sunderbyn

Gaaah va less jag är!
Massa förkyld och jävlig.. Känns som om en långtradare dragit raggen över mig, hojja.

Har vart till sunderbyn på koll också för att se så allt står rätt till med liten eftersom allt inte står rätt till med mig.. Blev ett UL som visade bra, och en kurva som också var bra så fick det var bara fortsätta vila i samma takt som innan för att bli av med förkylning osv.

For förbi jobbet på storheden på vägen hem och hämta en tunnbrödrulle, MUMSSSSS!
Sitter hos mamma nu och fördriver tiden.. Ska väl bege mig hem och städa lite och fixa klart i bebisens säng och lite sånt snart..

Need a powernap!

sjukling

Kul Jul..
Vaknade i morse och de kändes som om dom där bi sakerna under ögonen sku sprängas.. Men ändå är man så dum att man pallrar sig till stan med Dessan & Vincent och äter på Dagobert.. Var även på nå affärer, köpte tuffaste nike skorna till liten och ett par skor till mig själv också.. Fast egentligen skulle jag ju bara köpa en mössa till mig själv så jag inte skulle bli sjukare, och jag köpte faktiskt 2st mössor tillåhme.. MEN ändå sitter jag här och är sjukare än tidigare.. SUCKKKK!

Det skulle komma en familj och kolla på lilleman idag också.. Men jag har ingen ork, vill bara lägga mig i soffan och se tv och vila med min kära godispåse (köpte lite mer än ett halvt kilo lösviktsgodis igår och har inte ens haft ork att smaka ännu).. Och massa julmust, det är medicin..

Skulle ha ringt läkaren idag men orkade inte, eller rättare sagt ja råkade sova förbi telefontiden.. Så måste ringa imorn på morronen..

Nä måste lägga mig och sova en stund det här går inte.. JAG ORKAR INTE MERA VILL BARA MÅÅÅÅ BRA OCH VARA FRISK FÖR I HELVETE!!!!!!!


sovit som en sessa

Sovit som en sessa i natt, jätte skönt, det behövde jag verkligen.. :)
Varit vaken sen halv 8 imorse, och dagen har vart helt ok.
Jag på toppenhumör och pigg..
Men nu sitter jag här hos mamma och har dragit på mig en ordentlig
förkylning känns det som.. Huvudet är jätte tungt och jag är jätte trött..
Ska äta middag nu och sen bege mig hemåt till mitt badkar och min säng.

22 dagar kvar men liten får gärna komma nu :P

tiger

Moahaha! Therese vaknade på fel sida idag, förbannad och less..
Så hon tog och gjorde slingor i håret, HAHA, nu ser man ut som han tigern på flingpaketen uti skallen.. Soooo beautiful, NOT! Nåja, så går det när therese vaknar och är arg då gör hon knasiga saker.. fast asså slingorna blev ju bra för att vara kladda lite här och kladda lite där på måfåå men färgen blidde typ orange.. men ska ta och göra mera slingisar när ja orkar.. hade ju som tänkt satsa på samma hårfärg som jag hade när ja tog studenten typ, massa slingor i heela håret.. Är så jävla less på brunt spikrakt hår så ja blir galen.. inte fan fick man ärva nå lockar eller vågor inte när man föddes, osjysst haha..

Sug K. Tack hej!

redbull ger dig viiingar!

Sovit och vaknat stup i kvarten från typ 19 igår kväll till 4 på morronen typ, då hade jag så hemska förvärkar att ja inte kunde somna om så satt vid datorn ett tag och var uppe och vandra runt här hemma för att få bort de onda och obehagliga.. Till slut kunde jag somna om efter ett bra tag.. Så ca 2½ timme och sen började de igen.. Vid 11 på förmiddan idag gav jag upp sovandet.. Men har legat i sängen och sett film..

Just klivit ur ett varmt bad, mycket skönt mot magen men börjar må så fruktansvärt illa av all jävla värme..

Resten av dagen är ja fullbokad :)
Funderar starkt på att ta en jävligt lång promenad också i hopp om att bebis ska vilja sig ut snart.. Även om jag har NOLL ork att ens gå till affären menmen.. Nu vill jag ha ut den för nu är jag less..

24 dagar till våran liten är beräknad..
Men dessan tror den kommer den 3:Nov.. Och jag tror på senast den 11:e nov.. Men när den kommer är det faktiskt ingen som veet..

Och imorn kommer en familj och kollar på lilleman.. Hur ska jag klara mig utan honom.. Min lilla gullepluttt.. Men dom får han inte imorn.. dom får hämta han om en vecka isåfall.. Vill hinna mysa och gosa och säga hejdå.. Huvva jobbigt.. Blir helt tårögd av tanken att han ska flytta.. Jag och mina jävla djur..  Djuren är det enda jag har, det bästa i mitt liv..

Det är jobbigt..

helg igen

Jag hatar helgerna för tillfället.. Inte för att jag inte kan vara ute och festa som alla andra typ.. Utan för att dom är långtråkiga, veckorna är skojjigare för då kan man springa på stan och sånt.. De är inge kul på helgerna helt enkelt..

Ikväll är en "dålig" kväll.. Förvärkar, humöret under minus trecket m.m..
Har en känsla av att något kommer hända i helgen bara för att mamma & Danne har farit till Kiruna över helgen och jag fick inte följa *vilka dummingar!* HA, ja vill ändå inte föda nå barn i gällivare för ja vill inte att dom ska bli som knasDAN! *moahaha skämt åsido :P*

Annars.. "strö salt i såren så slipper du salta maten"..

Älskar vintermörkret.. Om bara snön också kunde komma.. Annars är känslor och tårar kvällens ämne tillsammans med julmusten och nå movies..

Måste bara berätta sötaste..
Köpte en speldosa till liten idag.. Och så när ja kom hem la ja mig i sängen och spelade med den.. Liten blev helt galen och bara sparka och sparka.. Och så slutade den spel helt plötsligt, då slutade liten sparka också.. Efter någon minut slog ja på den igen, och liten började sparka hej vilt.. (De var de jag ville berätta åt dig, iallafall)..Haha.. Det är såå mysigt.. Kommer sakna rörelserna där inne.. Men de ska bli underbart att få hålla liten i famnen..


