Because I love you..

 

PS I LOVE YOU

Oliver far runt som ett yrväder.. Min lilla sööt rumpa =)

Har varit på max åh käkat, muumma ! Nu ligger vi i soffan åh ser tv, håller på att ladda ner en film [ps. I love you] som jag ska tvinga Erik att se med mig ikväll hoho =) Eftersom jag ligger efter alla andra åh inte har sett den =P

Det har blivit många inlägg idag, vilket betyder "lite att göra, uttråkad Theresé" =P

När Oliver har somnat ska jag tvinga karln att massera min rygg, det är som skönt när det gör ont..

Nu är filmen klar !

Ps. I love Erik ! ;P

all I need is time

Klockan är halv 4, vilket betyder att Erik slutar jobbet på en kvart.

Farmor & farfar är här åh hjälper mig att fixa eftersom jag inte får lyfta osv. Vardagsrummet har möblerats om åh köket är städat. Alltså bara sovrummet kvar då eftersom jag gjorde Oliver´s rum helgen som var. Skönt att få lite ordning !

När E kommer hem ska jag ha maxmat, har inte ätit mer än några tuggor mat åh nån macka sen i söndags.

Tids nog blir allt bra igen. Men just nu måste jag få gå igenom det här i min egna takt åh få börja må bra igen. Har inte haft så spec ont idag, men nu känner jag att det är på väg tillbaka, tabletterna börjar gå ur kroppen.. =/

Må väl !

hmptf

Nu är Oliver äntligen hemma, men gissa vad ! Min kära mamma kom hem med ett sovande barn så får vänta med att kramas tills han vaknar helt enkelt.. Boooring !

Saknar min Oliver..

Jag saknar min underbara unge så fruktansvärt mkt nu !
Lämnade honom hos mamma igår just efter 6 på morgonen, träffade honom en liten stund igår kväll åh sen har jag inte sett honom sen dess.

Vill att han ska komma hem så jag får krama honom det hårdaste jag kan ! Bara krama, puss åh hålla om honom ! Min älskade underbara son !

Han kommer snart, på en liten stund.. Jag längtar..


Livet är inte rättvist !

Det är något jag lärt mig sista dagarna..
Små oskyldiga liv har inget att säga till om, det är ödet som bestämmer deras framtid. Lycka är bara en kortvarig känsla som övertas av besvikelse, smärta åh oro.

När livet känns som hårdast, när det känns som att vi är där längst nere på botten åh tron på att ta oss upp igen har försvunnit, det är då vi ställer frågan När är det min tur att må bra?

Det är när vi tror att vi står på toppen som vi lättast fatter ner till botten. När vi är som lyckligast är som mest sårbarast också. Allt känns som en saga, men verklighetens sagor har inga lyckliga slut.

När det känns som att vi har nästan allt man kan önska sig, när vi är älskade åh när vi älskar, man är glad åh verkligen trivs med livet. Meen, man är inte lycklig. Man ställer sig frågan Vad är det för fel på mig?

Livet är varken enkelt eller rättvist. Lycka existerar bara i en livlig fantasi åh drömmar blir aldrig sanna.

Himlen är oskyldigt blå


To be whit you


Äkta Kärlek !


snor söndag

Jag är helt galet trött, har varit upp åh matat Oliver 3 ggr i natt plus att han valde att vi skulle stiga upp kl halv 6. =/ Åh till råga på allt är jag förkyld. Bajs också !

Sen säger jag bara - Åt helvete fan fan fan !

Åh så hoppas jag på att en grej går som jag vill, då blir jag glad, mer än glad. Tror det är vad jag behöver.

Erik <3 <3

tar mig ork åh tid till ett inlägg

1. Idag har det varit kalas med middag osv hos pappa som fyller år. Gott åh trevligt men tyvärr kände jag mig inte så social. Låg i soffan åh såg den nya filem "Camp Rock" som ska släppas på Disney Channel snart.. Well, den var bra =)

2. Imorn ska jag gå en kurs så jag får börja övningsköra med pappa så man får det där jävla körkortet fixat nån gång. Okej, hade jag inte vart så lat åh bekväm av mig så hade jag haft det för länge sen. Men nu när jag får börja köra med pappa kommer det bli andra bullar ! Förut fick jag bara köra med mamma åh Danne åh det har inte gått bra, mamma kan man inte köra med för hon är för rädd åh när man kör med Danne så är mamma med i bilen åh sitter åh skriker = NOT GOOD !

