Fast helst av allt hade jag bara velat ha min Fly tillbaka, men inget kan få honom att komma tillbaka till livet, så en vacker dag måste jag gå vidare.. Men först ska jag ägna all min tid åt min bäbis och sen får vi se till sommaren och nästa höst om man har skaffat sig nå nytt, beror på tiden. Men en sak är då säker, upp på hästryggen ska jag så fort den ploppat ut.. Hade jag fått hade jag fött barnet i stallet som jesus marie josef gud eller va fan de nu var, bara för att jag känner mig trygg dära och för att jag sku kunna rida på en gång juue, men de går ju inte fattar ni väl :P

Nu ska ja försöka sova innan mitt huvud och mina bihålor exploderar i tusen jävla bitar..

GODNATT och far åt H. tack.

Sug K. Tackhej.

Somnade redan där vid 23-tiden igår, skönt som attans. Vaknade vid 8-tiden i morse av nå satans jävla mardrömmar (eller va man nu ska kalla de).. Självklart handlade dom om han, tack. Somnade då om efter en stund och sov till 11 typ, tro de lr ej, drömde samma jävla dröm igen, suck.. Men ligger fortfarande i sängen..

Hur jag mår?
Fysiskt, åt helvete för jag är sjuk sjuk sjuk. Huvudet sprängs på riktigt snart jag lovar! Bihålorna och näsan, behöver jag säga mer? Nää! Nån som vill byta? Jo tack!
Psykiskt, eeh jaaa, vad ska man säga? Det snurrar i min skalle som en virvelvind, känner mig allmänt sur och tvär och less. Och hjärtat säger en sak, huvudet säger tvärtemot och du får mig att gråta. Jag vet inte vad jag ska tro, tänka och tycka längre, du är helt jävla mysko!? Snälla någon tala om vad det är för fel på karljäveln, så känns det.. Men det är ju helg så vad ska man förvänta sig, är ju rätt van att du förvandlas till en helt annan människa än den jag känner när det blir helg. Det är nästan som i sagorna, "när det blir fullmåne, förvandlas du till varulv" och så blir du normal igen, Är du skitzofren eller vad handlar det om? Hur mycket jag än vill tro dig när det gäller vissa saker så kan jag inte göra det, inte när du beter dig så här. Jag skiter i vad fan du gör, men hur fan ska vi kunna ta hand om barnet om du ska bete dig som en alien ibland? Du förvirrar mig så jävla totalt så det finns inget jävla slut. Om du vill att vi ska kunna vara vänner när bäbisen kommer, så kan du inte bara flänga runt och härja och bete dig som du gör nu, då måste du ta dig samman. Ååh, jag blir inte arg, förstå de.. Jag blir bara besviken på alla bortförklaringar och förvrängningar i det du gör. Tror inte att du hade tyck att det var så himla kul om jag gjort desamma mot dig. Men snart går jag i strejk, jag lovar! Åh då är det du som får skylla dig själv om du missar nått.

Åh, som vanligt när ja släppt lös mina tankar börjar jag tänka ännu mer och bara vill sudda bort allt och undrar vad fan som står till i min hjärna och får typ dåligt samvete för att jag tänker som jag gör. Men jag kan inte sudda bort det för det är mina tankar och vad jag tycker och det står jag för. Psyket nästa? Jo tack. Eller iaf en skentur i skogen så man får tömma skallen i vinden men det går inte för min Fly finns inte längre, han är borta för alltid! Åt helvete med allt..


Kära Dagbok!

Ehh, jaa..

Nå igår var jag med hon Hanna på stan en sväng, efter att jag hade sovit en så där 132957034 timmar :D Efter en snabbis på stan blev det gäddvik, stallet, jasmine med Karro.. Gullosöta är såååå tjock! Ja guuudans va det är mång tjockisar nu :)

Fly, Fly, Fly.. Det enda som snurrar i mitt huvud typ. Saknar han så jag går upp i taket snart! Jag vill ju bara ha min bästa vän tillbaka, här och nu!! Måndagen var jätte jobbigt, jag grät och grät och grät lite till. Men sen har det gått ganska bra de sista dagarna, försöker fokusera på min lilla i magen, det går väl rätt hyfsat.