För nu är det bara 25dagar kvar till våran bebis är beräknad.. Längtar så fruktansvärt..

cityy

Vanka runt på stan som en annan anka och slösa massa pengar, det tycker jag är skoj! Så det får bli dagens påhitt :D Synd bara att man ska må som man gör och ha sånna jävla förvärkar.. Hatar att vara bland folk när jag inte mår nå bra.. Men nu är det så att jag måste köpa en mössa och sockar till bebis som passar till den gråa overallen för jag har bara så de passar till den bruna och de måste ju självklart matscha annars går de ju inte :P Och så måste ja se om ja hittar en pyjamas med fötter också, har bara ett ANTAL utan haha.. Så vare nå smågrejjs och sånt också.. Kanske hittar nå annat skoj haha.. INTE SLÖSA, yeah right! :D


NY BLOGG

Nu har jag gjort en helt ny användare och blogg.
Så denna kommer från och med nu bara få något inlägg lite då och då om vardagligt skit!
Det smaskiga detaljerna och djupaste tankarna skrivs i den nya..

Den som frågar kanske får veta :)

HAVE A NICE LIFE!

Öh, jo precis!

Precis som jag trodde, ojoj.. Nåjaa, thats it :P

Tänk att man vaknade redan halv 8 imorse helt av sig själv, inte illa.
Har vart i stallet från 9 till 14.30.. Sen for jag till farmor och farfar en sväng..
Kom hem för en liten stund sen, hunnit ta mig en dusch bara..

Filmade när lule ekipagen hoppade idag så ska försöka få in dom på datorn på nå jävla sätt men de ids jag inte göra nu inte, har bättre för mig än att glo på den här beroende framkallande saken, japp japp.

Ja fy fan hojja (!) säger jag bara..



31 dagar kvar.. Fast om bebisen stannar där inne till den 20:e november blir jag minst sagt chockad!! Den har ju som redan "påbörjat" arbetet för att komma ut och förvärkarna jobbar på.. Jag tror den är ute inom 2 veckor.. Och som det känns i kroppen kan den komma när som helst.. Läskit men sant! För mig får den komma nu när den vill, jag börjar bli lite små less på att inte kunna rida.. Ridning har ju varit mitt "liv", heela livet.. Nåmen..

kung på åh svetsa!

Jahapps, då har man  hunnit ta sig en powernap och även vart till farmor och farfar åh vart social med dom åh pappa åh broren :)

Så har jag lånat lillebrors digital videokamera nu också, haha det är ju som knasigt att man inte förstår sig på dom fåå knappar som sitter på en sånn dära när man förstår sig på värsta CNCpogrammen, autoCAD, fräsar, svarvar, svetsar m.m.. SHIT VA JAG SAKNAR SKOLAN NUU! Jag ska typ bli lärare i sånt där när ja blir "stor" haha, de är fan skojjigast! Vart sjukt sugen på att svetsa nu juue, måst ta ett snack med min snälla pappa imorn åh höra om han inte har nå kul jag kan få svetsa i :P

Jag saknar min blåa overall  åh skorna som vägde 10 ton :( Åh jag saknar att vara helt svart i ansiktet åh coca colorna! Åh Leif åh P-A åh evert.. "tuffa" per och mamma maria :) Det var verkligen 3 helt underbara år som jag inte kommer glömma i första taget..

Nä, ska ta och lära mig dom där knapparna på kameran dära nuu, sen blir de tv tittande m.m.. Måste orka upp tidigt imorn så man inte missar hälften av klasserna :P

Jag är kung haha..


sluta gnäll & drick upp ditt kaffe!

Jahapp, blev väckt av pipande telefon idag igen, men tur var de så man inte sov bort hela dan :)

Har vart på stan en sväng med mamma och köpt nå smågrejjer till bebis och en skötväska, och så blev det att äta på Max :P

Ska lägga mig och vila nu för jag har SD så de bara sjunger om de.. Dom har dessutom börjat ändra form igår kväll, blivit mer neråt i magen och starkare "mensvärk" när dom kommer.. Rättare sagt, de är inte längre jobbiga sammandraningar utan mer förvärkar.. Less Less Less..  AJ AJ AJ.. Hyperventilation, tårar, skrik och gnäll.. Ett humör som heter duga.. "men de är inte lätt att vara snäll när man har halsbränna" som reklam helvetet säger.. And thats it! Jag har nog aldrig vart så lättretlig och dampat lös för såå lite tidigare men minsta jävla mini sak och jag exploderar!! ORKAR INTE MERA, BUSUNGE KOM UUUUUT NUUUUUU!! :D


Planer för helgen?
Mjo, jag har ju en del saker jag ska göra :)
Och imorn på förmiddan och dan blir det att fara till LRK och titta på tävlingarna (faaast de beror ju på om ja orkar mig upp ur sängen innan dom slutar :P )

Världen är full av idioter, och du är en av dom! :D

mammaprovet

En mamma var ute och gick med sin 4 åriga dotter . 
Dottern plockade upp något från marken och stoppade det i munnen. 
Mamma tog saken ifrån henne och sa till henne att inte göra så
- varför då , frågade dottern.
- för att den varit på marken och du vet inte vart den varit ,den är smutsig och kan vara full av bakterier.
Då tittade dottern på sin mamma full av beundran och frågade;
- mamma hur vet du allt sånt där?
-Uh mamman var tvungen att tänka snabbt,
-Alla mammor vet sånt här det är en del av mammaprovet, det måste vi veta annars får vi inte bli mammor. 
Dom gick vidare en stund och dottern var tyst i 2- 3 minuter men hon tänkte mycket på mammans svar
Sen plötsligt sa hon,
-Nu förstår jag !!!!
om man inte klarar provet då blir man pappa.
- Precis, svarade mamma med ett stort leende på läpparna!!!

håll minen var enda tanken

Okej, förklaring tack!
Du var så annolunda i sättet (vet inte hur lr varför) så jag vet inte vad som händer!? Du var totalt förändrad i sättet tycker jag.. Fast ändå så kom en "glimt" av gamla du fram vid något enstaka tillfälle men jag vet inte.. Det kändes väldigt skumt iaf.. But Hey! :)

Annars så märkte jag idag att jag inte orkar vara bland folk längre..
Det var så konstigt vid vissa tillfällen.. Maria stod där framme och pratade..
Jag låssades hänga med, slängde in en kommentar lr fråga nån gång då och då men det enda jag egentligen konsentrerade mig på var att inte gråta eller visa hur ont det gör när sammandragningarna tar vid och "kniven" sitter som gjuten i levern.. Höll för de mesta andan när värken kom, vet inte varför.. hemma brukar jag börja hyperventilera och skrika och gråta och lite sånt beroende på styrkan.. Men när jag var där eller när jag är bland folk, då handlar det bara om att göra allt för att inte visa.. Jag kan inte visa "smärta" inför folk sen jag blev gravid.. Jag vill inte att folk ska se och tycka synd "bara för att.." Ska någon tycka, ska de vara på riktigt.. Falskhet hos människor är något jag inte tål längre.. Nå väl, tror ja lyckades ganska bra idag iaf, ingen som sa nått såå..