3. Sjukhus, sjukhus ! Hela tiden är det sjukhuuuuuuus ! Mamma har varit på sjukhuset måndag till fredag pga hennes reumatism så i fredags for jag dit åh lunchade med henne åh lämnade prover för att jag haft knas med järnvärdet (det hade gått upp lite nu, wiie). Nå väl, tillbaka till saken dåå.. Igår fick ju då mamma komma hem på eftermiddan åh det var ju bra, för på kvällen åker hennes sambo Danne in på sjukhuset med magont, åh kvar blev han. Operera bort blindtarmen eller nå sånt?! Tur för deras vovvar att mami kom hem, för jag hade inte kunnat rasta 2 galningar samtidigt som jag kör barnvagn, en går bra men inte två.

4. Fick ett mms på förmiddan av en nöjd Daniel som skjutit sin första älg. Det var ju kul =) Ni läsare borde ju vara vana vid detta lag av att se bilder på hans härliga ihjälskjutna djur så jag slänger väl upp en bild på den här också då. Åh så får man väl gratta honom till 5 taggarn (tror de va de).



5. Erik har farit till Kalix en sväng åh Oliver sover, så jag är själv. Sköönt ! Behöver verkligen de just nu, bara tänka på mig själv för en stund. Ska lägga mig framför tvn med en godispåse åh se nå bra..

Bjuder även på några bilder på min underbara son Oliver =)


* Oliver leker i sitt tält inne i sitt egna rum =)


* Oliver´s favoritsyssla hos morfar, klättra klättra klättra ! Åh han gör det helt själv, klättrar upp
på fönsterbrädan åh sitter åh knackar på fönstret.

Tack för mig !


Grattis Pappa =)

Idag fyller min kära pappa 41år =)
Grattis Grattis !


sry

Det slutade regna, skönt ! Solen lyser, wiie ! Dock blåser det ute, som f*n. =/

Har varit in till stan på bokrean på Åhlens åh köpt nå böcker åt Oliver, sen for vi till sjukhuset åh åt lunch med mami.

Kommer inte vara så aktiv här nu förrän nästa vecka pga vissa omständigheter. Återkommer när jag ids åh kan helt enkelt !

Have a nice weekend !

Vill du bli min gud?

Då bör du kunna ta bort dagens regn, ge mig energi till att orka allt som ska göras åh bota alla jävla förkylningar !

Nästa - Bokrean bokrean bokrean..

Älskar min Erik mest av allt.


Fredag =)

Godmorgon !

Idag har vi sovit till sju, eller sovit åh sovit, känns som att jag varit vaken hela natten med lillpipen.  Har matat han 3ggr åh gett han vatten åh nappen 4ggr. Mkt kul, njae.

Skönt med fredag iaf. Ska åka in till Åhlens åh köpa böckerna innan jag far till sunderbyn åh lunchar med mami.

Kan ju även tala om att det inte blev nå fula skor igår för det var slut i min stl. Men de skulle komma in nästa vecka mera =)

Nä, om man sku äta frulle åh sen roa sig med att betala räkningar, blää !

de blir aldrig som man tänkt sig

buhää, de blev inge kinamat idag, det blev max för det tog sånn lång tid på storheden att handla osv så vi orkade inte. Får bli en annan dag dåå..

Men en massa karameller osv blev det =D
Så ska slänga i säng busungen strax åh krypa ner farmför tvn åh tycka synd om mig själv åh äta mig spyless på att som har med chokla att göra ;) Hoho

Tack åh hejdåå !

mindre duktig tjej behöver kinamat =P

För ungefär 1 minut sen kom jag på vad jag skulle in till stan åh göra idag egentligen.. Jag skulle på Åhlens åh köpa nå böcker åt Oliver för de är rea, gick jag ens över på den sidan av smedjegatan? Svar nej.