Var till BM idag, magen hade växt drygt 3cm sen sist, oj nu gåre undan. Dock blev det att åka iäg till förlossningen på en gång och gör en kurva och ett UL för att bäbisen inte var så aktiv som den brukar. Okej, nu blev jag orolig och rädd. MEN allt såg jätte bra ut, bäbisen mådde toppen och tillåhmed fostervattnet hade sjunkit lite, super bra juue :D Min lilla där inne.. Och nu är jag i V30, dvs 10 veckor kvar bara, jag längtar ihjäl mig, känns som att tiden står still.. Men ändå när man tänker så är det inte länge kvar.. Och jag har MASSOR att göra.. måste hinna en tripp till Ikea, ställa i ordning allt, bestämma en massa saker och ojojoj.. Börjar känna mig stressad nu, men jag kan inte börja ställa i ordning för då hinner jag ändra mig 25 ggr innan jag är nöjd och så hinner katterna inviga bäbisens grejjer och sånt.. De går ju inte :P Och förlossning, oh shit! Börjar bli lite nervös nu, och hur ska den få plats i mig? Den kommer ju växa en massa till juu.. Som daniel säger, jag lär spricka, kan man spricka? Så att magen bara smäller som en ballong? SLUTA sätt griller i skallen på mig, jag får ju på allt nu för tiden som sägs uti de dära, haha.

Nae, nu ska jag och skrutten dra oss hem från mamma och ta en powernap tror ja ;P Är så jävla trött juuu!

I faderns och sonens och den heliga andens namn.. !?

Haha, oj.. Jag såg bäbisens fot igår, den låg och tröck den mot magen, var helt säker på att den sku trycka sig igenom. Men idag på morgonen när jag vaknade av att det plinga i telefon så var den kvar i magen :P Dock vaknade knodden också av plinget så det blev vandalisering av min revben, vilket jag inte riktigt var på humör för när jag ville sova vidare och knodden tyckte att vi skulle vara vakna, men man kan inte låta bli att le :) Och härligaste drömmen i natt då, nää, haha drömde om att jag var på förlossningen och sku föda men den vägra komma ut fast jag drack flera liter med jordgubbssaft och daniel svimma och ungen skrek "nej jag vill inte" haha så sjuk dröm! Kan ju hoppas att det inte är så det kommer gå till när det väl är dax, 10 veckor kvar nu :)

2 ÅR.. Idag är det två år sen jag hämtade Flyen. Det känns i hjärtat och jag har inte kunnat släppa han ur tankarna på hela dan, och korten jag skulle rama in och hänga upp igår kunde jag inte, jag bara börja gråta så fort jag såg dom, det blev för mycke bara. Men idag tänker jag på allt roligt vi gjorde, alla minnen vi har kvar.. Även om jag får tårar i ögonen när jag tänker på de så ger han mig ett leende på läpparna.. Hans charm.. Var nog ingen som inte gillade honom, han var snäll mot alla men glimten i ögat och bus i kroppen. Min älskade underbara Flying Drew.. Min bästa vän..

Hade man kunnat döpa människobäbisar till Flying Drew hade jag döpt min bäbis till de, till minne av min Fly.. Men det går ju inte, man måste ju tänka på barnets bästa :P MEN JAG FÅR PANIIIIK! Vi har knappt nå namnförlag alls juu.. Typ Oliver om de är en kille, oliver är fint :) Men man måste ju som ha nå mer förslag för tänk om han inte alls ser ut som en oliver, då kan man ju inte döpa till de juue. Och tänk om det är en tjej? Har vi nå tjejnamn ens som förslag? Öh, jag tror inte de, eller jag vet inte, har vi? Hjälp! Haha.. Alla verkar ha så många namn som förslag att dom inte vet vad dom ska välja, men vi har typ inget alls, vars får alla allt i från? Gaaah! Väldigt stora problem har vi, INGET NAMN TILL BÄBISEN! Sir Daniel Junior lär det väl sluta med haha. Coolt, men inte passande :P Fast om det blir en tjej hade det vart fint åh sätta "mellannamn, TILLTALSNAMN, Danielsdotter, Efternamn".. Och efternamnet blir väl mest troligen Lilja, eftersom Daniel vill de och jag vet att det har betydelse för han att föra vidare sitt efternamn, vilket spelar mindre roll för mig, och sen ligger det i våran släkt att man sätter pappans efternamn på barnet så det blir nog toppen. Lite konstigt de lär kännas bara att ha "lilja" på ytterdörren haha. Som här en dag förra veckan när jag hade fått ett brev från MVC så stod et på kuvertet "Daniel Lilja, Therese VIkman, och min adress" så såg ja bara daniels namn för de låg annan post över resten av texten så jag belv som förvånad att ja hade fått hans post haha men de var ju till båda :P Det var nå papper om inbjudan till föräldrakurs :)

Nä, nu ska ja äta choklabolls :D Innan syrran kommer hem och tar alla, haha.