Planerna för resten av kvällen? ganska lugnt, kvällar är min "dåliga" sida.. de är då SD är som värst och humöret får sig en runda hormoner som stiger upp till taket..

Planer för imorn? Jorå, fullt upp :P

Och ett sista grattis till Dessan som blir hela 19år idag, grattis grattis gumman! Och som du sa, va fan äre för ålder att fylla!? Haha men duu, skit i nummret, tänk på paketen och tårtan istället :P Haha.. Hoppas du haft en bra dag iaf :)


Why not

GODMORGON SVERIGE!
Idag är Therese på rätt bra humör, vaknade utvilad på "rätt sida"..
Lyssnar på en massa musik som får en på ännu bättre humör..
Ska ta och kila i duschen och sånt så man är klar när farmor och farfar kommer..
Sen kl 13.30 är det föräldrautbildningen på mjölkudden så ska väl förbi hos mamma en sväng också :)
Tjoooo!


You think your goin no where
When your walking down the street
Actin like you just don't care
When life could be so sweet
Why you wanna be like that
As if theres notin new
Your not foolin no one
Your not even foolin you

So walk a little slower
And open up your eyes
Sometimes it's so hard to see
The good things passing by
There might never be a sign
No flashing neon lights
Telling you to make your move
Or when the time is right
So..

Why not
Take a crazy chance
Why not
Do a crazy dance
If you lose a moment
You might lose a lot
So why not
Why not

My dad is stronger than your dad!

Nu är jag trött, ojoj.. Helt slut i kroppen.. Skulle inte ha fördrivit så mkt tid på stan men hittade fräänaste tröjan juue som de står "My dad is stronger than your dad" på.. Haha kaxit värre ! :P Hade velat ha en sånn till mig själv också men de fanns bara i stl very very small typ haha..

Borde verkligen vila för att orka upp imorn men om jag lägger mig och vilar nu då kan jag inte somna tidigt ikväll, då blir de så där att fastna i tven och de är inge bra nejnej.. Nåja, tur att det inte är förrän 13.30 ja ska vara på de dära imorn, då hinner jag sova lite iaf :)

Nä, om man sku laga nå mat kanske? Vore ju vettigt.. Och städa lite kanske så man håller sig vaken.. Inte för att de är stökit men har man katt så har man.. Och så kanske man borde ringa pappsen så han kommer med sina muskler och skruvar upp skötbordet på väggen kanske, för de orkar fan inte mina små klen armar haha.. Är typ lika stark som en nykläckt fågelunge haha.. Snacka om att tracka ner på sina egna skills men va faaan ja kan ju inte ljuga.. Annat var de när man hade hästen, då hade man ju iaf lite muskler i kroppen som fungerade, ajja de tar vi igen sen.. Kondisen lär ju också behöva en spark i baken vettni. UT OCH MOTIONERA!! Typ nästa år jajjomän!

Nä nu äre färdig svammlat, annars får ja ju aldrig nå vettigt gjort!

See yaaaah! Bajbaj!

jag såg en stjärna falla

de var i natt när alla sov..
Och jag tror jag önskade, att du var nära..

Vi lever för att uppfylla våra drömmar, men om natten tar andra drömmar vid.. Vi drömmer om de vi saknar, och vi drömmer om det vi längtar efter.. Vi drömmer om sånt som skrämmer oss, och om sånt vi fruktar. Ibland handlar drömmarna om något vi upplevt. Varje dröm har sin egna betydelse, varje människa har sin egen dröm. En del drömmar uppfylls, medans andra krossas som glas. När vi drömmer mardrömmar, är vi glada att kunna vakna och tänka.. Det var bara en dröm..


Shoooo

Ligger hemma i min säng en helt vanlig dag
och runt om mig finns tusentals människor och här finns bara jag
kroppen skriker efter sömn men hjärnan säger nej
för jag tänker att jag aldrig mer ska träffa nån som dig...

Du visade mig nånting som jag inte trodde fanns
nånting som gjorde att det obehagliga försvann
du skakade om mitt huvud och förstorade min pupill
och tog mig till ett ställe där man gör vad fan man vill...

Have a nice day!

allt förändras

Det kommer en dag då man inser hur mycket man har förändrats och hur omgivningen har bytt form. Man ser hur folk växer ifrån varandra och hur barn utvecklas. Man ser ungdomar tröttna på sina stora intressen och hur unga människor skapar sig en framtid & karriär. Du ser dom som bildar familj, och dom som går i pension. Dagarna kommer alltid vara 7 på en vecka, timmarna alltid 24 på ett dygn.. Det som förändras är du..

Det som jag har förstått idag, borde jag kanske ha förstått för länge sen.. Men allt har sin tid.. Nu är våran tid föralltid slut.. I will never forget you and I will allways love you..Men dag blir till natt, och natt blir till dag.. It goes around but you can never turn back time.. Du kommer alltid ha din plats hos mig.. Men jag kommer förändras med framtiden, växa med framtiden.. Dagarna går vidare, utan dig.. Du kommer aldrig tillbaka till mig.. Jag har börjat acceptera det nu.. En värld utan duu..


Flying Drew



They say memories are golden,
well maybe that is true.
I never wanted memories,
I only wanted you.
A million times I needed you,
a million times I cried.
If love alone could have saved you,
you never would have died.
In life I loved you dearly,
in death I love you still
In my heart you hold a place,
that no one could ever fill.
If tears could build a stairway,
and heartache make a lane,
I´d walk the path to heaven,
and bring you back again.


hormon-hitler

Huu, gissa om jag var trött när väckarklockan ringde vid 9.. Ville inte stiga upp..
Hade problem med att somna igår, fast jag var supertrött så har typ sovit 5 timmar i natt bara.. Jag som brukar sova 15 :/

Tog mig upp iaf efter många om och män..
For till BM, hade fortfarande lika högt blodtryck och dåliga prover.. Men vi ska avvakta eftersom dom inte blivit ännu sämre heller.. Så det är väl bara fortsätta med samma syssla som alltid annars typ.. VILA.. Var till mamma en stund efteråt och lata.. Så är man äntligen hemma igen..

