LLT IN MY ASS !

Nu har Lule Lokaltrafik fått för sig att dom ska börja ta betalt 20kr för varje barnvagn som åker buss från åh med den 20:e Oktober då det blir vintertrafik ! (för er som inte vet så åker vi buss gratis med barnvagn om barnet i vagnen är under 2år)

För de första så får man oftast stå åh vänta 2 bussar när man ska in till stan då de alltid är många vagnar som vill med. När man ska hem får man oftast vänta 2-3 bussar innan man kommer med.

För de andra så är chafförerna oftast sura åh stressade, man hinner oftast inte ens ställa vagnen på plats innan dom börjar köra. Så när dom kör som idioter för att hålla schemat så får vi hålla i oss för att vi har samtidigt som vi ska bromsa vagnen åh spänna fast den.

För de tredje så tycker dom att vi ska lämna barnen själv i vagnarna när dom kör som idioter bara för att tränga oss längst fram i bussen för att betala nu också ! Jag brukar få stå åh hålla i vagnen trots att den sitter fast åh är bromsad för att dom kör som idioter så vagnen håller på att vicka åh Oliver far som en vante i vagnen när dom bromsar osv.

Det här är ju jävla svammel ! Dom ställer bara till det ännu mer för sig själva !

Gå in du också på llt´s hemsida åh tyck till !
http://www.llt.lulea.se


SKIT SKA DU HA !

Kommentarer
Postat av: saraelnilson

tack så mycket :)

2008-10-03 @ 09:07:38
Postat av: Lisa

Fyfan!! Så kan dom fan inte göra, nu blir jag ond! :(

2008-10-03 @ 10:39:04
URL: http://pluppi.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vars har du läst det föresten, jag hittar ingenting om det?

2008-10-03 @ 10:42:04
URL: http://pluppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0