Så här kommer en påminnelse till mig själv, GLÖM FÖR FASIKEN INTE ATT FARA TILL ÅHLENS IMORN !!!

Så där ja ;)


Väntar på att min karl ska komma hem från jobbet, så ska vi fara åh hämta Kinamat för det är synd om mig som börjar bli så sjuk nu så jag behöver kinamat, hoho =P Lite godis bör nog också få slinka med hem så man kanske blir friskare fortare..

Har då inte tagit mig iväg till storheden ännu heller, ingen ork.. Men kanske ska flirta lite med älskoo så vi far förbi där innan vi hämtar maten..

Undra vad jag ska äta förresten..
Är sugen på sötsur sås, pekingsoppa, biff med bambuskott åh champinjoner, friterad kyckling, ojoj ja sku kunna rabbla hela menyn typ.. Hur ska detta gåå..

Bajbaj baby goodbaj

small city life

Mackan på dagge satt där den skulle vilja ja lova !
Inhandlade ett par byxor åh ett par "långklasonger" (läs strumpbyxor) åt Oliver, även ett par "jeans" leggings åt mig från Bikbok.
Var även åh solade på Solana, skönt skönt men varmt varmt ! Så nu är jag lite mindre blek iaf, thats najs !

Oliver sover, skulle jag också behöva, men no time for that ! Bäst att börja städa istället så de blir gjort för sen ska jag till storheden åh köpa fulaste skorna men ack dom skönaste ! =)

Mitt <3 slår för E ;)


tjoo

Huh !
Huvudvärken har börjat släppa, skönt..
Oliver är mer pigg åh far runt som ett yrväder.

Ska börja göra oss i ordning åh fara in till stan åh käka frulle med Linda & Nike på Dagge, mumsing !


förkylning på G.

Oliver har blivit hostig åh förkyld så ni kan ju bara gissa hur natten har varit.. Vilket resulterat i en mer än tröttast mamma nu på morgonen när barnet inte vill sova längre än till 06.10.. Nåja, får passa på åh vila när han somnar om, om han somnar om vill säga..

Måste städa här hemma, ser ut som hej kom åh hjälp mig men ingen kom ! Måste även in till stan åh fixa nå grejjs. Tänkte hinna ut till storheden åh kolla lite också i eftermiddag. Mkt att göra vill säga..

Imorn har jag också en massa ärenden, åh på lördag fyller pappa 41 så då är det kalas, förkylningen kunde inte komma mer opassande ! Suuck !

Inte blir ju saken bättre heller av att både jag åh Erik håller på att insjukna.. This is baaad !

Nä, måste verkligen kila åh ta alvedon nu innan min skalle sprängs.. Åh jag kan tala om för er att om jag tar alvedon då ska jag till att ha ont för jag är en sån där tjurig jävel som gör allt för att slippa medicin !

Björnen sover, björnen soover..

Gaah ! Red ner mot kvarnträsk åh gissa vad som vilse i skogen vandrade omkring?! En levandes jävla björn ! Gissa vad jag gjorde, red väldigt fort därifrån, hojja ! Hjärtat typ stannade åh jag trodde seriöst att nu dör jag ! Men som tur var överlevde jag.. Var nästan längst in efter kvarnträskvägen, drygt 70 meter in i skogen, snett framför mig brevid spånvägen ! Tack åh hej sa jag åh vände Kovo hemåt.. Hojja, vilken upplevelse !

Ska kila i säng strax, Oliver sover redan men Erik är i Kalix. han kommer väl på nå tag, men då lär jag ha somnat.

Älskar min Erik <3


men jahaja

Idag har vi varit hos Tanja på B-näset åh umgåtts med henne åh Pricks ! Kul =) Varit på långprommis osv.

Nyss har vi kommit hem, jag håller på att hoppa i stallkläderna, inväntar Daniel som ska hämta Oliver åh farmor & farfar som ska komma åh köra mig till stallet. Erik som slutar jobbet åh ska till Kalix en sväng osv. Det är många att invänta =P

Nu börjar Oliver klänga på datorn så bäst att kila =P

Senare !