Hms.. Det tär på mitt humör att inte må bra kan jag lova.. Gråter till och från hela dagarna för att jag har ont lite här och där, för att jag är rädd, för att jag saknar Flyen, för att ingen säger åt mig vad som pågår med min lilla där inne osv. Förut var jag besatt av min telefon, nu har jag den på ljudlös dygnet runt för att slippa alla oviktiga personer som hör av sig (fast den har ju vart knäpp ett tag också).. Orkar inte göra ett skit, försöker sova mig igenom dagarna för att slippa uppleva dom och dess innehåll.. Dock kliver jag faktiskt upp ur sängen och roar mig någon timme i veckan med läkarbesök, hästdoft och socialar med de närmstaste i familjen.. Sen har jag ju mina kära fyrbeningar här hemma som går mig på nerverna (när dom inte är söta och rara förståss).. Minsta lilla negativa millimeter lr dylikt får mig att explodera vilket kan vara att jag gör minsta lilla till jätte mega stor sak (lite överdrivet ibland, men jag kan inte kontrollera det för det är inte jag som styr verkstan där uppe & känslor & smärta längre, de är den lilla blåa gubben med mustasch i mitt inre, även kallad hormon-hitler).. Nä hojja man blir ju deprimerad!

Kladdkaka och glass, gott för mig hoho, baka baka kaka kaka :D


natti natti

Shit vad jag är trött, och man ska upp tidigt imorn också, typ så där vid 9 haha.. 
Så bäst att natta sig nu så man orkar upp imorn och inte ser allt för sliten ut så kanske man slipper alla dessa blodprover osv.

Sov gott! 


äta bör man annars dör man

Det är en slöö söndag idag :)
Har varit hos farmor & farfar och typ ätit, och när jag inte åt så ät jag lite till haha.. Jag och farmor gjorde skinksallad, varma kaneläpplen, mackor & varm chokla.. Och så vart det lite godis också :P Och jag var där typ 3 timmar, haha.. Jag hade tillåhme nyätit när jag for dit dessutom :P

Och så när jag kom hem då, mådde iiiingeee bra.. :/ Sen när jag väl var "på benen" igen så gissa vad? Jo, ja lägger mig i sängen och ääääter ännu mera..Haha.. Kakor, mums.. Glass, mums..

Tro de lr ej, men nu ska jag gå och laga nå god mat för jag är hungrig.. Vet inte vad det tagit åt mig idag.. Nåja, tur att de inte syns på figuren :P

Imorn är det BM på förmiddan.. Längtar typ.. Stick mig i armen åh ta allt mitt blod om ni så vill.. Bara ni kommer fram till vad som händer och fötter med mig, tack!!

ÅH FAN, ensam mamma söker har börjat nu.. Får laga mat i pausen :P

Byebye!

Dålig dag..

Jag mår inge bra idag..
Vaknade med massa huvudvärk och ont i hela kroppen.
Det trycker i ögonen och dom gör ont, känner mig helt snurrig.

Igår när jag skulle sova var det samma sak, ont i hela kroppen och skallen och ögonen..
Mådde så illa att jag inte kunde blunda när jag skulle sova så låg vaken hur länge som helst.
Sen har jag sovit och vaknat och sovit och vaknat hela natten.. Suck..

Nåja, ska ju till BM imorn så får se vad hon säger då.

Nu ska jag åka till farmor och farfar och vara där en stund.
Orkar inte vara hemma själv..  Åh sjukt trött är jag.. men de är väl inget nytt..

För övrigt är gräset grönt, ge mig mera snööö, tack.

ÄNTLIGEN SNÖÖÖ!

Skulle bara gå till köket och hämta Cola och gissa vad, DET SNÖAR!
Som jag har längtat efter den jävla snööööö! :D Gissa glad jag vart nu!

Den som känner mig vet hur mkt jag älskar snöööööö!
Det finns inget härligare än snösnösnösnösnö :D:D:D:D

släkten är värst

Så där jaa.. Nu har jag varit åh ätit tacosbuffé och tårta på mjölkudden, väldigt trevligt.. Kusinerna och mostrarna och Mias kompisar var där typ.. :) Alla utom jag & mamma drack alkohol haha.. Men nog hade jag kul för dee :) Man blev inte så sugen när man luktade på Anna-karins rödvin, BLÄ! Men dom dära fetaostarna hade jag gärna tryckt i mig haha.. Om några veckor bara får ja äta fetaost, muuuums.. Haha berättades lite roliga saker också, Mia är ju sooom virrig haha.. Åh på kort ska man tydligen festa, haha.. Så kom ja & Mia fram till att jag ska klippa mig lite till veckan, toppa lite bara för längden sku hon bara våga kapa nejnej! Måste ju säga att nog är dom skojjiga på den där sidan av släkten hehe.. Gode  va ja har skrattat.. De behövdes nog.. Så då tar vi nästa när jag fyller år då haha..

Annars då? Mjo.. Ont på höger sida, där levern sitter typ.. Antar att det är vandalisten som bor i mig som har möblerat om den, huuuu.. Och huvudvärk, kära gudans vad ja har ont i huvudet, det slår blixtrar typ.. Måste trycka i mig nå alvedoner åh dra täcket över näsan och sooooova.. Sova, de vet jag då hur man gör :D

Natttiii & puss ;)

20års fest..

Jaha, dagens planer ändrade..
Mamma ringde nyss och sa att kusin Mia fyller 20 så vi ska på 20års fest i lokalen vid 18.30..
Så då är de bara hoppa sig in i en dusch och göra sig klar för sånt då.. Måste gå och säga grattis och så iaf, stå ut med släkten för en stund och vara trevlig för Mias skull då. Var ett tag sen man såg henne, hehe..

Nåja, nu lite brottom..

Pûssssss!


Nobelpris i sovning

Japp, de borde jag få för jag är fan inte klok på åh sova haha.. Men man ska väl passa på innan knodden kommer för då är risken stor att det inte blir mkt sömn på väldigt länge..Fast vi håller tummen för en "snäll" bebis.. Bara den inte brås på mig då haha..

Har en liten kisse i famnen som snarkar på för fulla muggar, oj så sööt han är. Hur ska jag kunna he iväg han till nån annan!? Buhu :( Men jag kan inte ha 3 katter och en bebis :/

Nå väl.. somnade vid 00 i natt.. Sov ganska bra till kring 10, fick anstränga ögonen ordentligt för att kunna skriva ett sms, sen somna jag om lika fort och sov till 14.14 utan att vakna nå emellan ens.. Haha..

Har ont i huvudet och typ "mensvärk".. Tagit alvedoner så hoppas det går över snart iaf.

Ska ta och laga nå god mat nu och sen lägga mig och se film tror ja.. Måste ta de lugnt lugnt lugnt så de inte blir nå tajffs åh tjorv nu när det bara är en dag kvar till Daniel kommer hem.. Har de gått bra hittills ska de fan gå bra resten också!

Puss & Kram! ;P

Att lära sig leva med sånt som är svårt, är kraften som lär oss att livet går vidare.