2 ÅR HAR GÅTT..

Idag är det 2 år sen jag lämnade tillbaka Pam, min fina tjej. Visst saknar jag henne, vem gör inte de? Hon var ju argbiggan nr 1! :)

Men imorn är det prick 2år sen jag hämtade Fly, ååh ja minns det som igår. Det var av en slump vi fann varanda och jag ångrar inte mitt val för en enda sekund. Det var kärlek vid första ögonkastet. Varje gång man vart upp till ökx och de hållet har jag sagt "där inne hämta ja fly" VARJE GÅNG jag passerat där har jag sagt så.. Jag kommer så väl ihåg när jag och becca for upp och sku provrida rosa i lansjärv hos petra, och rosa var fin, vi hade svin kul.. MEN.. hon var inte de jag letade efter.. På vägen hem när vi började närma oss ökx igen så ringde marie och vi for på en gång förbi och provred fly, hade marie ringt 5 min senare hade jag inte träffat honom så vi hade tur! Och så efter en månad av sorg att lämna tillbaka Pam hade jag min längtan att få hämta fly.. Och den 3 September 2005 hämtade vi hem han till Bensbyn.. Glad therese? JOO jag skinde som sooolen. Kunde inte sluta titta på han där han sprang i hagen och visade upp sig till lillan och annie..

Åh, det gör så ont.. Jag gruvar mig för att sova i natt, drömmar och åter drömmar.. Jag orkar inte!

Låt det aldrig bli jul igen.

En lat söndag, jo hurru. Vad har man gjort? Legat i sängen med datorn och tvn hela dagen, tagit ett varmt bad bara och ätit nå mat. Sovit kortare stunder till och från hela dan också. Skönt. Känner att jag inte är i form precis. Ont i huvudet, näsan låter som en trumpet när jag andas och feber, jaha.

Stör mig på det mesta, känner mig förjävla risig och less på allt. Less på mig själv och allt som hör till, allt utom den lilla i magen. Huu, vill bara spola fram tiden, allt känns så deppigt just nu. Och självklart är det regn och kallt ute. GE MIG SNÖÖÖ! Jag älskar vintern, jag vill spola fram till vintern, snö snö snö och lilla bäbis. Förut älskade jag hösten också, massa mys i stallet när det blivit mörkt ute, småkallt så man fick värma sig i Flyens päls, han var alltid så varm och goo, och han fanns alltid där för mig, han var en del av mig. Jag känner mig så tom och trasig utan honom, det är ensamt och kallt. När min Fly fanns kunde jag alltid söka tröst hos honom, jag kunde sitta hos han i timmar och prata och gråta och allt sånt där, han stod där och åt på sitt hö, blåste varm luft i ansiktet på en och tröck mulen in i mitt hår. Han älskade att rufsa om mitt hår, man kunde se glimten i hans öga när han tog tag med läpparna i mössan och kasta i väg den och rörde med mulen i håret, han hade så mycke bus i kroppen, älskade att leka.. Men han gjorde aldrig mig illa, ALDRIG, han är nog den enda som aldrig sårat mig, svikit eller varit arg på mig.. Det är så jobbigt utan honom.. Julen som kommer, kommer inte bli desamma.. Min julafton brukar bestå av att väckarklockan ringer kl 5, upp och iväg till stallet, mata hästarna, mysa med mitt hjärta, doften och ljudet när han står och tuggar på sitt morgonhö, innan alla andra vaknat och när mörkret fortfarande låg över himlen bar det av ut i skogen på hästryggen, det går inte att beskriva känslan.. Väl tillbaka i stallet när det börjat ljusna, äta lussekatter, dricka julmust, släppa ut hästarna i hagen, se hur dom springer och busar i snön.. Julafton brukar vara den bästa dagen i mitt liv, men ja vet inte om jag någonsin vill fira jul igen, så jobbigt känns det.. Vad är en jul utan Fly och frusna fingrar att värma i en tjock vinterpäls? INGENTING..

Folk kan säga vad dom vill, visst, det kanske bara var en häst för er.. Men för mig var det mer än så.. Han var en i familjen, min bästa vän och en del av mig!

Dax att torka tårarna och försöka ta tag i att hänga upp och rama in alla foton som mamma framkallat på min prins..


RSS 2.0