Stackars Herr Grävling !

Oliver har gnällt mest hela natten, kl 6 var det bara kliva upp med honom. Min soffa är fortfarande förstörd åh jag har ont i huvudet ! Kunde dagen börja bättre? Svar Nej.

Nåja, dagen kommer då sluta mkt bättre än den började, det är jag super säker på ! För när Daniel slutar jobba hämtar han Oliver, åh gissa vad jag ska göra då ? Jooå, det blir stallet åh rida Kovo söt ponny snutten =)

Ska bli så himla skönt att komma iväg till stallet ikväll åh få vara för mig själv, blir en skogstur, ska rida helt själv idag, rensa tankarna åh bara njuta av att vara i skogen. Jag tycker om skogen ! Spec. när det är höst ! Luften känns så hilma frisk då !

Ååh, blev redan på bättre humör bara av att tänka på vad som ska göra ikväll =)

Så här trevligt mms fick man igår kväll ! Stackars lilla Herr Grävling ! =P



Haha !

Inte glaad ! :(

Gaaaaaaaaaaah !
Nu är Theresé INTE glad !
Har sagt åt min kära Erik som färgat håret svart i söndags att han inte får ligga direkt på soffan på några dagar eftersom de färgar av sig !

Åh vad gör han? Jo, han råkar såklart luta mot en av dom gröna stora kuddarna i soffan med NYDUSCHAT ÅH BLÖTT HÅR ! Vilket resulterat i att den kudden är förstörd !

FAN FITTA HELVETS JÄVLAR !

Var bara tvungen att avreagera mig i bloggen för att undvika att jag avreagerar mig på någon annan !

Varning ! Skogstokig är jag så låt mig va !

nånå

Hms..
Vart till mamma en sväng på kvällen, käkat pizza åh bara varit social. Oliver har lekt åh härjat på, sen somnade han i vagnen när jag knallade hem, åh nu sover han som en stock ! Skönt !

Sitter åh lyssnar på musik på youtube, la in 2 bra låtar här nedanför i egna inlägg, lyssna vettja. Det var nå uti son of a plumber åh per gessle. Måste även tillägga att gyllene tider alltid är bra.

Tänkte ta mig ett bad men är för trött för de. Ska kila i säng åh sova, orka uppleva mer av denna dag? Nej tack, nu räcker det.

Vad ska jag säga? Same shit, diffrent name !

Erik <3

Per Gessle


Son of a plumber


smått uttråkad

Babysång, lunch med tjejerna, stan en sväng åh sen hem.

Känner mig svårt uttråkad just nu. Laga nå middag åh sen ta en prommis till mamma i det fina vädret lät roligare än det här.

Well well, I don´t care what you say, you can´t bring me down !


fort ska de gå

Det blir bara ett snabbt inlägg för att tala om att det blir sång idag åh sen lunch med gänget på Mat & Prat =)

Har lite brottom att göra oss klar nu så vi inte missar bussen, men vi hörs säkert nå sen ! Ska fortsätta min sms-terrorisering till diverse människor haha. Nej just ja, göra oss klara var det =PPPPPPPPPPPP

boooriiinggg

Gaaah !
This is boooooooring !

Måste gå åh hoppa på min karl nu så han är lite social med mig, börjar bli mest uttråkad nu över att familjen bara soooover.. Fast jag är också trött, menmen vill inte sova ännu :P


home

Då var man hemma igen. Oliver somnade i bilen så han sover nu. Erik har gått åh lagt sig åh sova för han var också trött..

Så nu ligger man i soffan helt själv åh tråkar, blä ! Nä, men rätt skönt faktiskt =) Känner att jag behöver lite egentid till mig själv. Ska slå på nån film tror ja, fast först ska jag se 2½ män som är på tv nu =P

Bloggar nå sen om jag ids. hejdååå !


Minnen fångade på bild..