Ibland kommer det upp saker i skallen mot ens vilja, saker man försökt förtränga och inte vill veta av. Någon gång måste man ta itu med det man frukar mest och det som påverkar en negativt.. Men vad gör man om man inte kan radera det av andra skäl, om man verkligen måste genomleva det om och om igen fast det sårar och gör så ont? Det finns vissa saker vi inte kan fly från, vissa saker som hör till naturens gång. Om man som människa vill komma någonstans i livet måste man möta motgångar och lära sig att ta sig igenom dom och ta sig vidare, men vad gör man om motgången inte går att vända till medgång och man ändå måste leva med den? Hur orkar man leva ett helt liv med en motgång som alltid kommer finnas kvar mot din vilja?

Det är många ting, känslor, händelser, människor m.m. här i livet som vi inte kan leva med, men så finns det också dom tingen vi inte kan leva utan.. Man måste lära sig att uppskatta det man har och inte ta saker för givet. Allt för att man ska kunna må så bra som möjligt och skydda sig själv från det onda som händer tex. när du ramlar och skrapar upp ett knä eller förlorar en nära, får ditt hjärta krossat eller om bilen blir stulen. Man måste lära sig att skydda sig själv mot sånt som är negativt för var och en men även lära sig att vara stark och stå för sina åsikter..

En del i mitt hjärta kommer alltid vara saknad medans en annan del alltid kommer vara sårad och fortsätta bli sårad. Men jag lär mig leva med det en vacker dag, jag lär mig behärska smärtan, smärtan efter dom 2 som berört mig mest här i livet.. Dagen kommer, då glöden i mitt hjärta kommer åter igen..

Some day, some way.. Everybody will move on.

Jason Mraz - Im Yours

Massa skön låt :)

Sitter och väntar på att mamma och Danne ska hämta mig så ska vi fara till Kalix en sväng åsså förbi Töre osv..

Känner mig glad idag, det är skönt att inte vara deppig & lessen för en gångs skull.. Vet inte varför jag helt plötsligt känner mig lite gladare, men jag är glad att jag gör det, om så bara för en lite stund.. Det enda som saknas just nu är en skogstur på Flyen i det fina höstvädret.. Men det kommer alltid saknas, för inget kan få honom tillbaka.. Även om jag skaffar en ny häst sen så kommer det aldrig bli samma sak.. Även om jag kommer tycka om en annan häst lika mkt som Fly så kommer ingen kunna ta hans plats hos mig..

Nu ska jag i första hand se till att allt går bra för den lille och sen ska jag ta upp mitt hästintresse igen, på riktigt..

Men nu till att börja med ska jag åka till Kalix tjoooooo :D


lilleman lär sig simma

Jajjomän, upp kliver jag ur badkaret och drar ur proppen.. Några sekunder senare hör jag plask och där simmar lillkatten.. Fort gick de så var han uppe igen och runt i hela lägenheten sprang blöt katt.. haha massa söt :) Nåja.. De var ju på tiden han lärde sig simma också.. Bara badkrukor som sitter på kanten och tittar på :P

Snart börjar bones.. ÄNTLIGEN.. så Natti Natti Nattttttt :D


ett två tre fyra fem!

Jahaja, så såg man sjukhuset för de visa i reklamen tidigare att dom sku föda barn men inte föddes de nå barn, jävla lurare :P

Annars är det så att det iiiiilar i ljumskarna så ja inte kan gå huhuhu.. Och sammandragningarna dom fortsätter, ibland mer, ibland mindre..

Det blir Kalix imorn på eftermiddan en sväng, bäst att ladda batterierna till mp3n så man slipper höra mamma sjunga "för fet för ett fuck" eller dylikt eftersom Danne vart såååå duktig med att koppa i stereon (dvs att det inte sitter nån fungerande stereo i bilen än).. Ska även förbi Töre och hämta skötbordet, wiie :D

Nu äre bara invänta Bones, sex and the city & 2½män så man får gå och sova sen för börjar bli tröttis nuu.. Men ska ta mig ett varmt bad så man får nå hejd på SDisarna en svängis iaf..

Godkväll!

therese kan inte ha fel, kexchokla är gott

Jahapp, väckt som vanligt av att det pep i telefonen imorse, och tur var de så man inte missade reprisen av Våra bästa år som jag missade att se igår.. :)

Har varit på stan en sväng och ätit på dagobert bara med dessan & vincent. Sen satt jag och Angelika med lill prinsen medans dessan var hos tandis här på örnäset, annars har jag bara latat på här hemma..


Har börjat gruva mig för hur helgen kommer gå eftersom Daniel far till sthlm idag och inte kommer hem förrän på söndag.. Huu.. Tänk om det händer något så bebisen kommer?!? Baaaah! Asså det är ju 41 dagar kvar tills den är beräknad att komma men eftersom jag mår som jag mår och kan bli jätte sjuk helt plötsligt när som helst så är jag orolig!! Och dessutom har jag haft små ont i magen idag och mkt sammandragningar sen jag kom hem :/ Bara hålla koll så man inte får feber, äta mkt glass i förebyggande syfta, haha.. Nåjaa, nu ska vi tänka positivt att de kommer gå jätte bra och att jag fortfarande är tjock när han kommer hem :) *jag looovar ja kniiiper för inte tänker jag trycka ut nån bebis utan honom nejnejnej..* Bara de inte blir nå akuta snitt för då kan jag fan inte kniipa.. Nä, positiva tankar sa jaa juue!


Ska ta och laga nå god mat nu, sen ska jag mysa ner mig i soffan och se film och äta godis :) Tänkte försöka hålla mig vaken hela dagen nu eftersom jag fortfarande inte tagit nån powernap *stolt, haha*..


Imorn ska jag nog till Kalix en sväng med mamma och Danne, skoj :)


tidsfördriv..

Jaha, så var det med den saken. Bara invänta måndagen dåå.. Om det nu hinner bli måndag men det hoppas jag för i helgen kan inget gå galet thats it.

Ligger i sängen med datorn och myyser haha.. Nä, väntar på att Bones ska börja.. Sen är de sex and the city och sen 2½ män :) Min dagliga kvälls/natt syssla innan jag somnar.. jajjomääännn!

Undra bara hur jag ska kunna hålla mig vaken tills 23.10? Hmss.. Är goooode trött kan ja tala om.. Nåja, men lite vilja och godis gåre ;P

Natti natti ;D


tickande bomb!?

Sovit ganska ok i natt, skönt. Dock ringde väckarklockan 10.00 (suuuuck)!
Var bara kliva upp och göra sig klar för att bege sig till mjölkudden och den där jävla vårdcentralen!