Sitter hos farmor åh farfar på hertsön åh går igenom gamla bilder på min dator, bilder från när jag var gravid åh bilder på en liten nyfödd Oliver.. Bjuder på några här =)


Min gamla kattunge, Lilleman =)


Min älskade underbara ängel Flying Drew <3


Fyra generationer - Mamma, Mormor, Oliver åh Jag.


Liten Oliver <3


Älskade underbara Oliver, liten <3


Olivers första skratt <3


jag på tjocken med Vinne på Max <3


På smällen !


Fettttttoooooooooooooo !


Jag, gravid med O.


Gravid på halloween =P


Jag åh min älskade Fly <3


Jag åh Fly rider western i Bensbyn <3


Jag åh Matisse på Lrk hösten 07.

Lustgas på förlossningen, timmarna innan Oliver föddes =P


Oliver på BB <3


Kärlek <3


Jag fyller 20år. Oliver mini liten =)


Jag åh mitt hjärta <3


Tanja, Jag, Daniel, Oliver åh Ted på Oliver´s dop =)


Liten Oliver hos min farmor åh farfar <3


Jag !


Lek Mer :)

Måste bara tipsa er om en sida med hur mkt leksaker som hellst ! =)

www.lekmer.se


thats yesterday

Gårdagen dåå..
Det blev frulle på dagge med älsk. Träffade Frida åh Jonna utanför när vi var påväg in, dom påminnde mig så fint om att det var DM för storhästar på LRK. Så vi åt åh sen for vi åh gloddde på 1,20 klassen. Men de blev lång paus så vi for hem åh hämtade vagnen till Oliver åh sen körde älsk tillbaka mig åh O dit. Kollade DM finalen som gick på höjderna 1,20 för youngrider åh 1,25 för senior.. Guuuud vad jag saknar att hoppa åh tävla =/ Vill verkligen ha en ny poe nuu, men det får vänta ett tag till ! =(

Senare när vi kommit hem så for älsk till brännvall åh hängde medans Daniel kom hit åh lekte med sin son en stund så jag passade på att vila.. 

Sen blev det mys med min Erik. Badade skumbad med tända ljus, åt glass med choklasås åh såg film (=

Idag vaknade vi just före halv 8. Måste ha sovit som en stock för jag har inget minne av att Erik farit till jobbet men borta var han haha.

Får se vad vi hittar på idag, inget stall iaf för har Kovo på onsdag istället denna vecka.

Erik <3

goodmorning sunshine

Idag tyckte Oliver att vi skulle stiga upp kl 7. Sagt åh gjort !
En väldigt trött mamma klev upp åh lekte med sin son ! =P

Ska snart gå åh hoppa på min älskade karl som fortfarande sover.
Han kom hem från Kalix igår, saknat han som attans !

Älskar min Erik så underbart mkt. Han är den finaste personen som finns !

Ha en bra dag !

Grattis gumman :)

Idag fyller min Tanja hela 20år, gamling blir hon !

Så igår var det fest hos henne åh Stefan, massa folk åh vi hade jätte kul. Sen bar det av till Cleo, mindre kul, men med rätt sällskap funkade det hyfsat iaf. Började dock må sjukt dåligt så Tommy kom åh hämta mig åh Lina så for vi på max åh käka åh sen släppte dom av mig hemma.

Pratade med älsk i telefon när jag kom hem, huu jobbigt att sova utan honom :/ Åh utan min Oliver.. Så har knappt sovit i natt + att jag har massa feber så är inte på topp !

Väntar på att D ska komma med O nu, min lilla guld prins ! Får se hur det kommer gå, har verkligen ingen ork i kroppen..

Förresten, jag var spiknykter igår dessutom ! Åh jag säger bara, FY FAN VA SKÖNT !

fredag fredag freeeedaaaag

Goodmorning !
Sovit till just före 8, skönt ! Vaknade tillåhmed före Oliver ;)
Dock var han totalt omöjlig att söva igår, nåja, till slut såå..

Idag blir det stan, stan, stan. Babysång, luncha, osv.
Sen ska Oliver sova med sin pappa hos sin farmor från idag tills imorn för jag ska till Tanja som fyller 20 imorn, gumms blir stoooor flicka ! :D Eller ska jag säga min bättre hälft blir gammal, haha !

Erik ska fara till Kalix åh hänga gäng med nå små folk där, haha. Kommer sakna han massor juue !

Nä nu måste jag börja göra oss klara, ska ta bussen just före halv 10 till stan :)

Hej hej hej hej hej hejdå !

Dagen till ära..

Cityn med Tanja, najsing bajsing ! (=
Hittade ett par fodrade "allväders" byxor åt Oliver, äntliiiigen !
Blir att inhandla imorn när barnbidraget kommer, höhö !

Sen åkte vi åh hämtade min vagn som dom bytt sits på osv.
Säger bara suuuck..
Vidare till djurmagasinet på storheden åh köpte vovvemat till Pricken, Oliver fick titta på kaninerna som hoppade, mkt intressant ! Blev mest sugen på att skaffa en doggy, alla har en utom jag ? Känns dåå såå !

Erik hämtade oss hos Tanja när han slutade jobba, for åh bytte jacka med sis åh sen hem. Håller på att söva Oliver som är super trött, tror ni han vill sova ? Svart NEJ ! Han klättrar åh härjar i sängen bara, hej 5 minuters metoden ! Vill bara kuta dit här åh nu åh ta upp han åh söva honom.. Menmen får icket, måste hålla mig någon minut till..

Film ikväll (=

Älskar min Erik <3


värsta liket

Haha, stefano är ju värsta liket i VBÅ !
Blir knäpp på den där serien snart, nu är de väl dax att dom klarar sig från ön, lr?
Allt är så lång draget, räcker med att man ser de en gång i veckan så hänger man med tyyp.

Ajja, stan med Tanja på ett tag (=

de varade kort.

Om inte jag minns fel så var det någon som sa till mig att vi 2 skulle lägga ner all skit vi skrev om varandra osv osv. Tydligen var det personen som sa detta som bröt det först också. But Hey, Keep talking shit and let me make your day !

Nu ska jag söva junior igen för han är tröttaaaste ! Sen slänga mig i soffa åh glo reprisen på VBÅ (=

Erik <3<3

sovmorgon

Idag har vi sovit till 8, skönt ! Känner mig inte så trött som jag brukar (=
Erik for ju dock till jobbet låångt innan vi vaknade, saknar han faktiskt helt mkt idag.

Pratar med en vän på msn, hon berättar en sak åt mig, det gör ont i kroppen, jag tycker så synd om henne, hon förtjänade inte de här.. Men jag vet gumman att det kommer gå bra åh du är stark så du kommer klara detta ! Åh jag finns här, no mather what !

Nu ska jag äta frulle åh klä på barnet så vi får något gjort idag (=
Ska åh byta vagn för min är äntligen klar (=

Later coconut !

underbara unge

Min Oliver kom just hem :) Myyys!

Har dunder ont i skallen! hojja!
Åh Erik är på rymmen, men han dyker väl upp nån gång sen :)
Rätt skönt att vara själv en stund på kvällen, har ju inte vart själv på år åh dar känns de som.. Men det är mys att ha en karl också ;)

Busa av barnet åh sen sängen, tack!



Vi rider harpo i alvik :)

barnledig en stund

Daniel hämtade just Oliver, dom skulle fara ut till alvik åh mysa en stund.

Väntar på att Erik ska komma hem från jobbet så ska vi fara åh käka på frasses, jag ska ha laxburgare mumsa ! Sen ska jag hem åh bara ta det lugnt tills Oliver kommer hem. Erik ska åh hjälpa sin bror med nå grejjs, orkar inte följa dit. Passar på att vila istället medans O är på vift !