Blocktrycket låg lika som förra gången, inge inge bra. Så det var härj med nålar i armen och prover hit och dit, jag som haaaaatar nålar, fy faan! Så skickade dom då iväg nå prover till sunderbyn och så sku sunderbyn höra av sig ikväll när svaren kommit för där jobbar dom ju dygnet runt.. Så nu är jag under "bevakning" typ, kul jul. Om proverna är någolunda bra så är det att avvakta tills på måndag  då de ska tas nya prover, och är det något fix uti proverna nu så vill jag inte veta vad som komma skall, nej tack bläblä! Enligt BM är jag som en tickande bomb, kan "smälla" när som helst och då kan jag bli jätte sjuk? Tack för den informationen!

Annars så var jag hemma där vid 13-tiden igen.. Lagade köttfärssås, mums! Och sen blev det sängen.. Har sovit från just före 14 till nuu typ, då han Daniel ringde åh väckte mig nyss:P Jag måste typ vara den mest tröttaste tjejen på hela jordklotet typ, bara soooover åh soooover :P

Nä om man sku ta åh kliva upp ur sängen en stund nu och äta nå mat, hungrig igen! Baka en kladdkaka åh trycka i sig de till efterrätt med massa glass, muuuuuuuuummmmmmmmmmmmsing :D

En röd bil.. En röd bil..

Natten till idag har jag sovit dåligt, massa drömmar och skit.. Vaknade vid 05.30 av en massa SD, låg vaken till halv 9-9 tiden trött, less & gråtfärdig.. Sen sov jag och vaknade till och från ända fram till 12.45 då jag bestämde mig för att kliva upp och fara till stan och möta syster för att sen bege sig till farmor och äta middag och såå.. Medans jag, sis & farmor roade oss med godis efter maten så for pappa, bror & farfar och hämtade pappas nya bil sen vart det ut och provåka lite i stan och såå på vägen hem.. Massa sööt röd bil :)

Pappa tyckte jag sku skynda på lite med kortet nu (han tycker ja är seeg & lat) så jag kan köra istället.. Och jag håller på med de där jävla kortet men jag har inge ork eller motivation till de i kroppen just nu.. Hade ju bokat teorin men avbokade för jag orkar inte nu, jag blir bara stressad när jag tänker på att jag måste plugga teori och då mår jag bara ännu sämre.. Jag har nog att tänka på just nu.. Men jag ska ta de, absolut, men jag måste för de första få ork i min kropp innan den ger upp totalt!

Annars så ska jag till BM imorn och ta en massa prover och kolla blodtrycket.. Jag är verkligen nervös nu för att det inte ska ha blivit bättre.. Vet inte vad jag ska ta mig till? Har verkligen ingen psykisk ork kvar för mer beskymmer.. Det är noog jobbigt som det är.. Det skrämmer mig att det är onsdag imorn dessutom, onsdagar är inte min favorit dag precis.. Allt som hänt sitter kvar på näthinnan, precis som om det vore igår.. Men med tanke på allt jag fått gå igenom hittills så skulle de aboslut inte förvåna mig om jag får gå igenom ännu mer.. Så hoppet är ju inte de största om man så säger, men det finns ett litet iaf..

Avslutar med något positivt, ett grattis till Lena Jakobsson (pappas kusin) & hennes man Kjell som fick en liten flicka igår kväll :)

Årets grodhopp :D

Inga ord kan beskriva hur mkt jag saknar min Fly, och inga tårar i världen kan få honom tillbaka.. Men i mitt hjärta lever han alltid kvar.. <3

För övrigt var det skoj på klubben, många som lekte akrobater på hästryggen, eller dvs på den ofrivilliga vägen ner hahaha.. Linneas grodhopp var fan bäst! Men man kan ju fråga sig vad hon tänkte haha " jag trodde inte hon skulle hoppa och så hoppade hon".. Lilla linnea, sen när rider vi mot hinder med den tanken?! Hahaha.. Snyggaste luftfärden hittills på väldigt länge hahaha.. *hon gjorde inte illa sig så jag får skratta!* HAHA!

Imorn är det sista dagen med BMs stränga vila order.. Tror nog det ska gå bra en dag till.. Sen på onsdag är det tillbaka och kolla trycket och HB och vikt och sånt.. Och jag håller tummen för att trycket är bättre annars kan ja hälsa hem bläbläblä.. Jag har ju varit jätte duktig på åh vila så snälla snälla snälla!!

Nä nu ska jag sova, hon ä tröttiZZZzzzzzzZZzzZzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

Väckt x2

Jo, jag är duktig jag.. Lyder BMs order att vila :P
Fast måste ju säga att jag hade svårt att somna igår, vred och vände på mig till efter 1 i natt och vaknade rätt många gånger fram till 5 typ, sen sov jag faktiskt ända tills det pep i telefonen där vid kvart  tio kanske.. :) Låg kvar i sängen till elva och stirrade in i väggen typ, var så satans trött.. Så gick hon upp & åt frulle, sen tillbaka till sängen igen.. Sov från typ halv 12 tills för en liten stund sen när det pep i telefonen igen :P Man ska va duktig på åh lyckas väcka mig 2 ggr på samma dag, haha..

Lilleman har vart duktig och klättrat i blomman igen, så måste ta och dammsuga, vette fan hur han lyckas få blomjord jävlat överallt fast blomman står kvar!? Nåja, den katten lyckas fan med allt :P

Ska fortsätta vila nu så man orkar fara till farmor och äta sen.. Köttfärssås och mackisar :D Wiie !! Ikväll blir det klubben och härja som vanlig en måndag kväll :P Klappa på stora stora Matissen, han är som sööt ;)

Det första jag ska göra när bäbben kommit ut, är klättra upp på hästryggen och njuuuuuuuta en stund, saknar de såå.. Saknar min fly :´(


Hej Sammandragningar gör ont & låt oss obehagliga vara..

Asså seriöst, så här kan det ju fan inte hålla på.. Nu får de ge sig tycker jag!
Räcker det inte med att jag ska plågas när den ska ut??? Suck..
Less på att vara gravid nu, vill bara hålla min bäbis i min famn nu..
Men för allas bästa är det bäst att den stannar minst en vecka till där inne..
Vore kul om jag kunde få njuta nu tills det verkligen är dax men icke..
Vila & sängläge tills på onsdag, sen kanske man får upp & röra sig lite om man har tur..
..eller så har man otur och då blir de faanskap, och absolut inget njuta!
Hms.. Jag som har massa kvar att fixa.. Alla papper som måste vara klara när de är dax..
Och alla bäbisens saker.. Hur ska detta gå?
Ibland önskar jag att jag slapp göra allt de här själv, att jag hade någon att dela alla roliga
& mindre roliga stunder med.. Men det funkar iaf :) Jag är bara glad att jag får uppleva allt
detta iaf, sen är det andra som går miste om något..