För övrigt håller jag på att bygga om hela bloggen så ni får ursäkta röran, ni som kan läsa detta ;P

poäng

Jobb (1p) - Nej, mammaledig
Visitkort (1p) - Nope
Konferens (1p) - Nej
Bor hos föräldrar (-2p) - Nej
Vara sambo (1p) - jo
Vara förlovad (1p) - Nej
Vara gift (2p) - Nej
Skild (3p) - Nej
Äga villa (2p) - Nope
Ha en bil (1p, kombi + 1p) - Nope
Hund (1p) - Nepp
Lån (1p) - Nix
Gemensam ekonomi (1p) - Nej
Pensionsspara (1p) - Nej
Storhandla (1p) - Ja
ICA-kundkort (1p) - Haha japp
Använda rabattkuponger (2p) - Nix
Äga hushållsassistent (1p) - Nej
Äga diskmaskin (1p) - Nix
Dubbelsäng (2p) - Jo
Ha julgran på julen (2p) - Japp
Gråa hår (1p) -
Celluliter (1p) - Nope
Prenumerera på morgontidning (1p) - Nä
Lösa sudoko (1p) - haha joå
Välja att inte svara i telefon (2p) - Jepp ibland
Putsa fönster (1p) - Man måste ju såå..
Svampplockning (2p) - haha nej tack
Långfärdsskridskor (1p) - Nää
Parmiddag (1p) - joå
Vinprovning (1p) - gott :)
Danskurs (1p) - nepp
Partaja till gamla 70-talshits. (1p) - njae
Dricka konjak alt. calvados till kaffet (1p) - räknas punch? ;)
Däcka före 23.00 dagligen (1p) - Oftast
Föredra soffan hemma före krogen/puben med bästa kompisarna (1p) - Ja!
Spela Bingolotto (1p) - Nej
Tycka att Ernst Kirchberger är en riktig pudding (1p) - Nej.
Ha höftproblem (1p) - Nä
Köa till Allsång på Skansen kl 7 på morgonen (2p) - haha aldrig
Bli förundrad över "ungdomen idag" (2p) - Japp!

Jag fick 16 typ.

0-15 p - INTE gammal
16-25 p - Börjar barka ditåt...
Över 25 p - Nu är du där


allmänt less

Ska lägga mig i ett bad nu, vänta på att klockan ska bli lite mer så älsk kommer hem från jobbet nån gång.

Usch, känner mig spyless på det mesta just nu ! Oliver är sjuk, folk tjatar åh tjatar om samma saker hela tiden ! Åh nu syftar jag inte på en utan på flera ! Typ, låt mig va? Tack !

tjo tjo tjo

Var ett tag sen nu, men känner verkligen inte för att blogga !
Men ska vara snäll åh ge er en uppdatering om hur allt står till..

I söndags em/kv fick Oliver hög feber, hjälpte inte ens med alvedon ! Så igår blev det vdc, jävla idiot läkare som vanligt ! Inget vett fast vi vet att han har öroninflamation ! Suuuuck ! Dom kollade febern i örat på han på vdc, 38.5 visade den. En kvart senare hemma hos mamma kollade vi i rumpan, 40.1 ! Då var det bara få ner febern fort ! Tröck i han en massa ipren åh det hjälpe faktiskt lite, vi fick ner han till 39 åh sen sjönk han lite till åh har legat kring 38 sen dess.

Daniel hämade Oliver efter jobbet åh jag for till stallet, myyys ! Kovo var hur underbar som helst ! Red ca 1,5 timme, var ute med sandra åh Robbs :) Kul Kul :) Fixade på i stallet åh myste med ponnyn innan det bar av hemmåt :)

Just efter man kommit hem kommer D med Oliver, oj vad jag saknat min lilla kille ! :) Han hade fortfarande lite feber :/

I natt har febern stigit igen så jag har fått trycka i honom en massa ipren i natt, han ska ju ha var 4:E timme i 3 dagar nu så snart är det dax igen !

Så den här familjen har utegångsförbud nu, mindre kul men rätt skönt ändå !
Erik är på jobbet så jag får mysa på med mig själv åh min Oliver :)

Nåja, kanske återkommer om bloggsuget kikar tillbaka, eller om jag har extremt lite att göra :P

Kalix (=

Just hemkommen från Kalix, det har varit super mysigt !
Sov ute i Eriks stuga utanför Kalix, sen var vi hos hans föräldrar inne i Kalix åh tvättade bilen åh fixade (=

Ska ta åh hoppa i duschen nu, sen ska vi åka till Alvik åh fira Ida som fyller 18år (= Grattis grattis !