Om jag hade kunnat låta er andra uppleva en dag av mitt liv just nu så skulle jag göra de, bara för att visa vissa hur jävla jobbigt det är och bara för att visa vissa hur underbart det är.. :)

Natti Natti ;)

Ett trasigt hjärta..

Jag saknar honom så mkt.. Vet inte vad jag ska ta mig till.. Önskar att han vore här, hos mig, där han ska vara! Inte i himlen, han hör inte hemma där, han ska vara med mig juue! Ge mig honom tillbaka nuu! Det är inte rättvist!

Mitt hjärta gör såå ont och är allt i från helt! Taknarna bara snurrar som en jävla orkan och jag vill inte ha det så mera! Jag vill ha min Fly och jag vill att allt ska bli bra och det är NU!


Sanning..

"Den rätta tidpunkten
för att bli den perfekta föräldern
kommer aldrig.
Barn måste få en chans att födas,
för att ha en chans att lära oss
bli bra föräldrar."

Kom nu Ketchup så går vi..

Idag är det en slö dag, men inte äre nån som klagar här inte :P
Sov till kring 13 idag, och ändå somnade jag tidigt igår, före 12 tror ja.. Var upp och åt frulle, slog på datorn och tvn och sen dess har jag legat i sängen och myst hela dan, väldigt skönt. Har till och med hunnit med att sova mera haha.. Haft högläsning för kidden i magen ur en "bok/broschyr" om barnets sinnen i magen hoho :)

Tänkte ta och kliva upp ur sängen en stund nu, laga nå middag med CURRYsås och såå, sen tänkte jag vara duktig åh fixa i ordning lite till kidden och förbereda lite saker.. Skulle ha farit och köpt ett skötbord idag men jag somnade om så det gick ju som det gick, haha smaaart tjej ;)

Har massa saker kvar jag måste inhandla till kidden som tex en skötväska, men har kollat överallt och på internet och massa och hittar ingen som "duger".. Måste nog börja sänka mina krav på den, är sm ganska kräsen hur den ska vara just nu haha.. Undra om man kan specialbeställa en som är designad bara efter mina krav ? :P

Nä, mat vare dax för juue.. Hejja :P


Min juuulskinka har rymt!

Ligger i sängen och myser som vanligt. Buset i magen har hicka, lite små jobbigt men ändå såå underbart att känna livet :) Lillemannen ligger och sover på min mage, han verkar tycka att de är lite jobbigt när hela magen "hoppar" av hickandet hehe..

Som det ser ut idag blir det en namnlös baby. Åååh, de är verkligen svårt att klura ut sånt.. Lite förslag vill man ju ändå ha när den kommer.. Fast den har förbud att komma i helgen för pappa Daniel är inte hemma och så är de utegångsförbud för bäbben nästa helg också för då är han absolut för långt bort för sånt så därför ber jag dig lilla bäbis där inne.. KOM INTE UT FÖRRÄN TIDIGAST DEN 15:e OCH STANNA GÄRNA IN I NOVEMBER ANNARS FÅR DU MED MIG ATT GÖRA :P Okej? :)

Dumma dumma sammandragningar och förvärkar.. dom är obehagliga och gör ont, lite mer för varje dag som går.. Kvällarna är värst, då får man ta djupa andetag och torka tårarna så gott de går.. Oftast blir det ett varmt bad också, det hjälper lite under tiden men så fort man är uppe igen så börjar det om :/ Nåja, inte länge kvar nu.. Om allt går som beräknat så är det 47dagar kvar av 280 så ska göra mitt bästa för att få tiden att gå fort.. Men det är lite svårt när man inte får gör mer än vila haha.. Tur att jag har min älskade dator att ta med mig både i soffan och sängen  ;P

Nu ska jag försöka sova snart, är jätte trött, vilket känns skönt :) Haft så svårt att somna på sistone..

Helt slut..

Det kan ju inte vara männsklit att må så här..
Men det är som jag har sagt, ingen fattar hur dåligt jag mår eller hur illa det är..
"Det löser sig ska du se.." Och visst, jag försöker verkligen tänka så men det är inte så lätt ibland när jag själv känner hur dålig jag är och när man även får höra det av läkare osv.
Babyn mår bra där inne, ingen fara för de.. Men det kan bli fara eftersom min kropp säger ifrån, den orkar inte mycke mer nu..

Tänkte att nu kan det fan inte bli värre!! Tji fick jag.. känner mig tröttast i hela kroppen, huvudet värker som en annan elefant, jag typ kallsvettas och näsan blir bara mer och mer snorig.. Säg inte att jag måste dra på mig en förkyldning också! Skulle inte förvåna mig om jag har feber..

Nåja, ska trycka i mig nå alvedoner och bädda ner mig under täcket och se nå filmer..
Men först ska jag laga nå lunch och göra klart sista tvätten, inte mkt kvar så de är lugnt..



Och så grattis till Linda som fyller 20 idag :)

Meeeer Juuul!

Egentligen känner jag inte för att skriva ett enda ord,  men har inte så mkt bättre för mig i väntan på att alla tv pogram ja ska se ska börja så får väl roa mig med oviktiga ting tillsvidare..

Var iaf till BM idag, magen hade växt 2cm sen förra torsdan, shit, jag trodde inte den växt nått alls för de har inte känts som de.. Blodtrycket? Inte de bästa.. Hade för högt undertryck så fick ligga och vila ett tag och så tog hon om de och då var det lite bättre men ska tillbaka redan på onsdag och kolla de igen.. :/ Är de inte bättre då så blir det mindre kul.. Så jag får roa mig vidare med att VILA! Sängläge var väl mer vad de hette, för så fort ja rör mig så ökar trycket och de är INTE poppis. Jaha.. Det känns ju verkligen roligt när man fått till blodvärdet, och då ska blodtrycket börja tjorva istället..

Sen åt jag och Karro pizza på MP, gott gott :)

Och sen var det dax för föräldrautbildningen, som jag inte tänker berätta för alla läsare om utan tycker ni kan gå den själva istället när det väl är eran tur. Men kan säga att den är VÄDLIGT bra upplagd och innehåller det mesta man behöver veta för att ta sig igenom en förlossning utan skräck, dock "missade" jag väldigt mycket viktigt som jag nu inte kommer ha nån blekaste om när det väl är dax, menmen får göra de bästa av situationen iaf. Måste säga att jag tycker om våran grupp också, alla är jätte trevliga och snälla.. Och speciellt Annika & hennes gubbe tycker ja om, dom är helt härliga personer och de kula är att dom är typ mellan 35-40år och men åldersskillnaden känns inte när man pratar med dom om man jämnför med dom andra i gruppen.

Efter de gick jag i min egna takt till mamma med Karro i telefon och en rygg som värkte. Efter en stund bar det av vidare till travet, var bara hem och bytte om lite och såå.. Massa skoj i bilen på vägen hem haha :D

Meeeeeeeeeeeeer Juuuuuuuuuul Geeeeee mig, Meeeeeeeeeer jul! :D

Huvva vad jag längtar tills man får göra jul-mys här hemma och ta fram julgranen.. Vintern och Julen är den bästa tiden på året lätt :D

De är julafton på tvn.. Fusk..

Nu ska jag inte säga mer än SD SÅ JAG ÄR HELT GRÅTFÄRDIG!


Scharro, ja har en-delfiner nu haha :P

Tss, bara scharron som lär fatta rubriken :P

Kul, hade just skrivit klart ett snabbt inlägg så hoppa lilleman efter muspekarn så hela texten bara försvann haha men lika glad är jag för det :)

Vaknade av att väckarklockan ringde, då var jag verkligen inte på humör för att stiga upp, nej usch så trött jag kände mig. Men så fort man slagit på datorn, slått på musik och tagit sig upp ur sängen så blev jag PIGG, nu kan jag typ inte sitta still :P Haha.. Känner mig tokglad idag :)

Måste ta och göra nå nytta nu, så man blir klar nån gång, ska ju till milkbay på nå tag..

Bortskämd snorunge, kalla de vad ni vill men jag kan ju säga att om man mutar mig med de så tackar jag mer än gärna nej till umeå :D

Kan de bli bättre? -Nej :D

Måste bara beklaga mig lite..

..och tala om att jag slår sönder något snart pga att jag börjar bli så sjukt trött på sammandragningar och förvärkar nu.. Dom kommer med max 5 minuters mellanrum för tillfället, och har väl hållit på så i lite mer än en timme nu.. Vissa gör ondare än andra och en del är sjukt obehagliga.. Försöker andas genom dom men det är inte de lättaste när lungorna är mer ihoptryckta än någonsin.. Även om det är hur mysigt som helst att ha fisken simmandes där inne skulle jag inte klaga en enda sekund om den får för sig att komma ut nu, för jag tycker den har vart där inne tillräckligt länge nu och jag tycker att jag har plågats och straffats nog nu för att jag valde att ha kvar de.. Har inte hört någon annan man känner ha ens hälften så jobbig graviditet som jag, men de spelar inte mig någon roll, hur dåligt ja än fått må och hur ont jag än haft så är de värt varenda sekund!

Så som de känns när muskeln i vaden låser sig, så känns de i magen vissa gånger men lite lindrigare.. När vaden låser sig skriker jag hysteriskt för det gör så jävla jävla ont.. Nu försöker jag bara koncentrera mig på att inte börja gråta när det är i magen..

MÅSTE ta ett varmt bad nu innan jag avlider..


Sweeet Duuuude! ;)

Håller på att plocka och fixa här hemma så gott jag orkar, får ju som inte göra så mkt men jag försöker iaf i min egna takt :) Lyssnar på en massa gamla låtar, oj de var tider sen.. :)

Orkar inte fara till klubben ikväll, vill vara hemma och fixa och mysa på bara :) Ska ta och laga nå mat strax, är så himla sugen på CURRYSÅS men jag kan ju inte äta de varje dag så det får bli nå annat idag, kanske stuvade makaroner YUMMIII :D

Bebisen ligger på ett jätte knasigt sätt i magen nu och så har ja massa sammandragningar (som vanligt) och då spänner sig ju magen "runt barnet" och de ser jätte roligt ut haha man liksom ser alla kroppsdelar på den typ, värsta alien haha :) Bara 6 veckor kvar nu, kunde jag längta mer? Nää :D 49 dagar kvar :D Kan lova att det kommer bli en vilde, för den är verkligen AKTIV där inne, ibland blir man nästan arg på den haha* Fast det är väl inte så konstigt när den kickar som en tok på revbenen *DE GÖR JU ONT KAN JA LOVA!*..

Imorn har jag tid hos BM 11.30, ska på koll eftersom mitt [gnuggar mig i skallen] undertryck i blodtrycket är högt.. Säger inte mig mkt med BM tyckte inte de var speciellt populärt så hon vill hålla kolla på de varje vecka nu.. Sen efter de ska jag äta PIZZA hahahaha och sen ska jag tillbaka till VC på föräl.utb.. GAAH en av sakerna vi sku prata om imorn var kejsarsnitt och om de är nå problem när barnet kommer -bra med info så man är lite förberedd men de skrämmer mig rejält!- REJÄLT!

För övrigt så är det onsdag idag, och jag känner mig stolt över mig själv.. För ännu har jag inte fällt nå "FLY-TÅRAR" men än är dagen inte över.. Har tänkt så mkt på han idag.. Men de har gått bra när jag har hållit mig sysselsatt med småfix.. Har bilder på han i varje rum, vars jag än går ser jag min kille.. Ibland stannar jag upp för ett ögonblick när jag går förbi en bild, det är som om tiden stannar just men lika fort är jag tillbaka i verkligheten.. En verklighet undan mitt liv.. Jag kommer alltid känna mig halv utan honom...

NÄ NU mAAAAt MAT MaaaaaT :D


V 34 av 40 :)

Huu igår kväll var inge kul :( Hittade en MASSA gamla bilder på min Fly, fy fan va jobbigt det var men jag kunde inte sluta titta även fast tårarna sprutade! Saknar verkligen mitt troll..

Har hevi upp himmelsängen och bäbisens lampa på morgonen, eller min mor rättare sakt som klev in genom dörren vid 9.. Hon skulle ha hjälpt mig tvätta för jag har ju fått sträng order om vila av läkaren så får inte lyfta eller springa i trappor allt för mkt.. :/ Men vi bokade om tills på fredag istället :)

Skulle behöva åka in till stan och inhandla lite saker till buset men har en massa annat jag måste fixa först så lär nog inte hinna idag.. Sen ikväll blir det nog att bege sig till LRK och glo och klappa på Matissen, han påminner så mkt om Fly i "psyket" dvs han är precis lika go och glá  vilket gör att jag inte kan slita blicken från han.. Dock är han typ dubbelt så stor som min Fly menmen "storleken har ingen betydelse" haha ;P Han är en trevlig häst iaf :)

Alla som haft kontakt med mig den senaste månaden iaf vet att jag längtar som tusan till snön och vintern kommer på riktigt.. Men sen, efter det, så längtar jag till sommaren kommer för då.. *wiiiiiie*....vet inte hur jag ska stå ut ända till sommaren..Hms.. Ajja, den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge :)

Nä, bästa att göra lite nytta ;)

Imorn är det torsdag, "fullt upp dag".. BM, Föräl.utb, Trav .m.m. :)

RSS 2.0