Later !

ett minne

Hittade denna bild på FL.
Jag är gravid i v.28 med Oliver, så underbart det var att ha en liten där inne.


UPPDATERAR LITE

Fortfarande arg över måndagen? oooh jaa !

Men annars då?
Livet knallar på som vanligt, igår var jag till babyproffsen åh lämnade in min vagn som är lös i sitsen åh har mkt vobblande hjul, suck ! Så nu har jag en 4hjulig brio lånevagn, hör åh häpna, den är faktiskt helt Ok ! Hade kunnat tänka mig att ha en sånn faktiskt ! Men förhoppningsvis ringder dom åh säger att min vagn är fixad idag åh jag får byta tillbaka =)

Idag ska vi då till bergnäset åh hälsa på Linda m. family  =) Kuuul ! Spännande de ska bli att se deras nya hus ! Huu, jag vill också ha hus, gärna igår !

Erik är fortfarande lika underbar som vanligt om inte ännu mer underbar nu ! Massor med kärlek till honom !

Oliver har börjat trotsa både powernappar åh nattens sömn, men vi jobbar hårt med de !

Nä, fixa oss så vi inte missar bussen.

JUST JA, NY BLOGG KOMMER SLÄPPAS INOM SNAR FRAMTID SÅ SKRIV EN RAD OM NI VILL HA ADRESSEN TILL DEN NÄR DEN SLÄPPS ! =)

vilken underbar dag :)

Dagen började med att jag klev upp just innan Erik for till jobbet, sen somnade jag om till 7.45, skööönt ! Dock fortfarande trött som en nöt (inte så konstigt :P) så jag sket i åh tvätta, busade på med Oliver istället (=

Sen tog vi en prommis till mamma, hängde gäng åh var ut med hundarna en sväng. Gick till BVC på kontroll med Oliver, han är 9760gram tung åh 71,5cm lång. Mammas stora kille (=

Hängde gäng yttligare en stund hos mami åh sen kom Erik när han slutade åh körde mig till stallet, Daniel hämtade O hos mamma åh hade han medans jag var i stallet.

Kovo var hur fin som helst *den hästen är perfekt !* Red iaf mot kvarnträsk efter sandvägen. Träffade först Erika från stallet så skrittade med henne en bit, sen mötte jag rolle åh maria från gäddvik så då red jag hela sandvägen med dom (= Kovo skötte sig som en ängel ! *Sofia, tack för att jag fick låna din underbara ponny lite (=

Sen när jag var klar i stallet just före 19.30 så hämtade älsk mig så for vi åh hämtade Oliver, saknat honom !

Nu sover lillen, ska tvinga karln att bada skumbad med mig nu åh sen krypa ner i soffan åh se nån film om jag orkar, Theresé är väldigt trött så lär säkert somna, men det är ju inge ovanligt =P

Tack åh godnatt !

Älskar min Erik mest i hela världen !

Kärlek <3


Oliver åh Jag på hans dop !

Dagens.

Dagens humör: trött åh kort stubin
Dagens väder: soligt men kallt tror ja?
Dagens frisyr: okammat hår, än så länge.
Dagens klädsel: mjukisbyxor och linne.
Dagens smycken:  noll
Dagens planer: BVC åh stallet. 
Dagens materiella vill ha: hus !
Dagens längtan: skogstur med Kovo, I neeeed it !
Dagens fundering: Ska lr ska inte?
Dagens beroende: godis
Dagens tråkigaste: vara ifrån O åh E.
Dagens tidning:
Dagens låt:
Dagens tv-serie: vbå
Dagens naglar: ojämna åh omålade.
Dagens hemsida: http://www.familjeliv.se
Dagens mat: noll ännu
Dagens borde: STÄDA !
Dagens roligaste:
Dagens personer: guldstjärna till Sofia som låter mig ha Kovo :)

RSS 2.0